Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem rád, že PC verze dopadla takhle.
  • http://www.metacritic.com/game/pc/watch-dogs
    4.6/10 je prumer hodnoceni hracu, daleko vic vypovidajici, nez nazor jednoho cloveka
    • MrSanta
      Bohužel názor 'hráčů' na Metacritic má ještě menší vypovídací hodnotu než názor recenzentů a nedá se brát vážně.
      • Samozrejme, a proto D3 hodnotili recenzeni jako skvelou hru, i kdyz nema s D2 spolecnyho krom sveta a postav skoro nic. A nazor zlych hracu, co si dovolili rict, ze ta hra neni Diablo, maji nazor s mensi vypovidaci hodnotou. Mas pro to nejaky dukaz? Nebo zase pocit.
        • MrSanta
          Zkus se oprostit od nenávisti a zamyslet se. Jak, kurnik, může někdo zhodnotit hru v den jejího vydání? Jak to stihnul tak rychle dohrát a prozkoumat? Hodnocení ve stylu mám AMD grafiku, neběží to dobře, takže 0/10. uPlay takže 0/10. Bad driving 0/10. Simple hacking 0/10. Promiň, ale tohle u mě není seriózní hodnocení. A hráč těmto náladám podléhá snadněji než recenzent.
          Navíc spousta hráčů jsou jenom uřvaná děcka, co hru ani neumí hrát. Když někdo kritizuje v Borderlands 2 že je tam málo munice a nemá peníze na nákup nové a přitom má plnej batoh zbraní, který neprodá a neotvírá bedny s municí, tak co si mám o hráčích myslet? Takovej 'zkušenej' hráč určitě spravedlivě ohodnotí hru. Kdepak, hodnocení uživatelů nemůžu na Metacritic brát vážně.
          • Málo munice v B2, :D to co je za experty :D (teda s pitchforkem ta munice do odstřelovačky celkem mizí hlavně na Terramorpheuse :D)
            Ale ono je hodnocení obecně problém, vždy se jedná o subjektivní pocit daného hráče(recenzenta), ale 0 je samo kravina. Hra která si zaslouží 0/10 dle mého musí být nehratelná na čemkoliv, naprosto odpudivá, bez náznaku nějakého děje, příběhu, či čemukoliv co alespoň vzdáleně nazvat zábavou. Paradoxně jsem pár takových her viděl (Earth 2066...). Nadruhou stranu si WD nezaslouží ani 10/10....
            • MrSanta
              Na internetu je spousta 'odborníků'. Stačí trochu hledat. Docela mě pobavil borec, kterej se nestaral o kvalitu zbraní a výbavy, kašlal na munici, házel skill body po 1 kam ho napadlo a valil přímo story missions. Pak se divil, že nemá moc čím a co střílet, použít zbraň s fire damage na Bullymongy bylo nad jeho síly a prskal jak je hra těžká. Ale zase byl hodně odhodlanej, to mu musím nechat. Sejmout Bad Mawa s mizernou výbavou a když měl navíc u jména ještě varující 'lebčičku', to je slušnej výkon.
              Dobrej byl taky týpek co po misi 'Where Angels Fear to Tread' prosvištěl Marcusovým trezorem a neotevřel tam ani jednu truhlu.
              Takovejch borců je na YT dost. Navíc mají v klidu +10.000 shlédnutí a bambulové v diskuzi jim ještě přitákavají jak je hra těžká. Nu což už, každý svého štěstí strůjcem *1*.
          • Ideální hra by se měla dát hrát tak, jak chce hráč.
        • Veskoslav
          Názor 0/10 Sh*t of Diablo! I cant download game from warez 0/10 atd. jsou o hovně. Smiř se s tím. A podívej se na účty hodnocení. Jeden účet=1 hodnocení=0/10.
          • D3 je o hovne, nema to s Diablem nic spolecnyho, az si to uvedomis, mozna pochopis proc byli Diablisti nasrani a davali tomu nulu. Smirit se s tim musis ty, internetovy hrdino. Ja nejsem ten kdo butthurtuje nad hodnocenim her. *3*
    • to je na nic, kdyz se nekomu nejaka hra nelibi, tak ji da 0/10 a ne treba 3/10 a kdyz se nekomu trochu libi, tak ji da 10/10, aby vyrovnal ty nuly.
    • ucho
      hodnocení je znehodnoceno a nelze ho brát vážně. tato hra si rozhodně nezaslouží podprůměrné hodnocení a vzhledem k tomu, že u hodnotících převládají lidé, kteří hru ohodnotili 0/10, jedná se o obyčejný hejt. za normálních okolností by se to vyrušilo s lidmi, kteří dávají 10/10, ale zde se opět jen ukázalo, že lidé na internetu umí být pěkné stádo hňupů... takže ne, není bohužel vypovídající.
      • S tim lze pouze souhlasit. Ostatne o tom stadu paradne svedci i vetsina obsahu tohoto fora. Lide by tomu nejradeji dali -10 z 10.
      • Hlavně když se podíváš na profily těch lidí tak jsou to notorický hateři nebo fanboyvé,textový obsah taky většinou hovoří sám za sebe
      • Vidis ze bych se te na neco ptal? Vidis nekde vetu "ucho, prosim, rekni nam zas nejakou moudrou vec"?
        Btw, vzdycky se mi libily argumenty typu "chytry clovek vi", "nelze to brat vazne", "kazdy normalni clovek".
        Takze si ty svoje moudra a argumenty nacpi tam kde mas fanbojovani Watch Dogs. *14*
        • kennyB
          U tvého příspěvku je "reagovat", což znamená, že ti na něho může kdokoliv odpovědět *3* Jinak z hodnocení na Metacritiku se člověk nemůže rozhodnout, je li hra dobrá, nebo špatná, když tam tobě podobní známkovali nulou *3*
          • Ja nepsal, ze nemuze nebo nesmi reagovat... Psal jsem, ze jsem se ho na nic neptal. V tom je rozdil, ale to bys musel umet cist. *3*
            Z hodnoceni na metacriticu se muzu rozhodovat. Mas pocit ze diktujes co clovek smi a co ne? A doma vsinchi zdravi?
            • ty si kr3ten az to boli...
            • Kolik kdo zaplatil nehraje roli pro srovnani, je to naprosto nesmyslna uvaha, sto let stary auto muze byt drazsi nez nejaky novy a parametrama mu nebude ani po kotniky. Srovnatelny pc s "nextgen" opravdu nestoji 50 tacu a pokud nekdo za pc dal 50 tacu, ma neco na uplne jine urovni.
            • kennyB
              A ty víš, kdo kolik zaplatil za své pc??? Co když někdo za něho dal opravdu 5x tolik *8*
            • Ja lituju toho, ze je nekdo schopnej kritizovat tvrzeni, ze hry na konzole stoji 2x tolik co na pc, ale ze predtim býbr pise, ze konzole stoji 5x min jak komp neresit. Leda ze bys byl konzolefag, pak bych to pochopil.
            • kennyB
              Na tebe reagovat, to je na celej den. Lituju toho, že jsem vůbec začal *7*
            • Uz ta tvoje logika je velice vtipna. Stejne jak ve vedlejsi diskuzi pokrytecky vytykas nekomu ze vycucal cislo z paty, ale ze ten pred nim udelal to samy a jeste vic to prestrelil te nezajima, tak stejne v tyhle diskuzi piczujes me, ze jsem rekl uchovi ze me jeho nazor nezajima, ale ze ucho prisel s tim ze "nesmis hodnotit hru jinak nez rikam ja" te nezajima? To jsi takovy mamrd i v realu? Ze si vybiras co se hodi?
            • kennyB
              Prostě mi to tak přišlo, když jsi reagoval, jako by měl Ucho zakázáno odpovídat na tvé monumentální komenty *3*
            • Tak zkus reagovat necim rozumnym a ne "ja rekl ze nemuzes". *5*
            • kennyB
              Jenže lidé se zde v drtivé většině na nic neptají, a přesto se na jejich komentář reaguje *3* A s tím metakriticem:podívej se na pár profilů a pochopíš. Jinak u mě všichni zdraví, co u tebe???
        • ucho
          na nic ses neptal, jen jsi napsal nepravdu a já ti tvé tvrzení vyvrátil za použití logické argumentace. o tom diskuze je. je to jako učit malé děti ve škole, když se pletou. dostal jsi to i s vysvětlením.
          • Ano, napsal jsem nepravdu. Ty totiz nesouhlasis s prumerem 4.6 z hodnoceni hracu, proto je to nepravda. Ale nemas zadnej argument, kterym bys to podlozil, jenom blaboly o tom jaka hrozna je to nepravda. Tomu se rika byt butthurt. *15* Navic je to pravda, lidi tomu dali hodnoceni a tohle je prumer a muzes se treba pos*at, kamarade.
            • A jak bys hodnotil hru, ktera se seka i na dobrym PC? Nebo hru, kterou nemuzu hrat protoze nejede uplay? Inb4 hromada argumentu proc je vypadek uplay v pohode.
              Ty jsi jenom internetovy kokutek, co se snazi diktovat ostatnim jak muzou hodnotit hry. Useless piece of sheet stejne jak tyhle konzolovy porty.
            • ucho
              ne, je mi jedno, jaké to má kde hodnocení. budu se opakovat, ale pokud většina dává nesmyslně 0/10 (a ano, 0 je opravdu nesmyslné hodnocení u takové hry), snaží se tím pouze průměrné hodnocení stáhnout co nejvíc dolů, což je klasický hejt. průměrné hodnocení pak nelze brát vážně...
            • Veskoslav
              Já také nesouhlasím. Odečti si od toho fanboye a lidi, co dávají 0/10 (což za 20 let jsem nedal žádné hře) a vyjde ti nějakých 6,3-6,6 hodnocené od hráčů. Protože ano, 10/10 dává zaslepenec a 0/10 dává trol, co neví, jak si kliknout. To samé v případě Diabla či Titanfall.
            • Takze presne jak jsem rikal, tvuj argument je ze se ti to nelibi. Opravdu logika.
            • ucho
              souhlasil bych s průměrem, pokud by nebyl založen na tom, že většina dává 0/10...
          • Jeho výtky jsou však na místě. Rád používáš známých argumentačních klamů, kupříkladu ad hominem. A ne, není to hate (tedy nenávist), jenž ze mne promlouvá. Já jsem zosobnění lásky a míru (nikoliv však lásky a pravdy - to je Havlova doména).

Fallacy mana na tebe
            http://existentialcomics.com/comic/9
            • Jejdasek: Ano, jsem strasne hloupy, je treba abys svuj vyplod podlozil kvalitnim naklikavanim. *15*
            • Ano jejdásku, je to argument ad hominem. Není potřeba podrývat věrohodnost příspěvku pouze poukazováním na vlastnosti samotného přispěvatele výroku, ale v tomto případě se jedná o argumentační klam druhého řádu, kdy zpochybňuje část výroku, na základě vlastností některých stěžejních akterů v něm obsažených. Já vím, že o tomto kontextu wikipedia nehovoří a proto je těžké to pochopit, ty náš "malý český zázraku". Zkrátka, ucho neříká, že je to lež, protože je Pan Farář takový a makový, ale napadám část, ve kterém hovoří o tom, že výsledky hlasování o ničem nevypovídají, protože hlasující mají vlastnosti XY. Připadá ti snad názor, "je to špatně protože jsou to hňupi", jako relevantní? To není legitimní argument. A klasický výrok typu je to normální/nenormální zase spadá do kategorie výroků ad naturam.

Edit: Ale Jejdásku, Jejdásku, v připadě "jenom hlupák" platí výše zmíněné. Přiznávám, že se mi povedlo sloučit dvě kategorie do jedné, ale to nic nemění na tom, že jsem udeřil hřebíček na hlavičku.
              A nyní se zdá, že jsem zeditoval to co jsem nechtěl a nevědomky něco špatně smazal a jiné špatně překopíroval a už to vůbec nedává smysl.
              • Reakce na příspěvek:

K editu. Tak vidis, jsi popleta a ja jsem mel pravdu. Priste zkus byt mene arogantni, ani ty nejsi neomylny.
              • Reakce na příspěvek:

Napsal jsi: To nikoliv, ale tvé oblíbené "jenom hlupák, normální člověk a tak dále", ad hominem jest.

To argument ad hominem neni a na to jsem reagoval, nikoliv na to, co napsal Ucho. Kdyz uz se chces jako spravny takydiskuter nekomu vysmivat a budovat si tak pocit sebeuspokojeni z vlastni nadrazenosti, mohl bys snad byt schopen alespon sledovat nit diskuse, ne :-).
            • ucho: Hodnotici 0/10 ho nici uplne stejne jako 10/10.
            • Oni znicili hodnoceni tim, ze hodnotili. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
              • Reakce na příspěvek:

Me by zajimalo, zda jsi opravdu tak hloupy a nebo to jen hrajes.

Ano, system komunitniho hodnoceni se da celkem snadno znicit, kdyz ho masa trolu zneuzije na misto k relevantnimu hodnoceni k projevu sveho hate.
            • To nikoliv, ale tvé oblíbené "jenom hlupák, normální člověk a tak dále", ad hominem (Edit pro Jejdáska: a ad naturam) jest.

Anebo snad z tvého příspěvku nevyplývá: "hodnocení provedlo stádo hňupů, a proto je neobjektivní"?
              • Reakce na příspěvek:

Nikoliv, to neni argument ad hominem. Mel by sis to poradne nastudovat, kdyz chces ostatni poucovat. A zduvodnene zneverohodneni nejakeho komunitniho hodnoceni je relevantni argumentace v diskusi.
            • ucho
              asi tě zklamu, ale poukázáním na fakt, že převážná většina hlasujících tam zničila průměrné hodnocení tím, že dává 0/10, není argumentace ad hominem...
  • TheGGG
    Takže král v podobě GTA V nepřekonán. Stále to nejlepší na trhu.
    • Jj tam se nemuseli omezovat optimalizací na stovky různých komponent.
  • Ilusiveman
    Chytrému telefonu už jsem dlouho neviděl říkat mobilní telefon. *1*
    • tak někdo mi říct , prosimtě pučíš mi zavolat ze svého chytrého telefonu, tak mi je automaticky k smíchu.
      • Inquisitor
        Nebo, zvoní ti chytrý telefon :)
    • Stále je to správne. Ako gramaticky tak aj technicky. Zmenilo sa len to že už nehráme dvojfarebného hadíka ale nejaké tie 3D autíčka... No stále je to mobilný telefón *3*
      • Ilusiveman
        Víš mobilní se mu říkalo proto, aby se zdůraznila jeho nová funkce oproti pevným linkám ty hlupáku. Stejně tak se oproti "mobilním" telefonům s novou funkcí tzv. operačním systémem, začalo říkat telefonům chytrý, neboli smart. Říkat chytrým telefonům mobilní je asi tak stejně vedle, jako tvoje reakce.
        • Inquisitor
          V pravym dolnim rohu, tady na stránce, máš taky napsaný mobilní verze a ne verze pro chytré telefony.
          • Ilusiveman
            To proto, že to také může být verze pro tablety? A jiná přenosná zařízení, Jako fonepady a jiné hračky, takže nevidím důvod nepoužít název mobilní.
            • Ilusiveman: ty vole a keď mám akože v aute počítač tak mu mám hovoriť autosmart a ne automobil? *1* *1* *1* Ono ten počítač je celkom smart *5* *1*
            • V tom případě skutečně netuším, v jaké společnosti se pohybujete. To opravdu používáte věty typu: "podej mi ten smártfoun"? Popravdě jsem se v tomto kontexu s tímto označením nikdy nesetkal. A to používám smártfouny od dob Palm Treo 180g.
              Naopak jsem přesvědčen, že Vám téměř každý (krom technofilů, kteří chtějí vyzdvihnout ten detail, že to není jen-tak-ledasjaký telefon) pojmenuje záření s danou charakteristikou, jako "mobil".
              Ano, před deseti lety, kdy existovalo opravdu jen omezené množství tzv. "chytrých telefonů", mělo možná smysl dávat přemrštěný apel na fundamentální rozdíl oproti běžnému telefonu. V dnešní době, kdy už je takřka kompletně celý trh s mobilními telefony "smárt", toto označení jaksi ztrácí na významu.

Edit: Jo a ten příklad s automobily by se na tuto situaci hodil takto: "Zlato, pojedu dneska do práce dieselem, tak ty si dnes vezmi benziňák".
            • Ilusiveman
              Jo jasně. Slyšel jsem lidi mluvit o "telefonu", ale že by někdo používal mobil, nebo mobilní telefon, když vlastní nový GSko, nebo ONEko jsem opravdu neslyšel.

Vlastně už si po pár diskutérech tady připadám, jako i*iot já sám. Klidně si používejte dopravní prostředek - motorový dopravní prostředek - dvoustopý motorový dopravní prostředek.
            • Telefon je základní kategorie, pod ní je nižší kategorie mobilní telefony a v kategorii mobilní telefony je subkategorie smartphony, "hloupé telefony", komunikátory a já nevím co ještě. Ale pořád jsou zastřešeny v kategorii "mobilní telefon", kapišto?
            • Ilusiveman
              Czech: vždycky jsem přemýšlel, jaké to je být na druhé straně barikády. Proti klikacím ignorantům. Bez argumentu jen s tlačítkem nelíbí se mi a bezduchých odpovědí, která nepřináší argument jen nějakou rádoby cool hlášku.

Mike: a ty si myslíš, že jsi teď vyplodil jako něco inteligentního? Máš nějakej důvod pro tvoje tvrzení, nebo si jen chodíš masírovat ego do diskuze?

Skallda: tos jako vytvořil nick jenom proto, aby jsi vyblil něco takového? Pánbůh ví, koho měli spláchnout.

Furt čekám na nějaké argumenty, ale vždy se vyloupne jen nějaký anonymní bl*eček s rádoby protiřečící hláškou.

Mě jste ego už namasírovali díky moc za inteligentní diskuzi.
            • kdyby te fotr splachnul, udelal by lip
            • Si zivym dokazom, ze zijeme v dobe cim dalej, tym "chytrejsich telefonov", ale zaroven "hlupejsich ludi"..
            • Dávej si pozor kámo jsi tu čím dál NEoblíbenej kukni na ty disslike a radši přestaň než tě smažou :P
        • Magister_Peditum
          Nepomůžeš si nadávkami. Jde skutečně pořád o mobilní telefony. Smartphone je prostě jen marketingová značka, asi stejně validní, jako "nextgen". Se skutečností nemá mnoho společného.
          • Ilusiveman
            Krom toho i smartphony s novou sadou čipů můžeš nazývat nextgen. TO je zase argument..
          • Ilusiveman
            Next-gen ovšem nic "smart"(nového) nepřináší že? Kdežto "smartphone" oproti "mobile phone" přináší OS. Stejně jako "mobile phone" přinesl onu mobilnost. Tudíž nevidím důvod, ho stále nazývat mobilní, když se v této hře navíc jasně jedná o chytrý telefon s operačním systémem. Je to pouze laictví a pobavilo mě to.
            • Smart znamená múdry/chytrí a nie nový...
              NextGen prináša lepší výkon (aj keď ho envidno ale to tu teraz nebudeme riešiť). A to že smart phone prináša OS je blbosť aj nokia 3310 mala svoj OS lenže nebol schopný takých vecí ako terajší android naviše s HW počítača s pred cca 8 rokov. *3*
            • Prosímtě, a tvůj smartphone není mobilní zařízení? A nejde z něj volat? Jestli na něm můžeš jen checkovat maily a máš na něm přivázanou kouli na řetězu, tak rozhodně chápu, že mu nechceš říkat mobilní telefon, ale možná by sis ho měl jít skočit reklamovat.
  • To je 17+ ? Omg, čekal jsem, že to bude alespoň trošku jako GTA ale asi si budu ještě počkat až konečně vydají normální GTA 5
  • - uplay i na steam verzi - steam ma proste dupnout a reknout, hele jestli to chcete tady prodavat tak to pude do pryc
    - bugy a nedoelanost na kazdem kroku
    - nehoraznej interface
    - nvdia gameworks a vsechen bordel k tomu
    - lhani na E3

velka vystraha NEKUPOVAT s 1/10,
    tak by mela vypadat recenze takhe nehorazne vyhypovane hry od vydavatele kterej si z roka narok dovoluje vic a vic.

To by sme ale museli mit nakou herni "zurnalistiku".
    • prosimte... ty velka vystraho. To uz ani nema cenu komentovat, je to ztrata casu. Mnohem produktivnejsi by bylo ti vytrhnout jazyk. "Lhani na E3". Mistr Proper ti taky ve skutecnosti neudela z dlazdicky zrcadlo, jak je uvadeno v televizi, a to nikomu nevadi.
      • Ale zároveň to neznamená, že je to správné. Je smutné z lhaní v reklamách dělat samozřejmost.
        • Reklama existuje hlavne od toho, aby navnadila na koupi a to vzdy klamave, a to u vsech druhu zbozi. To je proste obchod. Sleva taky neni v 90ti procentech vubec sleva, ale pouze mazani medu zakaznikovi kolem pusy, kterej si toho v 50 procentech nevsimne. Cloveku co si jde prodat na aukro disk, ten disk spadl na zem, presto tam napise "vyborny stav, plne funkcni".
    • Veskoslav
      Tak to rozepiš, napiš jako čtenářskou recenzi a ukaž, jak se má dělat herní novinařina. Nikdo ti nebrání.
  • prosim Vás dá se někde stáhnout čeština do této hry moc děkuji za odpověd předem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit