Přejít na výpis diskuzí
WCG šampión v Need for Speed: Most Wanted nesl vlajku na zahájení OH v Soči
8.2.2014 | Daniel Kremser
91 příspěvků
-
Vydělá jo ? Olympiáda je těžce prodělečná...
-
StarCat? Co to je za hru? *1*
Už jsem to našel: http://d.thumbs.redditmedia.com/Srl3S5Icl0n-BgL9.jpg -
Protože sporty ani na góly ani na čas nejdou nijak ovlivnit, že. Jmenuj sport, který nejde ovlivnit. Stejně tak by se dalo říct, že rozhodčí ve fotbale, hokeji a kdekoliv jinde rozhoduje subjektivně. Nakonec to k tomu lidskému faktoru dojde vždycky.
-
Nevím jak pisatel toho článku, ale já těch "vlajkonošů" vidím osm *5*
-
Taky v to doufám a souhlasím s důvody které jsi napsal.
Navíc jestli se e-sport hodně rozšíří, tak bude mít vlastní soutěže (i kdy je již má) a nebude to problém. Ale k OH patří právě to co jsi psal. -
Takže když se mi líbí, jak skáče/piruetí, tak jsem hulvát? *7*
-
Bohužel musím částečně souhlasit.
Zejména sporty kde se hodnotí na body. Tam záleží na subjektivním názoru a již často se ukázalo, jak se hodnocení mohou lišit.... Stejně jako srandovní hodnocení v boxu. Když jsi domácí, tak ti nadržují apod. A nikdo nic neřekne a pak je to takto debilně pořád. I když lidi na to koukají neustále.
Zlatý sporty na čas anebo na góly apod. -
O čem to teda je? To, že na tom daná lokalita vydělá je jiná věc, ale o čem jiném než o sportu by to mělo být?
-
No uz tu mame Kinect a PS move. Tak ten pohyb uz tu je a kdyz k tomu daj oculus rift, muze to bejt na olympiade :))
-
Ja bych celou tu olympiadu a staveni stadionu zakazal. Stejne to uz davno neni o sportu.
-
neviem ja by som si rad pozrel hry kde treba aj rozmyslat anie len fyzicky namahat.
-
Rusi su jedny z najhorsich hracov Doty. Ked si chces zahrat normalnu hru tak jedine na US alebo western serveroch
-
A abych napsal něco k tématu, tak na Olympiádě vidím hry taky nerad a nechápu proč volba padla na hráče NFS:MW. Rusko má např. MS v DOTA2 2011 - Dmitryi "LighTofHeaveN" Kupriyanov. Na druhou stranu netuším, kdo může nebo zpravidla nosí Olympijskou vlajku a třeba má nějaké další spojení se sportem, které není v článku zmíněno? Nebo jim přišel prostě nejpohlednější? :D
-
Ostatně na letních Olympijských hrách figuruje sportovní střelba. To už je k e-sportu zatraceně blízko. Rozhodně nejde o náročnou fyzickou aktivitu..
-
https://www.google.com/search?q=sport+definition
-
To je jenom současná definice vyprofilovaná kvůli masivní oblibě týmových fyzických sportů (hokej, fotbal). Dřív byla sportem jakákoliv kompetitivní hra a ještě o něco zpátky jakákoliv hra.
-
Ne ne. Lámali jsme si s tím dlouho hlavu. A minulý týden jsme na to přišli: JACK NEMÁ TALENT.
-
Já mám teorii že Jack není reálná osoba, ale někdo tady testuje nějakou diskuzní verzi takovýho toho "inteligentního" softwaru se kterým si můžete psát a v 90% to vyplivne nesmysl.
-
typkovi gz, ze se na takovou akci dostal, ale nechapu proc zrovna z need for speed most wanted... ja myslel, ze na dojeti hry ze serie need for speed (ok, dily shift s real handling modem byly celkem v poho) staci dat hrnek od kafe na sipku dopredu, jit kuknout na nejaky ten film a voala, hra je uspesne dohrana
-
neco mi uniklo? Duvod?