Přejít na výpis diskuzí
WCG šampión v Need for Speed: Most Wanted nesl vlajku na zahájení OH v Soči
8.2.2014 | Daniel Kremser
91 příspěvků
-
Představ si takový tanec. To je hodně těžký sport. A teď si to představ na ledě. Hodně štěstí.
-
Já jsem si všiml jsem jedné poznámky ohledně gulagů u jejich historie, jak to měli připravené. Chápu, že to tam nemají, stejně by si asi Německo na Olympiádu nedalo Hitlera.
-
Pluščenka slušný lidi nesnášejí. Ale to jen tak mimochodem.
-
A víš vůbec, jak e v krasobruslení hodnotí? Meleš ho*na.... *11*
-
Vždycky mám pocit,že jsi na ten článek ani nekoukl a komentuješ prakticky z nadpisu.
-
Tím pádem můžeš zrušit tak 1/4 sportů na ZOH.....
-
tos zabil!!!!! :)))
-
Co to meleš ty vořechu, říká ti něco obtížnost prvků a provedení ?
-
O OLYMPIJSKÝCH HRÁCH som písal diplomovku. Takže o nich dosť viem, o tých antických aj novovekých. Pochybujem, že sa video hry a e-šport dostane niekedy na OH. Ja osobne hrám rád hry, ale dúfam, že sa na OH nikdy nedostanú. Tu sa berú športy v tom klasickom zmysle, vyvíjania fyzickej aktivity. Preto sa na OH nedostanú ani moto športy, kde to dosť záleží od auta či motorky. Inak si ale OH vždy vychutnávam. Gratulujem Čechom k prvej medaile na hrách v Soči. Dnes ma ale úplne dostal fenomenálny Ole Einar BJOERNDALEN, klobúk dole čo dokázal v 40 rokoch.
-
no zkusil sem ale pockam na f2p
-
jo rozuim ti, ale byla by to skoda prijit o tolik disciplin. Co si budeme povidat, se starym Reckem to nema vubec nic. To byli kruťáci. Me je celkem jedno kdo vyhraje. Me bavi ta atmosfera, ktera je proste jina. Uz ze tam nejsou skoro zadni sponzori atd.
-
proc by to melo byt na olympiade, ta je snad o fyzickych sportech, to je kazdemu jasne. proc to tu vubec pletes. hledas zaminku pro flame? Nicmene esport existuje a bude jen a jen rust, a to se muzou klidne ostatni stavet na hlavu.
-
Já neříkám, že to není fyzicky náročný. Co mi na tom vadí je, že o vítězi nerozhoduje objektivní parametr (kdo byl nejrychlejší, kdo dal víc gólů,...), ale čistě subjektivní názor několika rozhodčích.
Ale to není cíleně proti krasobruslení, nic proti němu nemám, jen si myslím, že to nepatří na Olympiádu. Stejně jako většina disciplín v gymnastice (tam, kde o výsledku rozhodují čistě rozhodčí). -
Je to urcite neskutecna vec, postesti se to malokomu. Treba jednou ji ponese nejaky ten Cechacek... mozna. *3*
-
A co Slopestyle, U rampa, boule a akrobatické lyžování ? To taky jsou pseudosporty ? Víš kulové o té dřině co za tím stojí, takže nekomentuj něco čemu nerozumíš.
-
olympijade hernajs
-
Je to sport jako každý jiný...
-
tak krasobrusleni je jeden z nejtvrdsich sportu a sakramentsja rehole. To ses oprel do spatnyho sportu. No zkus si padat bez chranicu na led 20x denne od utleho veku.... Ja jsem mu prisel na chut az pozdejc. Mamka se na nej divala, jako dite mne to nebavilo, ale na olympyjade se divam rad, zvlast kdyz je za ti soutezicim nejakej pribeh. Ted je zajimave sledovat treba "navrat" Pluscenka a jak se popasuje s domacim publikem atd. Prave jsem ho vcera videl a mazec
-
S tím krasobrusleném meleš hovvna.. *7*
-
Jo a co mám proti krasobruslení je to, že to nemá jasně daný pořadí - kdo dá víc gólů, kdo je rychlejší, kdo doskočil dál,... ale rozhodují tam nějací rozhodčí s číslama.