Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gesto
    Hra vypadá skvěle optimalizovaná není moc dobře ale na betu v pohodě docela ...
    Grafika a prostředí nemají chybu hodně podobná warcraftu ale možná o něco živější ,interface mohl být o něco lepší ale myslím že addony to časem spraví , bojový system bude dobrý ale až na max levelu když už se budou řešit talenty,spelly a gear takže říkat na 10 lvlu jak je pvp o ničem je blbost ve wowku je to taky na low levelu jenom o par spellech a čekání kdo padne rychleji ... a k ceně jak každý řeší že je drahá tak se podívejte na origin třeba tam je bf4 za 50 euro a přitom v obchodě stoji ani ne 30 btw i Blizzard prodává hry o hodně dráž než obchody a měsíční poplatky nejsou až taková katastrofa za 1000 kč člověk má co hrát 3 měsíce je to mnohem lepší než koupit za litr hru bez multiplayeru a dohrát jí za víkend
    • Hru za litr, která se dohrává za týden, může koupit jen pako, nebo člověk nevážící si peněz.
      • Takže mluviš o 99% single player game.
        • 99 % procent to nebude. Já kupuju z mého pohledu jen hodnotné hry, které já se svým časem možnost hrát řekněme v průměru dvě hodiny denně dohrávám či hraju v řádech měsíců. TES série, Gothic série, hry od Paradoxu (třeba Europa Universalis, Crusader Kings), Mount and Blade, GTA SA, GTA V atd. Když se na to tak podívám, řekl bych, že mnoho AAA her lze hrát opravdu dlouho, tedy pokud je člověk nehraje jako trotl a neproletí Skyrim za 20 hodin s tím, že udělal hlavní linii a má hotovo.
        • 99% hracu jsou blbove ... naprosty souhlas. Ja kdyz si kupuju singla, tak s tim, ze se to da hrat par tydnu/mesicu a ze se k tomu casem vratim. Proto si trebas nekupuju kravince jako cod a spol ... ktery sou dohrany za jedno kafe ... a MP stoji za kulovy.
  • Stillson
    Docela mě překvapuje ten hate na tuhle MMO hru...Když na ni celkem dost lidí čeká a jsou z ni unešeni (já mezi ně nějak nepatřím).
    Osobně jsem hrál už Closed betu sice jen občas (nebylo moc času), ale zkusil jsem si asi 4classy (Warrior,Esper,Spellslinger a Medic).
    Grafiku nebudu řešit nemá to asi ani cenu. Každému se líbí něco jiného. Mě osobně grafika hry nevadí a sedne mi. Navíc když je hra spíš dělaná humorně (tím myslím questy,monstra,postavy atd.) Na jednu stranu jsem rád. Protože většina MMO (zkouším snad všechny MMO která vychází) se snaží být hrozně vážná. Když si vezmete v každé MMO hře je nějaké zlo které chce zničit planetu ne-li galaxii a vy jste poslední záchrana celého universa. S tím tam chodíte po světě a každý vám to pořád cpe, jak jste důležití atd atd. A prostě celá hra se tváří hrozně vážně.
    Tohle se mi líbí na Wildstaru,že ikdyž samozřejmě je tam také vážný příběh, ale nemá absolutně problém dělat si sám ze sebe srandu nebo přímo z vaší postavy.Questy jsou normální jako v každém MMO jak už psal pan Drda (seber,znič,zabij,přines atd.).
    Problém s optimalizací nemám,když kolem neni nehorázná akce,tak mi hra jede na 40-60fps na Ultra/high bez vyhlazování (nepotřebuju kvůli vysokému rozlišení monitoru 2560x1440) a občas tedy padnou FPS na 25 ale míň ne a to opravdu jen občas. Pořád musíte brát v potaz,že je to Beta :-) že ano...není to finální produkt.
    Oproti jiným MMO která většinou slibuje tuny endgamu a po vydání tam skoro nic není (SWTOR,GW2 atd.) je toho ve Wildstaru o dost více. Je to začátek hry teda teprve přijde a věcí,které můžete dělat na maximálním lvlu je tam asi nejvíc ze všech posledních MMO co jsem hrál.A to je asi nejdůležitější. K čemu mi bude dost věcí na začátku hry,když se budu na konci nudit.
    A po těch všech MMO co jsem hrál(SWTOR,GW2(fail),Tera,Neverwinter,TESO(fail)) mi tohle přijde jako nejlepší MMO,které by mohlo vydržet chvíli dýl než k dodělání maxlvlu a konec :D ale to se teprve uvidí. Ještě tenhle rok zkusím Everquest Next a Archeage
    • Přestože se mi Wildstar hnusí, je pravda, že autoři ke hře přistupují hodně rozumně a už od začátku jdou po end game obsahu, proto se hra zdá být opravdu bohatá na obsah pro hráče na konci levelení. To je opravdu rozumný přístup a nechápu, že k tomuhle nedošly ostatní MMO - třeba takový TESO, který reálný end game nemá, protože zerg vs zerg není end game v tom smyslu, aby to hráče udrželo, ale je to end game v tom smyslu, že spousta hráčů prostě na pvp zerg vs zerg skončí s hrou, protože takové pvp je méněcenné. Nepřítomnost minimálně těch arén u TESO je strašlivý fail.
  • U mě dlouho očekávaná beta dopadla následovně:
    Po stáhnutí a následném opatchování, vyskočila error hláška: Vaše grafika je příliš slabá, zvažte koupi nové grafiky... Nazdar. To mě opravdu dopálilo. Nemám sice žádnou ultra mašinu (rok starý notebook Dell), který ale bohatě stačí na high grafiku ve WoW a u těhle omalovánek to není dost ani na spuštěníhttp://diskuse.tiscali.cz/img/smile/8.gif? Naposledy jsem takhle přehnané nároky viděl u Vist (Burn in Hell)...

Takže dokud si nekoupím nový ntbk Wildstar nemá cenu... Jakmile si ho koupím, tak nejspíš vyzkouším freetoplay verzi (ke které to dříve nebo později nejspíše sklouzne). Škoda, bylo to po GW2 první MMO na které jsem se těšil... *8* *8* *8*
    • Tak ja mam HD Radeon 7950 a kdyz jsem to nalozil uplne naplno a tim myslim vsechno na max, tak se mi to seka. Takze nejakej Dell laptop muze tak vis co :) Jinak wowko se da spustit i na grafice so mam built in v intel procesoru, tim myslim v CPU. Cimz chci rict, ze wowko je proste stara games a rozchodis to na ledascem.
    • Thorar
      já mám v noťasu Geforce 740m (žádná sláva) a na střední detaily jedu úplně v pohodě. Hláška nic neznamená, pokud jsi to nezkusil.
  • Karel není unešen? Buďto dospěl, nebo je hra naprd. *3*
  • Jack1947
    Z diskuznich podnetu , vidim ze muzu byt rad ze jsem se k Bete nedokazal pres ten prilis intuitivni patchovaci System dostat. No, cekal jsem vseljake nazory - zaujali me hlavne ty o vyvchalene optimlizaci, tedy hrat se skuby hru ktera me ani tak moc nezajima rozhodne ani moc nechci no.
  • cmonkeyz
    Drdův mluvený přednes má určitý náboj, ale tohle je nehorázně strohá recenze.
    • tomocz
      Obávám se, že tohle není recenze, nýbrž dojmy z hraní bety :)
      • cmonkeyz
        Pravda, omlouvám se. Ale nic to nemění na té strohosti.
  • 1) Hra je totalne neoptimalizovana, pocitejte s velmi castymi seky a lagy. I prumerne grafiky na nejnizsi se nad 20 fps dostanou jen velmi vzacne.
    2) Combat system nefunguje. Vsechny ability jsou uplne stejny - zmackni 1, chvili pockej a ono to da dmg - lisi se jen plochou, ve ktere dmg daji. Sem tam uhybat tem nepratelskym, ktere ale trvaji 10s takze staci line odwalkovat pryc.
    3) Looting a backpack system je priserny. Netusite co jste vzali, k cemu je to dobre a tak dale. Vubec to neprinasi zadny prozitek z neceho noveho, co jste prave vylootili.
    4) Profese vubec nefunguji. Je to ciste ve stylu: "Jdi k nejakym objektum a zmackni u nich tlacitko", "5 minut mackej tlacitko 1 nez zabijes X vln slabych npc ktere ti stejne nedavaji expy" a tak dale.
    5) PvP je jeden velky clusterfuck, coz souvisi s combat systemem. Cela podlaha je pokryta utoky nepratelu, ktere stejne ubiraji tak 1% zdravi, ktere si stejne vylecite - takze jen stojite, mackate 1 a doufate, ze enemy chcipne driv nez vy.
    6) Jste omezeni jen asi na 9 spellu, jako v diablu. Nekdo je rad, ze se nemusi ucit desitky bindu, jako v pripade nekterych class ve WoW, nekdo je naopak nastvany, ze o tuto moznost prisel - jako ja.

Neni to spatna hra, ale sve mouchy rozhodne ma. Me osobne to pripadlo jako lehka kopirka WoW, jejiz hranim si ale uvedomujete, ze nektere veci jsou proste spatne a nebyl duvod je menit.

Hlavnim rozhodujicim faktorem je pro me ale cena, protoze $60 a pak jeste $15 za mesic rozhodne nedam - tak dobra rozhodne neni. Navic herni cas za ingame menu bude silene predrazeny, protoze stoji $20, takze na jeho porizeni budete farmit tak dlouho, ze radsi v te praci zustanete o par hodin dele.
    • Shania
      2) absolutni lez, ability se dost vyrazně liší, už jen základní sada, co dostaneš do 10 levelu: stun, generator, spender, dot, defenzivni, heal.
      hra potobe vyzaduje byt neustale v pohybu, na zacatku samozdrejme mas na uhybani daleko vic casu.

3) nijak se nelisi od wow, az na lepsi aoe loot, diky bohu za podporu modu.
      4) cesty nejsou profese, to za prve a kdyz si vyberes vojaka, tak se nediv, ze je to hlavne o zabijeni. pruzkumnik te zavede do mist, kam se nikdo jiny nedostane, vedec ti umozni resit hadanyk a zazrat se vic do lore, stavitel umozni budovat buff zakladny a stavet napr bar.
      5) pvp je velice mobilni a pokud si myslis, ze budes stat na miste, tak to protebe nebude mit moc uspech.
      6) 9 je o dost vic jak v jinych modernich mmo, navic je muzes libovolne menit mimo boj.
    • V EvE Online ten system plateni za ingame menu funguje skvele za zhruba 2 hodiny mas nafarmeno(zalezi podle toho co delas)
      Takze pokud si bude chtit Wildstar udrzet hrace tak vyvojari budou muset to farmeni udelat taky nejak schopny.
      • To sice ano, ale jak dlouho trva, nez se dostanes do faze, kdy mas za 2h plex? Jiste, kdyz hrajes 5 let nonstop, tak je to jasne, ale novacek nema sanci ho sehnat - snad az na kurevsky velke stesti v probingu.
        • za 1-2 mesice jsi schopnej si na plex vydelat za 1-2 hodiny
    • Oni za tohle vazne chteji penize ?
    • PravyMonty
      Takže to je vlastně to samé jako gw2?
  • Svět nepotřebuje další extrémně stylizované MMO. Chtěl bych konečně něco více "realističtějšího". Komixů je tu až příliš. Jinak bojový systém je to nejhorší, co jsem v MMO zažil - to snad ani není pravda. To nestojí ani za to govno.
    • www.thesecretworld.com *4*
      • jj pred rokem jo.. bohuzel failcom to uspesne zabiji neaktivitou.. novej hrac ktery ma hru pred sebou si ji jeste uzije.. ale pak.. i kdyz dva roky jsme to vydrzeli hrat.. takze to asi spatne nebude ;) potencial byl daleko vetsi..
    • Realistický MMO ti nikdy nevyjde protože u mmo se sází na to že vydrží a kdo si koupí hru co vypadala před pěti lety realisticky s tím jak grafika jede dopředu furt tak to prostě není možný když máš stylový mmo tak to vydrží stačí jen mírný upravy viz třeba warcraft kdyby před těma deseti letama dali warcraftu tehdejší nejvíc realistic grafiku tak by se dneska na trůně mmo her hří někdo jinej.
      • sirWallace
        On ale nemluvi o realisticky grafice...
        • indeed he does
  • Viděl jsem nedávno jakýsi screen, kde byl ve skoku zelený svalovec v rudém brnění a s obřím mečem se špicemi a kolem poletovaly skály a byla vžude zelená travička... říkám si "To je ork v Nagrandu, ne?" podívám se do rohu obrázku... "Wildstar". Nemůžu tvrdit, že by se mi grafika nelíbila (až na plastový vlasy a to, že mi postavy připadají low-res a mázlý textury budov), ale na sci-fi mi ta stylizace postav, prostředí, zbraní a brnění mi prostě sci-fi nepřipadne... a nejde jen o barvičky, ale i o design celkově. Soubojový systém se mi líbí, ale pobíhání vůkol po lukách a zabíjení mimozemských vlků na splnění questu, abych měl xpéčka a equip a levely, mi připadá už ohraný. Na to, že ta hra se tváří legračně a vesele, je tam málo opravdových vtipů, akorát pár "cute fail" holčiček a sadistických robotů, což je škoda :-(
  • Pokud slo v clanku o to, abych si Wildstar v brzke dobe nebo do budoucna ani jednou nevyzkousel, tak se to autorovi clanku povedlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit