Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výtečně, už tak je dost lidí, kteří v diskuzích vedou žabomyší války o tom, jaká grafika je ta jediná správná a ještě je v tom podporují i herní recenzenti. Báječné.
    Výborná práce pane Drdo - místo abyste jako recenzent šel příkladem a neutrálně konstatoval, že stylizovaná grafika vám osobně nesedí, tak raději pouštíte do světa stejné omalovánkové hemzy jako nespočet pitomců v diskuzích.
  • Karel není unešen? Buďto dospěl, nebo je hra naprd. *3*
  • Stillson
    Docela mě překvapuje ten hate na tuhle MMO hru...Když na ni celkem dost lidí čeká a jsou z ni unešeni (já mezi ně nějak nepatřím).
    Osobně jsem hrál už Closed betu sice jen občas (nebylo moc času), ale zkusil jsem si asi 4classy (Warrior,Esper,Spellslinger a Medic).
    Grafiku nebudu řešit nemá to asi ani cenu. Každému se líbí něco jiného. Mě osobně grafika hry nevadí a sedne mi. Navíc když je hra spíš dělaná humorně (tím myslím questy,monstra,postavy atd.) Na jednu stranu jsem rád. Protože většina MMO (zkouším snad všechny MMO která vychází) se snaží být hrozně vážná. Když si vezmete v každé MMO hře je nějaké zlo které chce zničit planetu ne-li galaxii a vy jste poslední záchrana celého universa. S tím tam chodíte po světě a každý vám to pořád cpe, jak jste důležití atd atd. A prostě celá hra se tváří hrozně vážně.
    Tohle se mi líbí na Wildstaru,že ikdyž samozřejmě je tam také vážný příběh, ale nemá absolutně problém dělat si sám ze sebe srandu nebo přímo z vaší postavy.Questy jsou normální jako v každém MMO jak už psal pan Drda (seber,znič,zabij,přines atd.).
    Problém s optimalizací nemám,když kolem neni nehorázná akce,tak mi hra jede na 40-60fps na Ultra/high bez vyhlazování (nepotřebuju kvůli vysokému rozlišení monitoru 2560x1440) a občas tedy padnou FPS na 25 ale míň ne a to opravdu jen občas. Pořád musíte brát v potaz,že je to Beta :-) že ano...není to finální produkt.
    Oproti jiným MMO která většinou slibuje tuny endgamu a po vydání tam skoro nic není (SWTOR,GW2 atd.) je toho ve Wildstaru o dost více. Je to začátek hry teda teprve přijde a věcí,které můžete dělat na maximálním lvlu je tam asi nejvíc ze všech posledních MMO co jsem hrál.A to je asi nejdůležitější. K čemu mi bude dost věcí na začátku hry,když se budu na konci nudit.
    A po těch všech MMO co jsem hrál(SWTOR,GW2(fail),Tera,Neverwinter,TESO(fail)) mi tohle přijde jako nejlepší MMO,které by mohlo vydržet chvíli dýl než k dodělání maxlvlu a konec :D ale to se teprve uvidí. Ještě tenhle rok zkusím Everquest Next a Archeage
    • Přestože se mi Wildstar hnusí, je pravda, že autoři ke hře přistupují hodně rozumně a už od začátku jdou po end game obsahu, proto se hra zdá být opravdu bohatá na obsah pro hráče na konci levelení. To je opravdu rozumný přístup a nechápu, že k tomuhle nedošly ostatní MMO - třeba takový TESO, který reálný end game nemá, protože zerg vs zerg není end game v tom smyslu, aby to hráče udrželo, ale je to end game v tom smyslu, že spousta hráčů prostě na pvp zerg vs zerg skončí s hrou, protože takové pvp je méněcenné. Nepřítomnost minimálně těch arén u TESO je strašlivý fail.
  • Co myslíte dočkáme se někdy aspoň trochu krvavého, drsného mmorpg. Ano snažil se o to Conan, ale ten úplně nedopadl a už bych si aji nějaké MMORPG zahrál, jenže všechny jsou tak strašně gay, že to ani není možné.
    • to bych si take prál, je to divný že v tomhle imo královskem hernim žánru nic poradnyho nevychází. a nemuselo by to byt ani krvave a drsne, stačilo by alespon neco funkčního co není x-ta kopírka wow
      • jestli chces klasicke MMO ala Everquest s temer dokonalim systemem, bez bugu a co nehazi hracum klacky pod nohy tak mohu vrele doporucit Final Fantasy XIV, hral jsem od EQ snad vsechny MMO ty "Ackove" urcite a uz jsem si myslel ze mesicini polatky nikdy nebudu provozovat, ale tadle hra je temer dokonala a od te doby co byla na steamu za 13ojro to hraje cim dal vice lidi...
      • Problémem MMORPG trhu je WoW, který prostě a jednoduše drží příliš lidí a na ostatní MMO tak už moc lidí nezbývá a velká MMO pak mají problém se udržet. WoW svým způsobem zabijí potenciál ostatních MMORPG.
        • Co je to za argument proboha....kdyz bude hra lepsi nez WoW tak si sve hrace najde.
          • Nesmysl. Zamysli se trochu, nebo si dostuduj reálie. O úspěchu WoW už dávno nerozhoduje kvalita. O tomhle už bylo napsáno a řečeno mnoho...
      • podle mě je problém v tom, že aby ty hry měly aspoň malou šanci na úspěch, potřebují nahnat maximální počet lidí, zvlášť když si říkají o měsíční poplatky, odříznout půlku potenciálních zákazníků s tím že hra je až od 18 let by byla sebevražda.. a díky tomu že se platí kreditkou tak se to dá snadno dohledat, leda by si jí půjčili od rodičů, kteří už mezitím ale určitě o té "nové hrozně krvavé a násilné mmo" slyšeli ve zprávách na N@vě
        • nevim jestli mas pravdu, dark souls je 16+, tes online nevim ale nezda se mi že by bylo mene nasilne než ds. navic nerikam, že tam nutne musí byt sex a litat hnaty a krev všude kolem.
          • dark souls je mmo?
    • Conan celkem dopadl dobre, dojel na to na co dojizdi vsechny mmorpg na shitovej end game, my sme se tam presunuli cela guilda z wow a rok nas to celkem bavilo, pak uz sme meli vsechno a nebylo co hrat tak sme se vratili z5 k wow. Kdyby funcom nabidl lepsi end game nebo aspon pravidelnejsi doplnovani mozna by sme tam byli porad. Na tohle proste umiraj vsechny mmorpg nedokazou udrzet hrace, to umi jen blizz.
      • End je v současnosti na stejné úrovni jako WoW (hraju obojí, tak můžu posoudit). Conan má lepší a větší soustavu dungeonů a chybí mu lfr, takže do vyšších raidů se dostaneš je s dobrou guildou.
      • To už tak bývá. Blizz má dobrý endgame, ale v současnosti mě nestačí ani to. Chci se ve hře dobře cítit a když 99% současného trhu nabízí omalovánky a to dokonce SWTOR nebo TESO, tak už je to na pováženou.
        • ale tak zas Teso je proti tomuhle Wildstaru prekvapive vkusny a prijemne desaturovany, do jedny rady bych je nestavel
  • Co máte proti Pusíkovi?
  • Svět nepotřebuje další extrémně stylizované MMO. Chtěl bych konečně něco více "realističtějšího". Komixů je tu až příliš. Jinak bojový systém je to nejhorší, co jsem v MMO zažil - to snad ani není pravda. To nestojí ani za to govno.
    • www.thesecretworld.com *4*
      • jj pred rokem jo.. bohuzel failcom to uspesne zabiji neaktivitou.. novej hrac ktery ma hru pred sebou si ji jeste uzije.. ale pak.. i kdyz dva roky jsme to vydrzeli hrat.. takze to asi spatne nebude ;) potencial byl daleko vetsi..
    • Realistický MMO ti nikdy nevyjde protože u mmo se sází na to že vydrží a kdo si koupí hru co vypadala před pěti lety realisticky s tím jak grafika jede dopředu furt tak to prostě není možný když máš stylový mmo tak to vydrží stačí jen mírný upravy viz třeba warcraft kdyby před těma deseti letama dali warcraftu tehdejší nejvíc realistic grafiku tak by se dneska na trůně mmo her hří někdo jinej.
      • sirWallace
        On ale nemluvi o realisticky grafice...
        • indeed he does
  • Hra opravdu zari v group PVE contentu na vyssim a end game levelu, kde nabizi opravdovy challenge a vynikajici soubojovy system. Tahle hra neni cilena na vetsinovyho hrace games, ale spis na odpali raidery z jinych mmo her. Coz nemusi byt nutne spatne.
    • je to mozne, ale tezko se tomu skrz tu žužu prezentaci věří
      • Mě se náhodou ta grafika docela líbí *4* . Mám rád hry, které si ze sebe dokážou udělat srandu a tahle nejspíš bude jednou z nich. Navíc jestli bude mít dobrý game-play a end-game, který dokáže upoutat alespoň jako třeba právě zde již zmiňované WoW, tak by to byla úplná paráda :)
  • kdyz sem spatril tu grafiku tak me rozboleli oci *8* proc skoro kazda MMORPG musi vypadat jak omálovanka? Chtelo by to hru s grafikou Age of Conana a hratelnosti WoW.
    • Protoze je to pro vyvojare jednoduchy a navic to snizi PEGI rating, proste bs se vsim vsudy.
  • Tak jsem se překonal a pár hodin to hrál a musím říct, že to není můj šálek čaje.Pokud pominu grafiku, která také není mým vkusem a nelíbí se mi.Hra, která se snaží být každým coulem vtipná, bohužel asi je hra zaměřená pro jinou věkovou kategorii.Soubojový systém není špatný, taktéž výběr povolání nebo charakteru se liší v maličkostech od jiných her.Je to takový mix všeho možného a to tomu možná uškodilo.Zahrát si to znovu mě to netáhne.Tamější svět mi nic neříká.
  • silene neoptimalizovana hra... ano, nekterejm lidem to de v pohode ale me se to na hd7790 seka jak swine, a je uplne jedno jak mam detaily... 20-30 fps, ve meste 15... jinak to nebude vůbec spatna hra, skoda ze první dung je az od 20lvlu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit