Přejít na výpis diskuzí
Wildstar - dojmy z hraní bety sci-fi MMORPG
22.3.2014 | Karel Drda
87 příspěvků
-
Guilda Nexus
http://wildnexus.xf.cz/index.html -
Ahoj
Rozjíždíme novou guildu nexus pro wildstar. Kdyby měl nekdo zajem. -
Betu jsem hral jiz nejakej mesic a v podstate se da souhlasit s timhle (PvE) https://www.youtube.com/watch?v=twa4hE1I8Hc
-
Přestože se mi Wildstar hnusí, je pravda, že autoři ke hře přistupují hodně rozumně a už od začátku jdou po end game obsahu, proto se hra zdá být opravdu bohatá na obsah pro hráče na konci levelení. To je opravdu rozumný přístup a nechápu, že k tomuhle nedošly ostatní MMO - třeba takový TESO, který reálný end game nemá, protože zerg vs zerg není end game v tom smyslu, aby to hráče udrželo, ale je to end game v tom smyslu, že spousta hráčů prostě na pvp zerg vs zerg skončí s hrou, protože takové pvp je méněcenné. Nepřítomnost minimálně těch arén u TESO je strašlivý fail.
-
99 % procent to nebude. Já kupuju z mého pohledu jen hodnotné hry, které já se svým časem možnost hrát řekněme v průměru dvě hodiny denně dohrávám či hraju v řádech měsíců. TES série, Gothic série, hry od Paradoxu (třeba Europa Universalis, Crusader Kings), Mount and Blade, GTA SA, GTA V atd. Když se na to tak podívám, řekl bych, že mnoho AAA her lze hrát opravdu dlouho, tedy pokud je člověk nehraje jako trotl a neproletí Skyrim za 20 hodin s tím, že udělal hlavní linii a má hotovo.
-
Nesmysl. Zamysli se trochu, nebo si dostuduj reálie. O úspěchu WoW už dávno nerozhoduje kvalita. O tomhle už bylo napsáno a řečeno mnoho...
-
99% hracu jsou blbove ... naprosty souhlas. Ja kdyz si kupuju singla, tak s tim, ze se to da hrat par tydnu/mesicu a ze se k tomu casem vratim. Proto si trebas nekupuju kravince jako cod a spol ... ktery sou dohrany za jedno kafe ... a MP stoji za kulovy.
-
2) absolutni lez, ability se dost vyrazně liší, už jen základní sada, co dostaneš do 10 levelu: stun, generator, spender, dot, defenzivni, heal.
hra potobe vyzaduje byt neustale v pohybu, na zacatku samozdrejme mas na uhybani daleko vic casu.
3) nijak se nelisi od wow, az na lepsi aoe loot, diky bohu za podporu modu.
4) cesty nejsou profese, to za prve a kdyz si vyberes vojaka, tak se nediv, ze je to hlavne o zabijeni. pruzkumnik te zavede do mist, kam se nikdo jiny nedostane, vedec ti umozni resit hadanyk a zazrat se vic do lore, stavitel umozni budovat buff zakladny a stavet napr bar.
5) pvp je velice mobilni a pokud si myslis, ze budes stat na miste, tak to protebe nebude mit moc uspech.
6) 9 je o dost vic jak v jinych modernich mmo, navic je muzes libovolne menit mimo boj. -
za 1-2 mesice jsi schopnej si na plex vydelat za 1-2 hodiny
-
V tom případě jsou WoW klony i hry, které jej předcházejí. Protože WoW má přece monopol na zabíjení mobů a jejich konstantní respawn napříč historií vývoje mmos. Prostě trolí logika.
-
a je to snad neco jineho? nez ze dostanes Q jdi tam a tam pobij 10 mobu/prines/stahni/vyrob z nich padlou vec = dostanes odmenu a pak po par vterinach na stejnem miste kde jsi to komplet vycistil zase vysublimuji z mezi prostoru ti sami nepratele... OMG to je proste wow klon vsechna mmo dneska jako vejce vejci jednou je na hnilicku jindy na tvrdo po treti michane a voala mame tady vejce malovane, ale porat nedostanete k jidlu nic jineho nez vajicka *11*
-
End je v současnosti na stejné úrovni jako WoW (hraju obojí, tak můžu posoudit). Conan má lepší a větší soustavu dungeonů a chybí mu lfr, takže do vyšších raidů se dostaneš je s dobrou guildou.
-
jestli chces klasicke MMO ala Everquest s temer dokonalim systemem, bez bugu a co nehazi hracum klacky pod nohy tak mohu vrele doporucit Final Fantasy XIV, hral jsem od EQ snad vsechny MMO ty "Ackove" urcite a uz jsem si myslel ze mesicini polatky nikdy nebudu provozovat, ale tadle hra je temer dokonala a od te doby co byla na steamu za 13ojro to hraje cim dal vice lidi...
-
Protoze je to pro vyvojare jednoduchy a navic to snizi PEGI rating, proste bs se vsim vsudy.
-
Co je to za argument proboha....kdyz bude hra lepsi nez WoW tak si sve hrace najde.
-
Protoze to ma podobnou grafiku jako WoW tak je to WOW klon ?
-
Takže mluviš o 99% single player game.
-
kdyz sem spatril tu grafiku tak me rozboleli oci *8* proc skoro kazda MMORPG musi vypadat jak omálovanka? Chtelo by to hru s grafikou Age of Conana a hratelnosti WoW.
-
Hru za litr, která se dohrává za týden, může koupit jen pako, nebo člověk nevážící si peněz.
-
Problémem MMORPG trhu je WoW, který prostě a jednoduše drží příliš lidí a na ostatní MMO tak už moc lidí nezbývá a velká MMO pak mají problém se udržet. WoW svým způsobem zabijí potenciál ostatních MMORPG.