Přejít na výpis diskuzí
Wildstar - dojmy z hraní bety sci-fi MMORPG
22.3.2014 | Karel Drda
87 příspěvků
-
Proč mě nazýváš blbem, když mi přijde legrační tvoje formulace, a o čem tady chceš proboha argumentovat?
-
jop, blbove bez argumentu se dycky najdou v mnoztvi pozehnanym.
-
to je fakt, ale je to smutny *9*
-
Skončí to, až za to lidi přestanou platit. Takže to tu ještě nějakej ten čtvrtek nejspíš bude. Ať se to panáčkovi líbí nebo ne.
-
Pro mě ta hra trpí neduhem jako Secret World. Prvních pár úvodních lokací super, plný nápadů a zajímavostí, ale pak originalita jde nějak na druhou kolej a vrací se starý dobrý grind u kterýho radši nemyslet :-).
-
Mě se náhodou ta grafika docela líbí *4* . Mám rád hry, které si ze sebe dokážou udělat srandu a tahle nejspíš bude jednou z nich. Navíc jestli bude mít dobrý game-play a end-game, který dokáže upoutat alespoň jako třeba právě zde již zmiňované WoW, tak by to byla úplná paráda :)
-
kdyz jsem zahledl obrazek myslel jsem ze jdo o dalsi clanek z wowcz a neco o historii jak se delalo wowko a jak vypadapla rana alpha a vona to zatim "nova" mmo hra OMG kdy uz tohle wowcopy skonci?
-
dark souls je mmo?
-
nevim jestli mas pravdu, dark souls je 16+, tes online nevim ale nezda se mi že by bylo mene nasilne než ds. navic nerikam, že tam nutne musí byt sex a litat hnaty a krev všude kolem.
-
ale tak zas Teso je proti tomuhle Wildstaru prekvapive vkusny a prijemne desaturovany, do jedny rady bych je nestavel
-
podle mě je problém v tom, že aby ty hry měly aspoň malou šanci na úspěch, potřebují nahnat maximální počet lidí, zvlášť když si říkají o měsíční poplatky, odříznout půlku potenciálních zákazníků s tím že hra je až od 18 let by byla sebevražda.. a díky tomu že se platí kreditkou tak se to dá snadno dohledat, leda by si jí půjčili od rodičů, kteří už mezitím ale určitě o té "nové hrozně krvavé a násilné mmo" slyšeli ve zprávách na N@vě
-
To už tak bývá. Blizz má dobrý endgame, ale v současnosti mě nestačí ani to. Chci se ve hře dobře cítit a když 99% současného trhu nabízí omalovánky a to dokonce SWTOR nebo TESO, tak už je to na pováženou.
-
to bych si take prál, je to divný že v tomhle imo královskem hernim žánru nic poradnyho nevychází. a nemuselo by to byt ani krvave a drsne, stačilo by alespon neco funkčního co není x-ta kopírka wow
-
xko testovalo... . Ja v tom nevidim problem.
-
Conan celkem dopadl dobre, dojel na to na co dojizdi vsechny mmorpg na shitovej end game, my sme se tam presunuli cela guilda z wow a rok nas to celkem bavilo, pak uz sme meli vsechno a nebylo co hrat tak sme se vratili z5 k wow. Kdyby funcom nabidl lepsi end game nebo aspon pravidelnejsi doplnovani mozna by sme tam byli porad. Na tohle proste umiraj vsechny mmorpg nedokazou udrzet hrace, to umi jen blizz.
-
Co myslíte dočkáme se někdy aspoň trochu krvavého, drsného mmorpg. Ano snažil se o to Conan, ale ten úplně nedopadl a už bych si aji nějaké MMORPG zahrál, jenže všechny jsou tak strašně gay, že to ani není možné.
-
To sice ano, ale jak dlouho trva, nez se dostanes do faze, kdy mas za 2h plex? Jiste, kdyz hrajes 5 let nonstop, tak je to jasne, ale novacek nema sanci ho sehnat - snad az na kurevsky velke stesti v probingu.
-
*1* prej co sem kdy testovalo *1*
-
V EvE Online ten system plateni za ingame menu funguje skvele za zhruba 2 hodiny mas nafarmeno(zalezi podle toho co delas)
Takze pokud si bude chtit Wildstar udrzet hrace tak vyvojari budou muset to farmeni udelat taky nejak schopny. -
Výtečně, už tak je dost lidí, kteří v diskuzích vedou žabomyší války o tom, jaká grafika je ta jediná správná a ještě je v tom podporují i herní recenzenti. Báječné.
Výborná práce pane Drdo - místo abyste jako recenzent šel příkladem a neutrálně konstatoval, že stylizovaná grafika vám osobně nesedí, tak raději pouštíte do světa stejné omalovánkové hemzy jako nespočet pitomců v diskuzích.