Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to mozne, ale tezko se tomu skrz tu žužu prezentaci věří
  • Hra opravdu zari v group PVE contentu na vyssim a end game levelu, kde nabizi opravdovy challenge a vynikajici soubojovy system. Tahle hra neni cilena na vetsinovyho hrace games, ale spis na odpali raidery z jinych mmo her. Coz nemusi byt nutne spatne.
  • Chm ... o grafiku nejde (pokud by se to tedy hejbalo), ale platit za toto? lol ...

Co me osobne totiz nejvic vytacelo na vsem co sem kdy testovalo, byl dycky loading na kazdym rohu. Kdyz si pustim to prasteny wowko, tak dung se loadne lusknutim prstu, zadny cekani minutu ...
  • Tak ja mam HD Radeon 7950 a kdyz jsem to nalozil uplne naplno a tim myslim vsechno na max, tak se mi to seka. Takze nejakej Dell laptop muze tak vis co :) Jinak wowko se da spustit i na grafice so mam built in v intel procesoru, tim myslim v CPU. Cimz chci rict, ze wowko je proste stara games a rozchodis to na ledascem.
  • Thorar
    já mám v noťasu Geforce 740m (žádná sláva) a na střední detaily jedu úplně v pohodě. Hláška nic neznamená, pokud jsi to nezkusil.
  • gesto
    Hra vypadá skvěle optimalizovaná není moc dobře ale na betu v pohodě docela ...
    Grafika a prostředí nemají chybu hodně podobná warcraftu ale možná o něco živější ,interface mohl být o něco lepší ale myslím že addony to časem spraví , bojový system bude dobrý ale až na max levelu když už se budou řešit talenty,spelly a gear takže říkat na 10 lvlu jak je pvp o ničem je blbost ve wowku je to taky na low levelu jenom o par spellech a čekání kdo padne rychleji ... a k ceně jak každý řeší že je drahá tak se podívejte na origin třeba tam je bf4 za 50 euro a přitom v obchodě stoji ani ne 30 btw i Blizzard prodává hry o hodně dráž než obchody a měsíční poplatky nejsou až taková katastrofa za 1000 kč člověk má co hrát 3 měsíce je to mnohem lepší než koupit za litr hru bez multiplayeru a dohrát jí za víkend
  • Stillson
    Docela mě překvapuje ten hate na tuhle MMO hru...Když na ni celkem dost lidí čeká a jsou z ni unešeni (já mezi ně nějak nepatřím).
    Osobně jsem hrál už Closed betu sice jen občas (nebylo moc času), ale zkusil jsem si asi 4classy (Warrior,Esper,Spellslinger a Medic).
    Grafiku nebudu řešit nemá to asi ani cenu. Každému se líbí něco jiného. Mě osobně grafika hry nevadí a sedne mi. Navíc když je hra spíš dělaná humorně (tím myslím questy,monstra,postavy atd.) Na jednu stranu jsem rád. Protože většina MMO (zkouším snad všechny MMO která vychází) se snaží být hrozně vážná. Když si vezmete v každé MMO hře je nějaké zlo které chce zničit planetu ne-li galaxii a vy jste poslední záchrana celého universa. S tím tam chodíte po světě a každý vám to pořád cpe, jak jste důležití atd atd. A prostě celá hra se tváří hrozně vážně.
    Tohle se mi líbí na Wildstaru,že ikdyž samozřejmě je tam také vážný příběh, ale nemá absolutně problém dělat si sám ze sebe srandu nebo přímo z vaší postavy.Questy jsou normální jako v každém MMO jak už psal pan Drda (seber,znič,zabij,přines atd.).
    Problém s optimalizací nemám,když kolem neni nehorázná akce,tak mi hra jede na 40-60fps na Ultra/high bez vyhlazování (nepotřebuju kvůli vysokému rozlišení monitoru 2560x1440) a občas tedy padnou FPS na 25 ale míň ne a to opravdu jen občas. Pořád musíte brát v potaz,že je to Beta :-) že ano...není to finální produkt.
    Oproti jiným MMO která většinou slibuje tuny endgamu a po vydání tam skoro nic není (SWTOR,GW2 atd.) je toho ve Wildstaru o dost více. Je to začátek hry teda teprve přijde a věcí,které můžete dělat na maximálním lvlu je tam asi nejvíc ze všech posledních MMO co jsem hrál.A to je asi nejdůležitější. K čemu mi bude dost věcí na začátku hry,když se budu na konci nudit.
    A po těch všech MMO co jsem hrál(SWTOR,GW2(fail),Tera,Neverwinter,TESO(fail)) mi tohle přijde jako nejlepší MMO,které by mohlo vydržet chvíli dýl než k dodělání maxlvlu a konec :D ale to se teprve uvidí. Ještě tenhle rok zkusím Everquest Next a Archeage
  • U mě dlouho očekávaná beta dopadla následovně:
    Po stáhnutí a následném opatchování, vyskočila error hláška: Vaše grafika je příliš slabá, zvažte koupi nové grafiky... Nazdar. To mě opravdu dopálilo. Nemám sice žádnou ultra mašinu (rok starý notebook Dell), který ale bohatě stačí na high grafiku ve WoW a u těhle omalovánek to není dost ani na spuštěníhttp://diskuse.tiscali.cz/img/smile/8.gif? Naposledy jsem takhle přehnané nároky viděl u Vist (Burn in Hell)...

Takže dokud si nekoupím nový ntbk Wildstar nemá cenu... Jakmile si ho koupím, tak nejspíš vyzkouším freetoplay verzi (ke které to dříve nebo později nejspíše sklouzne). Škoda, bylo to po GW2 první MMO na které jsem se těšil... *8* *8* *8*
  • cmonkeyz
    Pravda, omlouvám se. Ale nic to nemění na té strohosti.
  • jj pred rokem jo.. bohuzel failcom to uspesne zabiji neaktivitou.. novej hrac ktery ma hru pred sebou si ji jeste uzije.. ale pak.. i kdyz dva roky jsme to vydrzeli hrat.. takze to asi spatne nebude ;) potencial byl daleko vetsi..
  • Karel není unešen? Buďto dospěl, nebo je hra naprd. *3*
  • www.thesecretworld.com *4*
  • Oni za tohle vazne chteji penize ?
  • indeed he does
  • Alex81
    Si merite ePenisy?
  • tomocz
    Obávám se, že tohle není recenze, nýbrž dojmy z hraní bety :)
  • Jack1947
    Z diskuznich podnetu , vidim ze muzu byt rad ze jsem se k Bete nedokazal pres ten prilis intuitivni patchovaci System dostat. No, cekal jsem vseljake nazory - zaujali me hlavne ty o vyvchalene optimlizaci, tedy hrat se skuby hru ktera me ani tak moc nezajima rozhodne ani moc nechci no.
  • cmonkeyz
    Drdův mluvený přednes má určitý náboj, ale tohle je nehorázně strohá recenze.
  • PravyMonty
    Takže to je vlastně to samé jako gw2?
  • sirWallace
    On ale nemluvi o realisticky grafice...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit