Přejít na výpis diskuzí
Wildstar - dojmy z hraní bety sci-fi MMORPG
22.3.2014 | Karel Drda
87 příspěvků
-
Pokud slo v clanku o to, abych si Wildstar v brzke dobe nebo do budoucna ani jednou nevyzkousel, tak se to autorovi clanku povedlo.
-
Viděl jsem nedávno jakýsi screen, kde byl ve skoku zelený svalovec v rudém brnění a s obřím mečem se špicemi a kolem poletovaly skály a byla vžude zelená travička... říkám si "To je ork v Nagrandu, ne?" podívám se do rohu obrázku... "Wildstar". Nemůžu tvrdit, že by se mi grafika nelíbila (až na plastový vlasy a to, že mi postavy připadají low-res a mázlý textury budov), ale na sci-fi mi ta stylizace postav, prostředí, zbraní a brnění mi prostě sci-fi nepřipadne... a nejde jen o barvičky, ale i o design celkově. Soubojový systém se mi líbí, ale pobíhání vůkol po lukách a zabíjení mimozemských vlků na splnění questu, abych měl xpéčka a equip a levely, mi připadá už ohraný. Na to, že ta hra se tváří legračně a vesele, je tam málo opravdových vtipů, akorát pár "cute fail" holčiček a sadistických robotů, což je škoda :-(
-
Opravdu ohyzdná grafika, možná nestárnoucí avšak škaredá, tedy alespoň pro mne *9*
-
-
Betu jsem hral jiz nejakej mesic a v podstate se da souhlasit s timhle (PvE) https://www.youtube.com/watch?v=twa4hE1I8Hc
-
kdyz jsem zahledl obrazek myslel jsem ze jdo o dalsi clanek z wowcz a neco o historii jak se delalo wowko a jak vypadapla rana alpha a vona to zatim "nova" mmo hra OMG kdy uz tohle wowcopy skonci?
-
-
Protoze to ma podobnou grafiku jako WoW tak je to WOW klon ?
-
-
a je to snad neco jineho? nez ze dostanes Q jdi tam a tam pobij 10 mobu/prines/stahni/vyrob z nich padlou vec = dostanes odmenu a pak po par vterinach na stejnem miste kde jsi to komplet vycistil zase vysublimuji z mezi prostoru ti sami nepratele... OMG to je proste wow klon vsechna mmo dneska jako vejce vejci jednou je na hnilicku jindy na tvrdo po treti michane a voala mame tady vejce malovane, ale porat nedostanete k jidlu nic jineho nez vajicka *11*
-
-
V tom případě jsou WoW klony i hry, které jej předcházejí. Protože WoW má přece monopol na zabíjení mobů a jejich konstantní respawn napříč historií vývoje mmos. Prostě trolí logika.
-
-
-
Skončí to, až za to lidi přestanou platit. Takže to tu ještě nějakej ten čtvrtek nejspíš bude. Ať se to panáčkovi líbí nebo ne.
-
-
to je fakt, ale je to smutny *9*
-
-
-
Po par hodinách a nějakém tom pvp musím přiznat, že grafika je opravdu hooodně barevná, až to působí dost chaoticky a nepřehledně. Questovani je o ničem jako v jiných dnešních MMO (čest výjimkám , GW2), vývoj postavy je zajímavý a nenáročný, i když hodně členěny, zvlašť v tom pasivním stromu. Používání abilit je zajímavé a v pvp je to celkem o postřehu a časem asi i skillu. Pořad se musí sledovat, aby člověk nestal v červené zóně, která dává dmg a přitom uskakoval a sám dělal dmg. Hru jsem už smazal a vracet se do ni nehodlám, ne hledě na to, že jak ten engine vypada tak je poměrně hodně náročný, ale možná je potřeba to přisuzovat betě.
-
To ani nemá stíny? nebo jsou to screeny z nižšího nastavení? o.O
-
-
Stiny to ma, na screenech jsou kdoviproc vypnuty.
-
ne nemá, muzes si tam dat off,low,mid, ultra ale nemá to vůbec vliv :D proste beta...
-
-
Tak asi som šťastný človek alebo možno nešťastný. Grafiku som nikdy nebral u hier nejak za rozhodujúcu. Už keď som videl prvé obrázky a videá z Wildstaru, tam som si povedal: Dobre tak takúto grafiku autori zvolili, zrejme na to mali svoje dôvody. Včera som mal prvú možnosť hrať Wildstar. Bol by som ale pokrytec keby som tvrdil, že som sa s tou grafikou stotožnil hneď od prvej chvíle. Asi hodinu som mal pocit, že sa pozerám na kreslený film. Ale potom som si začal zvykať a prijal to, že svet Nexusu je proste taký pestrofarebný a zelený na entú - zatiaľ som v iných lokáciach nebol. Toľko asi ku grafike, to všetkých zaujíma, lebo to je na mmorpg najdôležitejšie! *7*
A k tým ostatným nepodstatným veciam: Hra nie je revolučná (revolúcia v mmorpg nepríde ešte pár rokov a možno až keď sa začnú používať tie virtuálna realita vychytávky), má zaujímavý súbojový systém a progress postavy je tiež osviežujúci. Ja si ale hru nekúpim, skúsim sa zúčastniť ešte jedného beta víkendu a pozrieť sa ako to vyzerá v dungu (tuším je prvý od lv 20). -
Chm ... o grafiku nejde (pokud by se to tedy hejbalo), ale platit za toto? lol ...
Co me osobne totiz nejvic vytacelo na vsem co sem kdy testovalo, byl dycky loading na kazdym rohu. Kdyz si pustim to prasteny wowko, tak dung se loadne lusknutim prstu, zadny cekani minutu ... -
-
*1* prej co sem kdy testovalo *1*
-
-
jop, blbove bez argumentu se dycky najdou v mnoztvi pozehnanym.
-
-
Proč mě nazýváš blbem, když mi přijde legrační tvoje formulace, a o čem tady chceš proboha argumentovat?
-
-
xko testovalo... . Ja v tom nevidim problem.
-
-
-
Pro mě ta hra trpí neduhem jako Secret World. Prvních pár úvodních lokací super, plný nápadů a zajímavostí, ale pak originalita jde nějak na druhou kolej a vrací se starý dobrý grind u kterýho radši nemyslet :-).