Přejít na výpis diskuzí
Wildstar - dojmy z hraní bety sci-fi MMORPG
22.3.2014 | Karel Drda
87 příspěvků
-
silene neoptimalizovana hra... ano, nekterejm lidem to de v pohode ale me se to na hd7790 seka jak swine, a je uplne jedno jak mam detaily... 20-30 fps, ve meste 15... jinak to nebude vůbec spatna hra, skoda ze první dung je az od 20lvlu..
-
Co máte proti Pusíkovi?
-
Tak asi som šťastný človek alebo možno nešťastný. Grafiku som nikdy nebral u hier nejak za rozhodujúcu. Už keď som videl prvé obrázky a videá z Wildstaru, tam som si povedal: Dobre tak takúto grafiku autori zvolili, zrejme na to mali svoje dôvody. Včera som mal prvú možnosť hrať Wildstar. Bol by som ale pokrytec keby som tvrdil, že som sa s tou grafikou stotožnil hneď od prvej chvíle. Asi hodinu som mal pocit, že sa pozerám na kreslený film. Ale potom som si začal zvykať a prijal to, že svet Nexusu je proste taký pestrofarebný a zelený na entú - zatiaľ som v iných lokáciach nebol. Toľko asi ku grafike, to všetkých zaujíma, lebo to je na mmorpg najdôležitejšie! *7*
A k tým ostatným nepodstatným veciam: Hra nie je revolučná (revolúcia v mmorpg nepríde ešte pár rokov a možno až keď sa začnú používať tie virtuálna realita vychytávky), má zaujímavý súbojový systém a progress postavy je tiež osviežujúci. Ja si ale hru nekúpim, skúsim sa zúčastniť ešte jedného beta víkendu a pozrieť sa ako to vyzerá v dungu (tuším je prvý od lv 20). -
To ani nemá stíny? nebo jsou to screeny z nižšího nastavení? o.O
-
-
Stiny to ma, na screenech jsou kdoviproc vypnuty.
-
ne nemá, muzes si tam dat off,low,mid, ultra ale nemá to vůbec vliv :D proste beta...
-
-
je z toho az moc cejtit wow, stylizaci, grafikou i hratelnosti.
-
-
Wowko je proti tomu temná a depresivní noire gamesa *4*
-
-
Po par hodinách a nějakém tom pvp musím přiznat, že grafika je opravdu hooodně barevná, až to působí dost chaoticky a nepřehledně. Questovani je o ničem jako v jiných dnešních MMO (čest výjimkám , GW2), vývoj postavy je zajímavý a nenáročný, i když hodně členěny, zvlašť v tom pasivním stromu. Používání abilit je zajímavé a v pvp je to celkem o postřehu a časem asi i skillu. Pořad se musí sledovat, aby člověk nestal v červené zóně, která dává dmg a přitom uskakoval a sám dělal dmg. Hru jsem už smazal a vracet se do ni nehodlám, ne hledě na to, že jak ten engine vypada tak je poměrně hodně náročný, ale možná je potřeba to přisuzovat betě.
-
GTX 770M SLI a trha se to jak prase :/
-
-
2x NTITITANOC jede jak po másle
-
-
Si merite ePenisy?
-
-
R9 280X OC a všechno v pohodě.
-
hmm to bych chtel mit take mobilni grafiku ve SLI, prosimte kdo to vyrabi?
-
-
Čip Nvdia. Lze to například koupit v notebooku alienware
http://www.hidevolution.com/alienware-18-hid9-nvidia-dual-sli-gtx-770m-gaming-laptop.html
Navíc to je pak opravu silné:
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-770M-SLI.103771.0.html -
-
tyjo to musi byt hrozne tezke a dost to zrat? a neni to nakonec i pomalejsi nez desktop kuli sbernici a uz vubec energeticky jinde? teda jako ziram co lidi dneska koupej...
-
-
Presne tak. Zere to pomerne dost, tazke je to pomaly jak desktop (Alienware X51 'desktop' je lahsi ako Alienware 18 'laptop') a urcite je to tazsie ako konzoly. Vykonovo je to pomerne slusna pecka, ale zdaleka to nema na high-end desktop. Huci to nehorazne. Je to drahsie ako akykolvek high-end desktop. Ale ano, ludia to kupuju. Ja sam mam AW 14 a som s nim spokojny (samozrejme 14ka je taky low end, co sa hernych laptopov tyka. Ja osobne na tom nehravam hry a vlastne ani nepouzivam Windows).
-
-
-
http://www.hidevolution.com/alienware-18-hid9-nvidia-dual-sli-gtx-770m-gaming-laptop.html
-
-
-
Dúfam, že táto hra bude jeden veľký fail. Lebo autori majú plnú hubu kecov a toto vyzerá naozaj ako priemerná zmes toho, čo už bolo všade videné a použíté + v divnej grafike (a to mám rád borderlands hlavne kvôli grafike)
-
Tak jsem se překonal a pár hodin to hrál a musím říct, že to není můj šálek čaje.Pokud pominu grafiku, která také není mým vkusem a nelíbí se mi.Hra, která se snaží být každým coulem vtipná, bohužel asi je hra zaměřená pro jinou věkovou kategorii.Soubojový systém není špatný, taktéž výběr povolání nebo charakteru se liší v maličkostech od jiných her.Je to takový mix všeho možného a to tomu možná uškodilo.Zahrát si to znovu mě to netáhne.Tamější svět mi nic neříká.
-
Nechápu vás lidi... vždyť je to nádhera... *13*