Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořád lepší obrovské meče, než párátka do ruky, který nejsou ani pořádně vidět. viz GW kde se velikost zbraní neměnila podle postavy. Takže obr měl párátko a skřet megameč *5*. Když už fantasy, tak ať je to pořádně vidět. Tohle přece není šermířský simulátor na hradě Kost. *3*
  • no NCsoftu se to asi zalíbilo (GW2 styl), tak to frkli i sem
  • GW2 na občasné hraní pro normální lidi a né nolifery :-)
  • Dakujem paani :)
  • Jak vidím ty obří meče, tak se mi chce zvracet(Doufám, že ve hře bude nějaký vtípek, který to bude zesměšňovat) , ale i přesto jsem na tu hru natěšený jak američan do fastfoodu, jen aby z toho nebylo další GW2(hra dobrá tak akorát na občasné hraní).
  • 430 milionů lidí co mluví anglicky není ani z daleka většina
  • Veskoslav
    Ne neplatí. Jako je to podle mě podobný ne-li stejný systém jako u GW II:)
  • Spades
    Defiance je buy2play, takze ne.
  • Spades
    Njn, je to smutné. V dnešní době bych si myslel, že anglicky už umí skoro všichni...
    Hlavně pokud se pohybujou na internetu.
  • Mam dotaz a neplati sa tam mesacny poplatok ?
  • Ty máš "pohádku" v hlave chudáčik.
  • Trisska
    Pro pochopení český diskuze je nutný učit se anglicky? Hm, fakt smutný... *7*
  • Shania
    Boj se vic podoba tere a neverwinteru, nez GW2, ale je jeste trochu dal. Obvzlast zajimave tu je leceni. Vetsina skillu umoznuje byt plne mobilni, neni tu rook jako v NW. Utokum se da vyhnout tim ze je preskocis/nadskocis double jumpem, uskocis/dodge (neni tu imunita jako v GW, ale musis uskocit mimo zonu utoku), nebo pouzies sprint.

Telegrafy sice ukazuji zonu dopadu a na prvni pohled to vypada ze to hru zlehcuje, ale ma je kazda potvora uz od prvniho levelu a pouzivaji je neustale, casem jsou cim dal tim slozitejsi a v raidech to pak musi byt neco.

A v PVP telegrafy momentalne videt nejsou.
  • Spades
    Takže nemůžeš říct, že například sázíš brambory, protože je sázíš jednotlivě?
  • Trisska
    Saype - Zamysli se nad významem slova minout. Nelze jej použít v přítomném čase, protože popisuje děj, který se již stal, případně teprve stane. Pokud bys ho za každou cenu chtěl napsat v čase přítomném, musel bys k němu přidat nějaké pomocné slovo, jako například přechodník.
  • Shania
    Bezi teprve treti kolo uzavrene bety, takze otevrena bude nejdriv po prazdninach, nebo na podzim. Bezi sem tam nejaky stress test, takze se da do hry podivat aspon tak.
  • Veskoslav
    Saype, to nemá cenu:) Ona to opět nepochopí a bude kňučet:)
  • dethro
    Tak co takhle uz neco o open bete? O tom porad vyvojari mlci a to me sere. Do closed bety jsem se registroval tak v zari minuleho roku a porad nic. Jsem nateseny jak maly Jarda.
  • A jak bys napsala, že po něm hážeš pomeranč a netrefuješ se? Minuješ?
  • At first, I was like copy-paste WoW... but then, copy-paste Smite :p

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit