Přejít na výpis diskuzí
Wildstar oživí souboje vlastním systémem zaměřování
12.7.2013 | Adam Homola
47 příspěvků
-
WoW jsem hraval a nemel jsem zadny problém s jeho grafickou stylizaci, ale tohlu uz je vazne hnus. *9*
-
Pěkný no... Akorát nechápu, proč pořád říkáš Euru Ojro a warezu Steam. *4*
-
A jejda, Věnceslav se objevil a hnedka tady lítaj pluska a mínuska na všechny strany! *15* Víš, ta slova se dost podabaj, ale nějakej rozdíl tam přeci jen je. Tak zapni mozek a třeba to pochopíš... No ty asi ne. *7*
-
Víš Trisko, čestina je kouzelná v tom, že jedno slovo má více významů. Ale to by jsi musela zapojit mozek:)
-
Na tohle mmočko jsem celkem natěšen, snad nezklame, je tam pár inovací, určitě budou lidi držkovat, jako vždy, mně se to líbí...snad to bude opravdu takové, jak říkají, a bude tam toho mnooooooooooooooohem víc :)
-
"Důležitý faktor je také míjení. Minout můžete jak vy, tak nepřátelé."
Prosila bych neplést si pojmy míjet X minout. Nic ve zlém... *4* -
No včera jsem si koupil Defiance na Steamu (za 10 Ojro) a můžu doporučit. Není to kdovíjak světoborné MMOFPS, ale typy zbraní a prostředí postapokalyptické země potěší. Graficky neurazí, stereotyp se zatím nedostavil, tak uvidím dál:) A zaměřování v MMO je vždy takový menší problém. Ale aspoň už to nejsou ty statické souboje, kdy postava musela stát na místě a počkat, až to do něj navalí nepřítel, aby mohl útok obětovat:)