Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta grafika mi nějak do sebe zapadá a s tím sci-fi sedí. Pokud jde o pohyb a skilly přijdou mi podobné těm z GW2, myslím, že to není na škodu, rád bych viděl ve hře i třeba pvp moba mod, který bych si rád zahrál. Jinak hra vypadá zajímavě, budu dál sledovat.

-btw kdopak to tady má vlastní rasu ? :D http://www.wildstar-online.com/uk/the-game/races/draken.php
  • Spades
    Tak se nauč anglicky...
  • Trisska
    To je ten blicí? Tak v tom případě... *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • Veskoslav
    *11* *11*
  • Trisska
    Chtěla sem reagovat pouze smajlíkem, ale blicího tady nemaj. *7*
  • Trisska
    Hele já to četla a co jako? Chceš mi tvrdit, že minout a opominout je taky to samý???
  • Mahcake
    Buď tak hodná a přečti si můj komentář o kousek nahoře ju? *4*
  • klid Vy dva, to spraví trochu sexu
  • Trisska
    Ne, ale bolí mě když mi ubližuješ nadávkami a mínusováním! *9* A co mi to prosím tě pořád meleš o nějakejch jednorožcích? Ti přeci neexistují, ti sou jen v pohádce. *9* *9* *9*
  • Trisska
    Na co pravidla českého pravopisu? Vem si je sám, když neumíš použít vlastní hlavu...

Dám ti příklad... Jdeme po ulici naproti sobě a v tom krátkém okamžiku kdy jsme vedle sebe, tak to se míjíme. A když po tobě hodím třeba pomeranč a netrefím se, tak jsem se bohužel minula. Ne míjela, ale minula. Tak už to chápeš??? *11*
  • Malleth
    Je vtipný jak se lidi na internetových diskusích (kde se jazyk primárně komolí) dohadujou často o pravopisu
  • Veskoslav
    Opět Tě nakrmím trolí blbko. Euru říkám ojro jenom tak a warezu Steam? A bolí to, když ti v hlavě jebe? *11* Zase jsi unban a zase meleš s prominutím sraččky. Jdi si hrát s jednorožci a podobně a neotravuj;)
  • Veskoslav
    Holčičko nebo co jsi za druh, doporučuji pravidla českého pravopisu, možná tak nebudeš opět za hloupou....
  • Mahcake
    Pravda utíkat x uběhnout, to je velikánský rozdíl.

míjet {sl.} (také: minout, netrefit, nezasáhnout, opominout)
  • Trisska
    CO PROSÍM? Nerozumím ti ani slovo! *4*
  • resshi
    tits or gtfo!
  • Trisska
    Nenapadlo no, já se v tom nevyznám tak jako vy piráti. O tyhle věci se fakt nezajímám a raději si hry kupuji. A potom se ještě divíte, že vám nepasujou nějaký klíče? Dobře vám tak! *7*
  • Malleth
    Je to hodně cartoonový, ale není to random kopírka jak Old Republic. Tady je vidět že věděj co dělaj. Všechno to funguje dohromady. Předevšim lokace jsou skvěle ulítlý.
  • Trisska
    jj, je to fakt nějaký divný
  • Mahcake
    Ty už radši nic dneska nepiš prosim tě. Nevim, jestli to měl být hloupý pokus o ironii nebo jsou tvé znalosti ohledně warezu opravdu nulové. *7* A možná kdybys byla aspoň trošku vzdělaná, věděla by jsi, že v němčině se čte eu jako O. Nevim, jestli to byl záměr Veskoslava, ale kdo ví, třeba má původ z Německa. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit