Přejít na výpis diskuzí
Wolfenstein: The New Order - videorecenze PC verze
5.6.2014 | Lukáš Grygar
105 příspěvků
-
vypadá to dobre, za pet let ve steamu za ty dve éčka (primerena hodnota) to sosnu
-
ja zase začínam mať alergiu na pojem "adventúrny sandbox".
-
vypol som to hneď na začiatku :)
-
Ja z tychto nostalgickych lamentov nad RTCW este zacnem mat pocit, ze to bol nejaky nelinearny adventurny sandbox. Teda ja mam RTCW tiez rad, ale co sa tyka hernych mechanik, nevidim medzi nim a novym wolfom ziaden podstatny rozdiel.
-
AI nebola dobra, mali naskriptovane spravanie, ked si ich pozoroval, niekde skryty, robili stale to iste dokolecka, btw ani v ramci levelu ta nedokazali prenasledovat cez celu mapu, smutne nie?
*10* -
rozdíl je v tom - mimo jiné - že je to zas jak sprominutím pro blbečky, ta hra mě děsně vede jak kdyby i mělo bejt 10, všechno ti řekne, na nic te nenechá přijít atd, podle mě supr recenze kde to je výborně vystižený je na utube na kanálu "worth a buy" tady:
http://www.youtube.com/watch?v=wFK2n27OUu4 -
tie tajné módy za veľa nestoja, ja som dohľadal všetky enigmy keď som druhý krát prechádzal hru, ale ako jediný ironman mode mi príde ako maximálna výzva :)
-
Dobrá jednohubka dneska = Super hra. To je sice smutný, ale pořád fakt.
-
RTCW s úpravami vo full hd a hires textúrami? odkiaľ? davaj link !
-
tak musíš, abys odkryl celý příběh.
Já neříkám, že je to špatná hra, spíš je to průměr. Jak píše kolega nahoře - dohrajete (obě linie) a už se k tomu asi nikdy nevrátíte. Ale jako jednohubka je to náhodou docela dobré, jen již mockrát viděné. -
Ne přestal jsem ty enigmy hledat :/
-
Náhodou AI byla dost dobrá, jako ve starékm FEARu, obíhala, hledala jíné cesty a pod.. daleko daleko lepší než v normálních FPS dneska. Ale ti obrněnci s Flank canonem byli k pláči... a ragequitu :D OMG PROC! Vždycky ke konci, nejhorší ti za rohem -_- GOD DAMN konečně pořádná hra *15*
Alespoň že bylo možné brát z nich zbroj. :/ Jinak boss fight dost easy no jak jsem po 15min přišel na to co mám udělat... úžasné v tom, že bylo třeba sakra někdy hledat jak na to. -
dohral niekto hru na Ironman Mode? :D ja som to skúsil asi 5 krát a vždy som niekde skapal
-
Prispeji svou troskou do mlyna i ja. Stary Wolf je samozrejme klasika a i kdyz se nepovazuji za fanouska tech starych dilu pro ms-dos, nelze jim uprit jiste kouzlo. Nejlepsi dil bez konkurence ze vsech dilu Wolfa byl dil z roku 2001 nesmrtelny Return to castle Wolfenstein, ktery byl naprosto fantasticky. I ted po letech s upravami pro full hd a modem na hd textury je to smazba. Bohuzel v roce 09 vysel dalsi dil Wolfenstein, ktery sice mel zajimavy napad a inovace, ale celkove to byla hra, ktera mne nesolovil a nechala mne chladnym. Vim ze jsem ji hral pouze jednou a od te doby jsem ji z policky nevyndal. Co se tyce noveho Wolfa, tesil jsem se na nej, ale po prvnim shlednuti gameplay akce jsem mel rozpoluplne pocity a hra mne nechala vicemene chladnym. Hru momentale hraji, nelze opomenout ze ma jiste kouzlo, opet zajimavy napad s alternativni historii, i kdyz zde uz takova hra (mysleno nasazenim do alternativni historie) zde byla a to Turning Point: Fall of Liberty, ale s celkovym andhledem mohu rici ze po dohrani ani tuto hru jiz nejspis nikdy nezapnu. Tezko rici, v cem tkvelo to kouzlo returnu oproti temto poslednim dilum, kazdopadne toto vypada jako Call of Duty s ohranym klise ve vsech smerech. Grafika neni nijak extra (hraji na ultra), po zvukove strance lepsi prumer, pribeh uchazejici a samotna akce? nuda. Nekde jsem jiz i cetl ze medium diff je uz mensi vyzva, neni tomu tak.
Secteno podtrzeno hra na jedno zahrat jiste ano, ale tod asi tak vse. -
samozrejme, našiel si aj tajný východ z úrovne? :D
-
Když to šlo, tak jsem jsem se snažil jet na stealth, ale jinak s tou AI souhlas.
-
Dobrá recenze. Jen to rozlišení je opravu otřesné. Chtělo by to od firmy dostat pracovní dělo, které to natočí aby to nějak vypadalo a běhalo to rychle.
https://www.youtube.com/watch?v=AduQvX4nU0k
Tady mu to jede ve FullHD a vypadá, jak to má vypadat. -
Super hra mé hodnocení 90 ze 100 dohráno na platinu na PS4
-
Zajímavé, že nedávná recenze na Dark Souls 2 byla stejně dlouhá, ale hrozně se vlekla, div jsem u toho neusnul, zatímco u téhle recenze mě překvapilo, jak brzy skončila *2* Asi je to hrou.
-
no spíš to bylo natáčený v nějakým menším rozlišení (samo bez AA, ale u většího rozlišení by to nebylo tak patrné)