-
Nutit? *1*
Tak se přihlaš k ISIS. -
7/10 wtf? Neupadli jste? Mě to příšlo ao trišučku lepší než originál.. já bych tomu dal 8/10 jako TNO.. Parádní hra.. Ale ty nightmare levely už mi přišly trochu nudné, jednou paradá ale dále už ne.. ale i tak dosahuje kvalit originálu!
-
Tak to mozna delaj u AMD, a je to videt. U Nvidie delaj ovladace dopředu, takze vlastne oficielne neexistuji a vydaji je většinou v den vydani hry. Říká se tomu spoluprace s vyvojari, u vetsiny her logo nvidie když hru spustis:)
-
je SEDMDESÁT 70 ! let po válce!
jak dlouho nám budete nutit jako nepřítele nějaký němce?
radši bych střílel americký vojáky nebo bombardoval britský města -
Pozdě vydané optimilizované ovladače... A já si naivně myslel že se optimilizuje na ty aktuální, ne na ty co ještě neexistujou.
-
To asi ne, ale i tak to byla/je výborná hra *4*
-
Heh, ano, dva naráz se tankují dosti obtížně =)). Já si počkal až budou dost daleko od sebe a solil jsem je po jednom, ideálně napůl za sloupem, aby mě u toho nějakej další nemohl navrtat =).
-
"kde to jinak než stealthem nejde (třeba ti roboti s kabely úplně na začátku) a po chvíli to začne být docela opruz"
Podle mě nemá na mysli pouze toho úplně prvního, ale všechy. Ale možná jsem ho jen špatně pochopil. *3* -
Přesně to jsem myslel :o)
Teda asi něco dělám blbě, protože ty další 4 v jedné velké místnosti jsem musel zase zabít stealthem - i se schováváním se, aby se mi zregenerovalo zdraví, jsem to tím jejich kulometem nedával, když po mně stříleli dva naráz. -
Dohráno za 4 hod.Bavilo a líbilo u mne tak 8/10.
-
opakovani matka moudrosti. navíc mam hovvno co na praci..
-
myslim, ze vsetci tu tvoj nazor na vec poznaju, nemusis ho opakovat kazdy den 20x
-
To ovšem odpovídá hodnocení *3*
-
Pralev nicméně, myslím, mluví o tom úplným úvodu, kdy máš jenom tu ocelovou trubku... tam to nejde jinak, než jejich kulometama a první opravdu musí jít dolů stealthem =).
-
A proč by se jako autoři snažili, když dnešnímu hráči stačí 100x recyklovanej COD nebo BF a taková hra láme prodejní rekordy. Degenerace, nic než degenerace.
-
Divne ze? ze někdo si muze dovolit tvrdit porad to same, tomu se říká mit na neco názor, zatím to není trestne..a mozna lepsi nez menit názory podle toho jaky je počasí..
-
Ale kdepak, ti obrněnci jdou sundat i střelbou a to i běžnými zbraněmi, né jen těmi jejich těžkými kulomety.
-
Stealthovat se musel vždycky jenom ten úplně první... já pak vždycky popadl ten jeho kanón a ty ostatní s ním rozložil, protože toho bohdá nebude, abych se tam někde plížil =D.
-
predator,LV, lukas, flash, jan,..... tebe uz z tej AMD totalne YEBE
-
tady narazime na 25 let toho samého v bledemodrem v zanru FPS, se subjektivitou to nemá co delat.
Ale zrejme to plno lidem nevadi, však ono taky kterej kluk si nebehal kolem piskoviste s klackem v ruce a nerval u toho ratatatata, zejo. Me tohle hodne preslo na vojne, tak nejak od te doby me hrani na vojaky neprijde zajimave:)