-
Eh? V tom případě musím aplikovat vlastní medicínu, tedy tu o termínech... drcení jednoho tlačítka opravdu není QTE =).
-
poor AMD kid *6*
-
Já fakt nejsem social justice warrior, to by sis asi měl zjistit, co to znamená než tady začneš házet termíny kterým absolutně nerozumíš. QTE- bodání psů jak vykradený z COD
-
The New Order nebyl převratný, ale přesto to byla kvalitní, atmosferická a relativně dlouhodobá zábava. A to se v dnešní době sedmihodinovek a vodění hráče za ručičku počítá.
-
Pridavam se do tabora, kteremu novy wolf prisel jako nadprumerny.
-
A vidíš to, já zas naopak doufám, že novej Doom bude přesně takovou bezhlavou řežbou bez příkras, jakou si zaslouží bejt, žádný zbytečný nesmyslný vylepšováky. Každýho holt bere něco jinýho, nedá se nic dělat =).
-
Tak ono se stačí podívat na Evil Within, rychle ses otočil a byly tam low-res textury. Prostě Id Tech 5.
-
ja nechapem to odovanie Wolfensteinu: The New Order ...ta hra nebola v nicom prevratna no robi sa z toho ako keby vysiel novy Half Life 2 ...
-
Ja mam iDengine rad. Na silne sestave s texturami problem nemam. Zato ocenuji krasne vykreslovani objektu i na velkou vzdalenost.
-
tak to byl jen vystrel naslepo, ale u vetsiny her co ma nejaky problémy se to většinou chytne:)
-
Přesně to co popisuješ nabídla i hra Gore ultimate soldier, která tady dostala 5/10 a bylo to objektivně adekvátní hodnocení. Jestli bude doom 4 reskin W:NO, tak se mu vyhnu obloukem
-
co je to sjw? sem jouda welkej..nebo co? Lidi naucte se normalne artikulovat, tohle je otres
-
Děje se to i na nvidiích, taky mi to občas haprovalo.
-
Asi jsem hrál jinou hru, protože žádné QTE jsem tam neměl...SJW
-
tak jestli mas kartu od AMD není divu:)
-
+ Opět doskakující textury anebo časté načítání low textur a poté těch kvalitních.
IdEdngine opět dokazuje kvality. Tohle dělá i na silných sestavách. -
Stejně jako je subjektivní to, že je tam nedokážeš ocenit, na což máš samozřejmě plný právo, jak už jsem zmiňoval - každému, co jeho jest ;).
QTE? Kde? V přestřelkách, tedy v hlavním těžišti hry, rozhodně žádný nebyly. Co tam naopak bylo jsou přesvědčivě ničivý zbraně, dynamická napínavá akce, zdravá porce brutality a krev s adrenalinem pumpující soundtrack, což tedy bohužel samozřejmosti nejsou. Rád bych, aby byly, o tom žádná. -
Ty první dvě věci jsou čistě subjektivní vjemy a cokoliv co má qte za "krystalicky čistou" hratelnost považovat fakt nelze a to že tam fungují základní herní FPS mechaniky je samozřejmost a né výhoda
-
Souhlas *7* Uz i to posledni cod je lepsi.
-
A v cem si ho presne zaslouzi? Ze behas se samopalem po chodbách a strilis nacky, tak to je teda fakt absolutni:) Ono obecne by uz bylo docela načase aby to behani s flintou z bodu A do bodu B a strileni panaku prestalo lidi bavit, třeba by se pak tenhle zanr nekam posunul..i když popravde asi uz nemá moc kam, ona ta jednoduchost celého pocinani v tomhle typu her moc moznosti nemá.