Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • solomon.short
    ja myslel hnisavce, nebud vztahovacny...
  • Taky že jo, a takhle by to v každé slušné diskusi mělo probíhat
  • Sakra, když už ten Kreuz chcete psát foneticky, tak krajc opravdu ne.

Jinak k tématu - zatím jsem se ještě nedostal do druhé části, ale na rozdíl od recenzenta jsem docela zklamaný těmi stealth pasážemi. Právěže v New Order si člověk snad vždy mohl vybrat, jestli se bude plížit nebo vše vystřílí, tady jsou však naopak chvíle, kde to jinak než stealthem nejde (třeba ti roboti s kabely úplně na začátku) a po chvíli to začne být docela opruz. Člověk se pak nemůže dočkat, až konečně přijde pasáž, kde bude moct vzít flintu do ruky (nebo rovnou dvě flinty do dvou rukou) a nevlítne na ty náckry pěkně postaru.
  • ono hlavne v pripade doskavani textur u IDtechu a i dalších enginu nese velkou vinu procesor. Ja mel v te době pomerne silne 4 jadro a nic nikde nedoskakovalo. Ale i tak vetsi problémy s hrami mají AMD karty, hlavne vždycky kvůli pozde vydanym optimalizovanym ovladacum.
  • nightborne
    Mno, když tomu chceš říkat takhle, tak dobrá, při těch cutscénách to tam jednou dvakrát je, nicméně velice, velice okrajově, do bojů to absolutně nijak nezasahuje a osobně mě to tam vůbec nerušilo. Ale jak říkám, můj subjektivní pohled, máš plný právo si myslet něco jinýho =).
  • to je qte ořezané na kost tohle je jediný na co jsem si vzpomněl, od tý doby jsem si koupil a dohrál spoustu jiných her a tahle mi skoro zapadla, klasický qte jako mačkej hvězdičku, čtereček, x trojúhelník tam naštěstí nejsou, ale jsou tam načasované zmáčknutí tlačítka v animacích, jako třeba na tom křesle když se BJ probere v léčebně a musí včas sebrat kuchyňák atd. a to qte prostě je, když se nemůžeš hýbat uskakovat nic, jenom čumíš a zmáčkneš v pravý čas správné tlačítko
  • Blue.Shark
    Samozřejmě narážíme na subjektivitu, nic naplat. Co se ti konkrétně nelíbilo?
  • maros.goc
    aj ja som zhnisany madar a co
  • solomon.short
    nightborne: touchè
  • A na 1. třech stránkách o doskakujícch texturách nic není, jenom lamentování nad mizernou optimilizací ze strany vývojářů.
  • Tak to jsi měl štěstí, kámošovi to dělalo taky na 650ce.
  • žánru fps chybí originální zbrane, variabilita neprátel, posun v AI, ruzne animace smrti (jako tomu bylo ve falloutu 2 - ruzna smrt pri energetickych, plazmovych zbranich, plamenometu atd) a kvalitní a ruznorody leveldizajn, bossfighty
  • solomon.short
    id5 engine to delal a dela na vsech kartach. nvidie i AMD...
  • solomon.short
    neboj za chvili je tu ten zhnisany madar a rekne ze nejlepsi je bloodborne...
  • nemuzes si pamatovat co to dělalo u me doma, pokud si dobře pamatuju nebyl jsi tu, rozumíme si dede vsevede? :)

Kdezto problémy u AMD jsou zdokumentovane velice dobře
    http://steamcommunity.com/app/9200/discussions/0/846940248989550516/
  • Pokud se pamatuju dobře, tak to dělalo všude.
  • jenže toho se přesně bojím, všechny další hry od bethesdy bez ohledu na to jak se budou jmenovat budou to samý s reskinem a máme tu novou dojnou krávu jako sérii COD, která má alespoň dobře udělaný multiplayer. Já si nepřeju aby byl doom 4 sofistikovanou rpg příběhovou bůhvíco, jenom nechci, aby to bylo to samý co wolf v jiném prostředí a to jsem fanda bethesdy ale nelíbí se mi kam poslední dobou směřují
  • maros.goc
    stale to nebolo nič moc
  • Rage jsem hral hned jak vysel, a zadne docitani textur jsem nezaregistroval, pokud si spravne pamatuju tak to byl prave problém hlavne AMD karet.
  • https://www.youtube.com/watch?v=wCz-osPM3vw Už od 1. hry na Id Tech 5, Rage.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit