Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks má 45 milionů tankistů + další statistiky
21.12.2012 | Adam Homola
145 příspěvků
-
a kde se podle tebe vezme tech 617 tisíc hráčů kteří jsou průměrně připojeni jak se píše v článku? *1*
-
Pokud někdo váhá, jestli začít s touhle hrou, tak 24. se rozdává pro každého premium tank tier II a jsou další akce: http://worldoftanks.eu/news/5350-its-holiday-time-cs/
-
Ale ona to je porad beta, ze? Proto verze 0.8.2 Ale vzdyt ma pravdu. Jako promin, ale kdyz nejsou ani schopny udelat nic s artyparties (teda pardon, zvedli naklady u artyn, ne ze by to k necemu bylo a ne, ze by jim to predem vsichni nerikali, ze to je k ho*nu...). A takova ignorace herni komunity, jako predvadeji tihle kaspari, to se jen tak nevidi. Zato rozdavani banu za rikani pravdy, to jim jde jedna basen. Take jsem jeden schytal, kdyz jsem na forech poznamenal, ze Seren Coast musel navrhnout mentalne retardovany jedinec. A za tim si stojim.
-
Hmm, neni to spis 45M uctu? Mezi nimiz bude 75% takovych, co to nikdy nespustili, 15% botu a pak se nam to cislo pekne smrskne.
Jinak ja WoT prestal hrat pred tremi tydny. Ta invaze bezmozku, to proste neslo. Imbecilove, co v zivote nevideli mapu, co umi zmacknout W pro jizdu dopredu a tlacitko mysi pro strelbu to totalne zabili. -
Minulou diskuzi tady nekdo psal, ze kdo zacne hrat Warthunder tak k WOT se uz nevrati.
Myslim, ze se hodne spletl. On tady chybne psal, ze se bude hrat za letadla, tanky a lode na jedne mape. Tak to je chyba. Hrat se bude dat jenom za letadla. Lode a tanky tam maji ale nebudou hratelny.
Koho bavi letadla tak se jim to bude libit asi vic jak WoWp
Ale tanky to poctem lidi, kteri to hraji podle me neporazi. Ani WoWp neporazi tanky. -
Pro LENOCHA:
Ty mas zase hlavu jenom proto aby ti tam nenaprselo, troubo.
Tak rekni co je na tom spatne? Jako ty kdybys to vlastnil tak to das vsechno zdarma. Budes zrat sutry s piskem, detem nabidnes vzduch. Zamestancum zaplatis vatikanskou menou.
Mas hru, ktera ma nejakou mechaniku jak funguje a par lidi, kteri to neumi hrat ti budou porad psat co vsechno se jim nelibi. Nektere argumenty jsou ok, ale mnoho je proste hloupost. Budes se to snazit postupne opravovat vylepsovat. Ale mysli normalne, ze vsechno hned na pockani udelat proste nejde. To, ze ty mas nejake sve dojmy, ze se to jako neda hrat, ale oni maji statistiky ze hry. Podle toho to upravuji. Vsechno nejde udelat naraz. A vsechno co si ty prejes ani neudelaji. Protoze maji svuj koncep, tak jako i ty, kdybys to vlastnil bys mel nejaky zamer a koncept. Tak nevim co porad brecis. Da se to hrat? DA. Da se to hrat zdarma? DA. Muzes mit pozitivni win ratio i bez PU a goldove munice. Muzes. -
Tak proto nemecky kanony nemaj proti tem ruskejm zadnej dmg a penetraci :D
-
Tak to je drsny. To bych fakt necekal.
-
Si precti podminky - muzes vyuzit takovou platebni metodu, kde muzes platbu stornovat. A oni misto toho, aby hraci odebrali ten gift, nebo lepe - dali mu ho az po te, co dorazi $$$ (i kdyz nektery platby muzes stornovat i potom, ale to je proste mezi tebou a WG), tak tomu hraci, kterej gift prijal zablokujou acc, a vyzvou ho, at si to zaplati. A do ty doby si nezahraje. Co vic, pokud mas na ucte dost goldu, tak ti tusim automaticky strhnou cenu toho giftu.
-
nebrec porad a nauc se to hrat.
-
jo a jak to tam vypada hlupacku. To bych teda chtel slyset ty plky zase o tech vyssich trierech.
tak povidej, trumpeto. -
Ve hre je to jak to je, protoze to dela WG ...
Vem si, ze v realu se tanky videly na rekneme 2km, ohrozit se mohli (pokud pominem vyjimecny trefy) na +- 500m => ve hre by to odpovidalo rekneme tomu, ze se s jistotou prostrelej na cca 50m ... (tedy doslova face to face) => tygr by trebas Tcko mel prostrelit ze 150m. Mel by byt ovsem vyraznejs pomalejsi (mnohem vyraznejs nez jakej rozdil je tam ted).
Zkrata systemem neco za neco by to vybalancovat slo. Jenze kdyz se balancuje podle stats, tak to proste nejde delat jinak, nez ze mas tiex X, vsechny tanky maji tytez vlastnosti, jen jinej model. -
Vzhledem k tomu, ze ty neco tvrdis, tak by jsi mel byt schopny to dolozit a ne naopak.
Co se simulace tyce, tak simulace spociva nejen v pokud mozno co nejpresnejsi imitaci realneho chovani objektu ve hre a fyziky obecne, ale i samotne ovladani.
Tankova hra, kde pouze zamiris mysi a vystrelis, aniz bys bral do uvahy spousty ovlivnujicich faktoru,nic nenastavoval, ovladal pohyb 4mi sipkami atd atd, tak to proste nema se simulatorem nic spolecneho. -
Mam ELC AMX, coz je jeden z nejrychlejsich (mozna i nejrychlejsi?) tanku ve hre a tohle se mi nikdy nestalo. A to mam s nim najezdeno uz celkem dost bitev.
S tim zasekavanim souhlasim, uz se mi to parkrat stalo. Ale jinak je podle me pridani fyziky prinos pro hru.
Co se gift shopu tyce, to je vazne mozne poslat GIFT aniz by jsi ho zaplatil? To se mi zda jako kravina.
Ale nikdy jsem tam nic nekupoval tak nevim. -
OK, ale nejdriv ti poslu fakturu za vyhledani informaci, OK? kdyz ses linej hledat.
Nic si neprotireci, simulace = strely budou mit realny ucinky, pancir realny vlasnosti a parametry (= mimo jine, ze jeho parametry budou odpovidat skutecnosti) ...
Ale nebudu po tobe chtit abys nastavoval zamerovac (musis nastavit typ munice, vzdalenost, u novejsich pak brat v potaz vitr, teplotu ...)
Ovsem i kdyz pominu tohle, tak i v arkade by kanon 150mm moh mit jinej zvuk nez 15mm ... a motor o 1000HP jinej nez motor o 10HP ... -
E75 se mi docela libi a stejne jako s Tigrem 2 se s ni dalo docela hrat. E100 hodnotit nemuzu protoze jsem se na ni nedostal a nikdy nedostanu.
-
Tohle vsechno WG v bete slibovali ... jenze to by nemohli pridavat 30 tanku mesicne ... ;D
-
Tak si vem scouta, a pockej si, az te to hodi na poust ... staci jezdit trochu rychlejs, a nemusis ani potkat enemaka ... ne, nemluvim o tom ze bys skocil z nejakyho srazu, vazne ne.
Co vic, ta jejich uzasna fyzika mela vyresi zasekavani o kazdej kus prachu ... a misto toho, vznikla hromada mist, kam se da zajet, ale uz ne odtam vyjet ...
Ja mam v garazi premiaku nekolik, a vsechny gratis, a je mi celkem sumak co nerfnou nebo ne, ale beru to jako podraz na ty, kteri za to ty prachy dali. Ostatne, i jejich uzasnej giftshop ... az budu chtit nekoho nasrat, tak mu poslu tank, a nezaplatim ho. A dokud ho nezaplati on, tak si nezahraje, paac mu WG blokne acc. -
Tak E100 je snad jeste horsi ne? Minimalne na nej nadava mnohem vic lidi, nez na Mause. Osobne nevlastnim ani jeden, mam E75 a na E100 prdim, dokud ho nedaj nejak do kupy.
-
Docela sranda cist jak nekdo pise ostatnim, ze nejsou schopni radne diskuse, zatimco jedine co napsal on v cele diskusi jsou urazky a slovni napadani, kdyz ma nekdo jiny nazor.
Tim nerikam, ze s "lol"em souhlasim, ale to co tu predvadis ty je uplne jina liga.
Priste si zamet pred vlastnim prahem, nez zacnes ostatni osocovat. *3*