Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak kdyby se striktne drzeli historickych realii tak by vsichni jezdili za nemce, protoze jine tanky by se moc nechytali.
    Na druhou stranu jde na hre videt, ze nemecke tanky moc v lasce nemaji a nemuzou byt prece lepsi nez ty sovietske. *1*
  • ja se nehadam, ja se ptam =)
    umis si predstavit, kdyby tady vsichni psali pod tim samym nickem?
  • Tak zrovna MM a chyby typu mizejicich strel apod bych zrovna neobhajoval.
  • Llour: ehm, poukazovat na chyby znamena zduvodňovat neuspěchy? špatný a neúspěšný hráč nijak neovlivní bugy a herní mechanismy založené na random rollu
  • Heh tak zrovna u nicku "lol" se hadat, ze je muj nebo tvuj *1* Ten tady pouziva kde kdo.
  • precti si muj prizpevek niz a muzes si vybrat hry, nebo spis simulace tanku
  • hele ty jsi moje ztracene dvojce? nebo nemas vlastni nick?
  • Zkoušel jsem to ale po pár levelech jsem to vypnul :) Nemá to pro mě dostatečnou hloubku. Prostě se jezdí s tančíkama a střílí. Čekal bych realističtější balistickou křivku, nějaké nabíjení mezi střelami, pohled z vnitřku tanku nebo něco podobného.
  • Q: Co podpora multicore?
    A: Multicore podpora byla velice obtížně přidatelná do hry po dlouhou dobu, protože byla součástí kodu enginu Bigworld. Nyní, když WG tento kod vlastní, bude pro nás jednodušší přidat to do plánů k implementaci. Kdy to bude nemohu říct, ale rozhodně to teď bude jednodušší.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/183273-american-odpovida-na-foru-nove-info/
  • Vycitat hre, ze je arkada je usmevne. Ta hra se nikdy jako simulator netvarila.
  • A nebudes ta lamka spise ty? *1*
  • Pokad ta hra nezacne mit moznost vyberu map v random bitce ktere chci a ktere nechci hrat, tak nato uz kaslu. Nektere te mapy sou takovej dizajnerskej fail.

Sem zvedavej kdy ty prachy co natom zdimaj protavi do updatu enginu ktere bude umet vice cpu.
  • Gimli: já nic nesrovnávám, pouze poukazuji na to neustálé brečení, kterým se řada hráčů snaží zdůvodnit jejich neúspěchy v té či oné hře.
  • co mam jako pochopit. Vzdyt je to porad to same dokola.
    Vsichni porad breci. Spatny MM, 0 DMG, on me vidi ja jeho ne, neni to F2P ale P2W a porad dokola. Kdyby se podivali na nejake videa jak funguje mechanika hry, pochopili ji, tak by tolik nenadavali. Vidim hrace co jezdi s T5-6 a ani nevi, ze existuje Small FIRE Kit, pak dostane ranu a hori a hori a hori.
    Nic o te hre nevedi ale vsichni jsou hned experti jak ji hrat. A pak tvrde narazi a uz to zacne: Co vsechno je spatne. Jenom mezi zidli a pocitacem je vse naprosto v poradku.
    pritom
    weakspoty, kde strilet
    http://www.wotdb.info/#country=uk&tree=3620714 (vulnerability)
    mechanika hry ceske titulky
    http://www.youtube.c...h?v=wq5S8CrsUig
    http://www.youtube.c...h?v=5ML4oXjG6ag
  • Nejhorsi a nejdrazsi... skoda mluvit
  • Aha, tak já se to mám naučit hrát. Podle EFR nad 1500 patřím mezi 1,9% ze všech hráčů a já se to mám naučit hrát.... dobře (((: Ty prostě nechápeš podstatu věci a podle toho, jak tu v komentech bojuješ, tak ani nepochopíš. Ale je to tvůj názor a já Ti ho neberu, každý máme jiný pohled na věc.
  • hezke =)
    A kdo te jako nuti to koupit? Mas pistoli u hlavy?
    Zajimavy, ze ja to hraju a zdarma.
    Kdybys ses to naucil hrat tak tohle vubec nemusis cist a nemusi te Premiove tanky nebo ucty vubec zajimat.
  • co te jako sere v tech klanovkach?
    napis proc je to nehratelny?
  • Naopak,přidání fyziky to posunulo úplně jinam.Já do toho nedal ani korunu.Mám vyzkoumáno do tier 9.Mám i letní,zimní,pouštní, maskování i se znaky na věži.Vše zadarmo.Za 30 dní to koupím znova.Mám v průměru 8 mega kreditů a snažím se nejít níž.Premiovou munici používám jen v kritických situacích a nebo z blízka,abych měl jistotu,že mě soupeř nestačí dostat.
  • Oznámení: "Naše Vaše skvělá hra World of Tanks postoupí na další úroveň. Máme nachystáno nových pět tierů pro většinu linií. Chcete vědět, co bude tank tieru 15? Nechtě se překvapit. Čekají Vás nové prémiové tanky tieru 12 a alternativa ke stávajícímu premium účtu v podobě Premium+. Díky Premium+ budete získávat dvojnásobek oproti standartnímu účtu. No není to skvělé? Je to skvělé. Když koupíte dva měsíce Premium+ do konce týdne, dostanete jako bonus 2 dny Premium+ zdarma, tak neváhejte a navštivte náš obchod."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit