Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ohánět se hloubkou hry a pak zmínit BF. *1*
  • Taky nechápu, že to lidi hrajou. Vždyť je to extrémně primitivní hra bez větší hloubky! Když si chci zahrát v tanku, jdu na Battlefield, Planetside apod.
  • Docela by me zajimalo, jake "hry pro dospele" to vlastne hrajes. *1*
  • Statistiky (jako např. populace) u všech MMO, které jsem kdy poznal, byly střeženým obchodním tajemstvím. Čísla jsou mnohdy uvolňována velmi problematickým způsobem a jsou mnohdy silně zkreslována. Proto rozhodně nevěřím žádným takovým číslům.

Když se podívám třeba na planetside 2, kde je údajně dost hráčů a kde jsou údajně dostatečně naplněné servery, tak tato prohlášení jsou bohužel v přímém rozporu s realitou a se zjevným značným poklesem počtu hráčů této hry.
  • Ja teda nejsem zadny expert na WW2 a tanky v te dobe, ale co sem mel moznost se docist, tak rusove hlavne staveli na vysokych poctech tanku horsi kvality, zatimco nemci presne naopak. Nemci delali technologicky vyspele, ale na vyrobu velmi narocne stroje a nezvladali vyrabet takove pocty.
    A v konecnem dusledku se ukazal sovietsky pristup (dohromady s dalsimi faktory) vyhodnejsi.
    Samozrejme, ze se nasli modely, ktere byly konkurenceschopnejsi nez jine.
  • ruské ztráty převěšovali německé i před tigry
  • V prvé řadě si každý musí uvědomit, co to je za hru. Co je to Free to Play model. V druhé řadě toto rozhodně není simulace, což autoři řekli již v prvních trailerech na hru. Je tam psáno něco ve smyslu, pokud hledáte simulaci, jděte někam jinam. Takže ano je to arkáda a tak je to taky postavený. (http://www.youtube.com/watch?v=D4Kuumslq4M). Spousta lidí si ztěžuje na MM, mapy, mody, gold ammo, spotting .... de facto na vše. Na to je jednoduchá odpověď. Nehrajte to :). Mě se též dost věcí nelíbí. Např. MM fail, mod Obrana/Útok, některé mapy jako Dragon Ridge, Malinovka atd. Kolikrát se mi stalo, že pokud byl top tier IX např. tak už počet nižších tierů to neřešilo a postavilo to např. 5x 8 tier proti 3 a zbytek nižší tiery. Ale to jsou věci které se stanou jednou za 50 her a dá se to odpustit. Další výtky směřují např. k německým strojům. Rozhodně je nepovažuji za nějak slabé. Mě akorát přijde, že s nimi hráči neumí hrát. Osobně vlastním King Tiger a pokud se s ním hráč dobře postaví, neprostřelí ho ani vyšší tier. (V garáži mám od každého národa min Tier 8 těžký tank, kromě nově přidaných britů, takže vím o čem zhruba mluvím)
    Ale tato hra má pro mě osobně veké pozitivum v modelu dalo by se říci MOBA hry. Bitva trvá max 15 minut. Mapy nejsou nikterak velké, 15 vs 15 hráčů max na bitvu (momentálně) atd.
    Pokud člověk hledá odreagování na pár chvil denně, baví ho tančíky nebo ježdění střílení obecně, nechce se pitvat ve složitým ovládání je to ideální. Pokud hledáte hru na vyšší úrovni, přidejte se do klanu, založte vlastní. CW, turnaje, čety, roty. Možností je dost.
    Na závěr. Hraji cca 16 měsíců střídavě, když mě to nebaví, jdu hrát něco jinýho. Rating 1350, 54% win rate převážně na publiku. To jen pro kafrali.
    PS. Ty čísla od WG beru s rezervou s ohledem na to, že je to firma, co chce vydělávat a má to jen jako reklamu. Kdyby nevydělávali, tak tu žádný tanky tohoto formátu nejsou.
    Gl HF.
  • Asi narazi na prevahu pak tiger a kinga tigera. To byly hrozne OP tanky na rusaky. Dyt v nejakem dokumentu sem zaslechl ze rusove pocitali ze ztratou 4 tanku na jeden nemecky. Jinak 88ka nemecky kanon bylo nechutne zvire. Jejich optika daleko za rusakama.... Samozrjeme kdyby se mohli spojit znalosti rusu a nemcu urcite by vznikl velmi zajimavy tank ale i tak byli rusaci proste slabis.
  • Magister_Peditum
    Němci měli lépe vycvičené posádky a dokázali s tím, co měli, maximum. Samozřejmě to co je ve hře je blbost.
  • a co je na tom, ze ma ve skolce 2 deti ? tak to u dospelych byva.. zeptej se maminky ona ti to vysvetli.
  • rusové sice dokázali ještě celkem držet krok ale obvykle měli navrch němci
    ale každopádně by to mělo být ve hře buď historicky reálně nebo vyrovnané pro dosažení lepší hratelnosti, teď to bohužel není ani jedna z těchto variant *13*
  • Co udelali s 88 kanonem je proste k placi...
  • promluvil dospelak, ktery prave priosel ze skolky
  • je zcela normalni, ze te jedna hra nebude bavit celej zivot.
    Na premiovych vozidlech nevidim nic spatneho. Nekoho to nebavi hrat a vydelat si na stejny tier hrou ale ma penize, ktere mu zrejme nechybi. Ale to neznamena, ze bude lepsi nez ten kdo si to vyexpil zdarma. Spis je na tom hur. Potkavam premiaky a tak z 80% jsou to novacci.
    T2 si koupi T8 protoze si mysli, ze bude nesmrtelnej a pak to tak vypada. Stoji vzadu, nezapojuje se a ceka, boji se dostat ranu. Proste mu chybi zkusenosti. Kdyz vidim IS6 v tymu tak vim, ze mame problem v T8, tedy mame spis handicap jako vyhodu. tedy bych premiaky moc neprecenoval. Opravdu zalezi na hraci, ktery s jakym tankem hraje.
  • correct sirrrrr.
  • blbooooooost pro děti
  • link na tuhle informaci, statistiku, nebo jsis to vycucal z prstu?
  • spook.y
    Občas si to ještě zahraji, ale všichni koho jsem znal a hráli WOT také to už dávno nehrají. Staré problémy přetrvávají, ale WG přidává hlavně prémiová vozidla. Sype to...tak chtějí více a více. Špatná hra to určitě není !
  • co je s MM, ted je to +-2 trier
    http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Battle_Tiers
    v obrazku je videt kam se muzes dostat
    ja nevim co porad resite MM ale ted kolikrat 5-6 tanku z vrchu totalne ty same na obou stranach.
    mizici strelu jsem jeste nevidel
    k MM kdyz nekdo jede v cete T6 + T1 tak at se nedivi, ze jej to hodi do T6-T8, protoze MM bere ten vyssi Trier.
  • Magister_Peditum
    Tak zrovna Rusové měli tanky, proti kterým Němci dlouho neměli co postavit. T-34/76, KV-1...a pak byli jediní, kteří se mohli proti Pantherům a Tigrům účinně postavit - T-34/85 a IS-2. Rozhodně uměli daleko lépe pracovat s pancéřováním, když tanky se srovnatelnou šířkou pancíře byly u Rusů mnohem lehčí než ty německé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit