Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gg
  • wargaming je dementní hro od idiotské spúolečnosti co poporuje násilí!!!
    *16*
    • Máš pravdu a je to už len skurvená hra, ktorú idi......oti regulujú. Stojí už za hovn... Je to len o biznise
      *16*
  • A stále hůř. Bez jakékoliv šance se vyhrabat z průměrnosti. Jakmile dáte pár dobrých bitev okamžitě vás hra pošle do bitev kde hrajete s T+2 booty, bez šance hru jakkoliv ovlivnit.
  • A pozor nešťastnou se mi do cesty připlet spoluhráč a hned mě do čtvrtka vyhodil mě ze hry nedoporučuji hrát pokud si tu nebudete kupovat za prachy tanky tak to hrajete proti počítači jednou vás nechají vyhrát jinak samá prohra
    • Jj to máš pravdu,tu hru tak zesrali že to není možné,koupil jsem si sem tam něco ale už do té hry nevrazím ani K *1* *1* *1* *1*
  • hra bola od začiatku super, teraz je to len o biznise. Niekedy si pripadám ako v inej dimenzii ako tí ktorí pracujú na tejto hre ako keby nikdy nesedeli v reálnych tankoch alebo ich nikdy ani nevideli (je to len biznis). Aby tank vypli na 1 ranu - IDIOTI s WG si to dovoliť môžu.
  • Je to hratelná hra ale pořád jen hra. Vrchni počitač drží výsledky a nepusti vás nikam kam je naprogramovano že nesmite. Jinými slovy - když nemáte výsledky tak vám to přidá ...když máte moc dobré výsledky tak vám to ubere. Budete oscilovat mezi 48 - 54 %. Abyste se pohli výše - musíte platit platit platit...bohužel. Ale jinak dobrý.
  • Ahoj, chtěl bych radu.Co dělat když mám střední tank 8. úrovně s průměrnou penetrací 175 jedu na určité místo ale celý tým se rozjede na druhou stranu a já zdravím Tigera 2 atd,ve výsledku je to 1vs7...
    • Co bys chtěl dělat? Střílej dokud můžeš....nebo ujed když to stihneš
  • Nedoporučuji !!!! Je to největší kravina všech dob !!!! Horší hru jsem nehrál...
    OVLADANÝ BITVY TO JE NEJVĚTŠÍ ZMRDSTVÍ CO MŮŽE BÝT !!! FUCK WG !!!!
    • Pozor na kupování zlaťáky koupil jsem za 5000 Kč a mam vše v prdeli mel jsem tanky výzkum a nahrané jich 250000000 a po obnově hesla jsem o vše přišel a co na to centrum akorát mi napsali ze je vše pořádku
  • Pokud si nekoupíš premium tak si tě wotko pěkně podá a můžeš robit co chceš a nic neprostřelíš mam odehráno 27 000 bitev a pokut jsem si koupil za reálné peníze premium učet tak to šlo jakmile jsem nekoupil tak prohra za prohrou,
    • aha ja ja ze prečo v poslednom čase stale za každou bitkou prehravam, no to ma mohlo napadnut, už to neni to čo to byvalo
  • hraju to velice rád mám čtyři osmé tiery jeden sedmý a potom už jenom ty horší tanky mám nahráno asi 2.5k bitev ale ty prémiové tanky jsou drahé no vlastně jsou všechny takové moc drahé *1* ale jinak supr hra stahujte ale jenom pokud máte hodně a tím myslím fakt hodně místa na úložišti hra je velká a docela často má veliké aktualizace
    • 3 000 bitev a tier 8 ? takže platíš a jsi zatím noob...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit