Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft: Mists of Pandaria - recenze
24.11.2012 | Martin Kapalka
206 příspěvků
-
Ahoj, vím že je to trochu OT otázka, ale zajímalo by mě to. Hraju Assassins Creed 2.... kdyby např. Ezio umřel, tak automaticky umře i Desmond v Animusu.... nebo by se jen probral? :-) Dík za odpověď.
-
-
Vím že je to OT, ale nevíte jakou mouku mám použít na palačinky.
-
-
Hladkou a pokud nemáš tak polohrubou
-
S broukama. Ta je nejlepší...
-
-
tohle není Počátek xD tady to je trošku jinak.
-
AC se odehrává zjednodušeně řečeno ve vzpomínkách. Takže když umře Ezio, tak se prostě přetočí vzpomínka o kousek zpátky. S Desmondem jako takovým ta "smrt" nemá nic společnýho.
-
-
Jsou to vzpominky, ale DNA vzpominky. Ezio je Desmonduv praprapraprapraprapraprapra děda, kdyby umrel nez by mel dite, tak by se Desmond nenarodil...
-
-
Nechápu.. jsou to DNA vzpomínky, tím pádem Desmondův předek nemohl umřít dřív, než měl děti. Žádná jiná možnost neexistuje.
-
-
No samozrejme, on tu jen tak polemizuje
-
-
-
-
Kdyby umrel, tak se nacte posledni ulozena pozice :D. Jinak samozrejme ze jednou umre, ale musi nejdrive mit potomka, kdyby umrel pred potomkem asi by Desmond neexistoval...
-
-
we must go deeper
-
-
-
delat recenzi na wow uz asi nema ani smysl :) pro hrace wowka tu moc zasadnich novinek neni a navic vsichni uz pandu nejakou dobu hraji a pro newowkare to je jen misto ke komentarum nechapajicim hrace wowka, atd..... vetsina uz ma svuj nazor a recenze, kterou nejspis ani neprecetli na tom nic nezmeni :D ja bych pridal neco pro mensinu. jeden muj kamarad vekem kolem 30 se rozhodl zkusit wowko v dobach kdy zacinal cataclysm a dnes je stale spokojeny hrac obcas brblajici nad nizkou obtiznosti nekterych casti hry. pokud jste tedy wowko nikdy nehrali a nechapali co na tom tech X milionu hracu vidi, tak neni problem ani po 8 letech zkusit zacit hrat a udelat si vlastni nazor
-
-
Radsi to ani uz nezkousejte...wow to ma uz davno za sebou
-
-
Pandaren barbarian lvl 90 , full legendary set, projeto na všechny obtížnosti. Dobrá hra, mohla být delší . 3/10 *11* *12* *6*
-
-
I na trolling slabé.... *11*
-
*1* loool, tos nevychytal
-
Taky dohrano za Paladina na HC vsechny raidy a dungy SOLO a 10/10 *1*
-
-
WoW není špatná hra. Taky jsem u ní asi rok offi a semtam neoffi skejsnul a bavilo mě to. Myslím si však, že nejlepší léta má už za sebou a hráčů bude už jen ubývat. Ty systémy na ktrých stojí ji ještě nějaký ten rok při životě udrží, ale nic zásadnějšího, co by jí navrátilo předešlé úspěchy, dle mě už nepřinese. Její místo by pak mohla převzít hra, vybudovaná stejným způsobem na dlouhodobě oblíbeném single player universu jako například might and magic či připravovaná TESO , od věci by nebyl možná ani Mass Effect se svým rozlehlým vesmírem a spoustou ras.
-
-
Jako já osobně byl z počátku hrozně nadšený z SW:TOR. Přislo mi, že ta hra měla oproti WoW skvělou atmosféru a expení se stávalo parádní zábavou. Bohužel endgame obsah byl bohužel dosti o ničem a tam zas to nadšení vyprchalo.... Mít to endgame obsah na úrovni WoW, tak ja to naprosto skvělé MMO. Bohužel takto mixovat to jen tak nejde :)
-
-
Kdyby udelali SWTOR jako singl + nejaky ten multak melo by to vetsi uspech si myslim...
-
Myslím, že podobný názor mělo víc lidí. Včetně předních wow guild, které tenkrát na SWTOR přešly a nakonec se vrátily. :)
-
-
Nyní je endgame naprosto ok ve swtor...navíc nás čeká další wz a snad brzo i funkční Ilum... jediná výtka chtělo by to přidat fp pro tier 2 aspoň 5( v současnosti je pouze jeden)
-
-
Teď už je asi pozdě...Jestli jsem někdy nad SW:TOR přemýšlel, tak s přechodem na f2p mě to přešlo. Já osobně budu bránit WoW ani ne kvůli obsahu ( roky jsem nehrál ), ale kvůli tomu, že si stále drží měsíční poplatky, za které dostaneš to, co všichni ostatní a nic víc...
-
-
Omlouvám se že to tak vyznělo....hrál jsem betu a z expení jsem byl nadšený. Řekl jsem si, že pár měsíců počkám, jak se to vyvrbí a tak... Bohužel lidi to začali masivně opouštět právě kvůli endgame a tak jsem se do ofic hraní nikdy nepustil
-
Jsem tě moc nepochopil... Hrál jsi to nebo? první komentář píšeš co si o epxení a o endgame a další komentář--že by jsi o swtor přemýšlel ,kdyby nebylo f2p.Takže si docela protiřečíš...
-
-
-
-
-
-
Někdo z nás dělá blbce. Buďto Games, nebo Score. Ostatní jsem nečetl...
-
-
Jaky je rozdil mezi 7 a 8 body? Opravdu tak zavratny? Nebo nenarazis na hodnoceni,ale neco v textu?
-
Kolik ten paskvil dostal ve SCORE?
-
-
Myslím,že 68,ale nejsem si jistý,protože jsem četl jen 1. část.
-
-
Dostalo 68%
-
-
-
-
Ja bych byl velice rad kdyby nahodili starsi datadisky jako realmy.Nezlobil bych se kdybych mel moznost zahrat si TBC se vsim vsudy a znovu odprogresovat Gruul.
-
-
To ted nemá smysl,muzes si zahrat TBC a Vanilu na free serveru,ale hned te to prestane bavit.
Nebudes chapat,na co jsi tehdy wipoval,dnes jsou stare raidy primitivni.
Bossove 2-3ability *1* ,wipovalo se na demenci napr.: nestisknuti slzy pred dopadem u Archimonda,hazeni ostepu pred dohealovanim raidu u 1.bosse v bT,apod,..
Pouzitelna 1classa:druid jenom heal na Vanile,war tank,..
Velice nudna rotace,dala se nastavit na otaceni kolecka mysi *1* a nebo mackani 2tlacitek.
Dnes to nemá význam vytvářet na offiku,hráči by to vyzkoušeli a hned se vrátili na aktuální datadisk,pravděpodobně by to zabalili ještě pred doesxpenim,umreli by pri tom nudou. -
-
Klasické kecy fanboyů *14*
Nic z toho není pravda, už ve Vanille bylo použitelných víc, než jeden spec (feral druid ftw), o TBC nemluvě, tam už bylo tohle úplně v pohodě. Raidy byly famózní, absolutně nesrovnatelné s tím, co dostáváme dnes (možná ještě tak Ulduar byl docela fajn), ale hlavně... hlavně ta atmosféra...
Jinak jo, vyrobil jsem si postavu na nějakém ruském freečku, kde je "Classic" a byla to neskutečná paráda. Hrát to samozřejmě nebudu, protože tam skoro nikdo není, ale fakt bych dnešním hráčům, kteží to nezažili, ale cití se fakt být hráči, tj. mají blíže k Deus Exu než k Farmville, doporučil vyzkoušet. Budete zírat.. *3* -
-
Feral druid pouzitelny ve vanille??,chudáci healeři.
-
-
Přesto by to stálo za zkoušku. Blizz na to prostředky má, ale nechce se mu. Na ofiko forech totiž tenhle požadavek už pár let koluje. :)
-
-
Já skončil s TBC a bohužel vím, že tenhle svět ( stejně jako jakýkoliv ) musí žít a posouvat se. Představ si, že by takový server běžel pár let a ty by sis tam šel zahrát....všici dávno tuším...t6 a tím pádem by byla veškerá atmosféra z progressu ta tam.
-
-
-
-
Já jsem WoWkař. WoW hraju již...no minimálně 5-6 let.Na MoP jsem se těšil jako malej.Čekal jsem nové a skvělé věci (daily questy za které bude možné získavat body pro lepší gear (valor points) a challange dungeons) nakonec jsem MoP po vyexpení asi 3 postav opustil.Ne že by to byla špatná hra.Ale prostě z ní mam divný pocit.Je to jako kdybych se jako malej koukal ráno na pohádky a pak mně tam nahodili nějaký dokument a mně by to vůbec nebavilo.Prostě takový pocit že tohle není už ono.Cata byl sh*t nebudem si nic namlouvat.Ale MoP na mně působí jako hra ve které je toho je hodně co dělat a zároveň nic.Za mně jako za dlouho věrného WoWkaře je to 6/10.
-
-
A pro srovnání předešlé datáče + hodnocení pls?
-
-
Hm, ja třeba taky hral WoWko od začatku a po velkém nadšení z pandarie sem ho opustil ani ne po měsíci. Ale řekl bych, že to záleží na subjektivní míře přežranosti.
V době vanilly mě to strašně moc bavilo, ale bylo to opravdu objektivně lepší než dnes? Řekl bych, že přišla spousta vylepšení které už nejsem schopen ocenit, protože mě to jednoduše omrzelo. Taky bych řekl, kdyby mi někdo vymazal vzpomínky na WoW a já začal hrát teď, byl bych z toho neméně nadšený než tehdy, jenže teď to "už prostě není to co bylo" a ty negativní věci od lagujících serverů po masivní grind rezist gearu abych mohl vůbec do MC už nějak opomíjím.
Když se zamyslím, napadlo mě opravdu bizardní srovnání. Je to jako když jíš španělský ptáček. Prvně je to nový pokrm který přijmeš s nadšením, ikdyž není úplně extra. A je pak pokaždé trošku jiný, jiné koření, nádivka, pořád se nabalujou další a další vrstvy, upravjí oblohu, kuchař se ho snaží vylepšovat. Pokud ho ochutnáš až v jedné z posledních fází, může to být nejlepší co si kdy jedl (v závislosti jestli ti tenhle druh jídla chutná), ale pokud ho jíš v jednom kuse od začátku, buďto si závislák, nebo si řekneš už to nechcu, není to co bývalo, resp. se z toho eventuálně pobliješ... ale s mírou a přestávkama ti to třeba bude chutnat pořád... -
-
masivni grind resist gearu byl negativni vec ?
-
-
-
-
To by mně zajímalo jestli ta hra je tak dobrá,anebo lidi tam mají již vytvořené návyky, přátelé a nechtějí jen tak odejít.
Přesněji:Je ta hra tak tak skvělá,propracovaná a zlepšující se?
Anebo ten nával lidí v době kdy to velice táhlo se nechce odvalit pryč,protože není nic tak extra jiného aby jím to stálo za zrušení budovaných vazeb ve hře které nemusí být již tak dobrá oproti ostatním.
Je známo, že čím déle si vytvářím hrdinu ve hře, tak musí být silnější a silnější podmět abych odešel.Třeba to nehraji z důvodu kvality hry ale jen protože se tam bavím s kámoši a již bych to jinak sám znova nehrál a nezískával nové přátelé atd. jako na začátku. -
-
Návyky tam jsou jak prase u každého *1* (názor). Ale nemyslím si, že takové, abys kvůli tomu nemohl přestat hrát, když máš na práci něco lepšího/důležitějšího ( takhle bych řekl, že je to u většiny ). Ta hra má hlavně hrozně velkou komunitní sílu. Osobně jsem rád, že jsem zažil tu atmosféru, když za sebou táhneš 25 lidí a snažíš se pomoct jim dosáhnout jistého cíle. Myslím si, že je to zábava jako každá jiná...někdo si každou středu večer během roku zahraje 10 různých her a někdo si zajde 52 raidů. WoW už asi 5 let nehraju ( hrál jsem 2 ) a skončil jsem ze dne na den. Lognul a odlognul.....
-
Velice zajímavá pointa. Popravdě je na tom možná více pravdy, než se zdá. Kolikrát jsem si říkal, že končím, a na WOTLK jsem pauzu měl, ale WoW prozatím nabízí unikátní zážitek, který se ještě nikomu nepodařilo okopírovat. Důkazem může být, že hodně lidí nafarmí to nejnutnější a jinak je online akorát na raidy. Včetně mně. Jsou věci, které musím mít připraveny na raidy, ale ani ty kolikrát nedělám poctivě, protože každý den dailyny je ubíjející a na aukci pořídíte téměř vše. Na druhou stranu jsem se v době konce DSka bavil tím, že jsem zkoušel ostatníc charaktery, expil jsem jak ďas a užíval si to. Čili ten systém má pořád co nabídnout. Věřím ale tomu, že kdyby (doufám upřímně v TESO) přišel s podobným a lepším endgame obsahem, WoW zažije masivní odliv. :) Kamarádi se sejdou v nové onlinovce, ale po letech to bude něco jiného. Škoda SWTOR, těm se to skoro podařilo, ale endgame fakt podcenili.
-
S WoW to jde od desíti k pěti, Blizzard se řídí trendem zjednodušování a ořezávání až na kost. Pandaria a Vanilla jsou v podstatě 2 uplně odlišné hry, kde vanilla je samozřejmě ta lepší varianta :P.
-
-
Řekl bych, že všichni, co tak vychvalují Vanillu buď vůbec netuší o čem melou nebo jsou to prostě jen tlučhubové, které nic nepřesvědčí. =)
-
Lidé stárnou a nemají pak více volného času na hraní a tak Blizzard ztrácí hráče, kteří byli zvyklí na těžší obtížnosti her, proto se musí uchýlit k tomu "ořezávání her", aby přilákala novodobé hráče.
-
-
Spíš dělají více obtížností,aby si mohl každý vybrat.
Hc raidy jsou tezsi nez TBC a vanila raidy,to ti potvrdí každá top world guilda,či BD.
Challenge mode > 5man vanilla a TBC.
-
-
-
-
No. Co mám od "wowkařů" ve svém okolí (do dnešních dnů jich "přežili" čtyři), tak tvrdí, že to není špatný datadisk, některé věci jsou fakt dobré, ale že už to není ono. Je to takový lehký nadprůměr na 7/10, více ne. Já soudit nemůžu a ani nechci, jediné, co jsem ze světa Warcaftu kdy hrál je stolní hra (skvělá) a vechny díly Warcraft (I, II a III)
-
-
Hej když už tak mluvíš o tý stolní hře, je dobrá? Neumím na to najít nějakou validní recenzi tak by mi názor snad pomoh rozhodnout se. Dík
-
7/10 je dobra hra,zadny lehky nadprumer. A co ti tvi pratele? Treba uz to neni ''ono'' jen proto,ze po x letech hrani uz to nikdy! nemuze byt takove jako na zacatku.
-
-
Hele, taky diskutuju!
-
-
Vodprejskni! Máme plno!
-