Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft: Mists of Pandaria - recenze
24.11.2012 | Martin Kapalka
206 příspěvků
-
Tedy, opravdu nejsem hnidopich, ale tohle mi vazne neda -
"Čeká vás přibližně devět nových dungeonů, z nichž je šest situovaných do asijského prostředí. Tři z nich vám budou jistě velmi dobře známé, jelikož se jedná o heroic verze starých instancí – Scarlet Monastery a Halls plus Scholomance získali privilegium objevit se v novém datadisku."
Zaprve, "priblizne" devet novych dungeonu? To jako vazne? Priblizne? A to se radsi ani nezminuju o tom, ze z trojice Scarlet Monastery, Halls a Scholomance je pravdepodobne alespon jeden dungeon muzsky zivotny, protoze privilegium rozhodne "ziskali"...
Nechci pusobit jako arogantni idiot, ale s timhle by clovek neudelal ani prvni semestr zurnalistiky... -
-
Opravene.
-
Proísm, udělej mi (nám) rozbor souvětí, vět a všeho kolem, vysvětli význam slova "přibližně" a vypiš jeho možnosti použití, rád bych se přiučil! Díky moc, i za ostatní, předem! *4*
-
-
Jak rikam, vazne neni mym cilem pusobit jako namysleny vseved, ale vzdyt to musi bit do oci kazdyho - pokud je jich devet, pak je jich proste devet, jestli jich je osm, nebo deset, pak napisu ze je jich osm, respektive deset. Priblizne devet je jednoduse nesmysl - za podobny veci nas na zurne vyhazovali od zapoctu. Ale chapu, resim kraviny =).
-
-
na zurnalistice muzou nekoho od nekud vyhodit?:D
-
-
Taky sem tomu neveril, ale Mencl me vyrazil ze zpravodajstvi za to, ze jsem napsal do zpravy "nekolik kateder" a nevypsal sem o ktery se jedna... radost, ze ano =)).
-
-
V poho. Spíš mě jde o to, že přibliže nových = 6 nových a 3 remaky (promiň mi to počeštěné slovo). Ten neživotný mi došel později, to je pravda *10*
/ale zajímalo by mě, každopádně, jak se skloňuje české slovo po cizích *3* jestli je tam permanentně y nebo tam může být i a tak. -
-
Abych neplacal blbosti, radsi sem se podival do prirucky ustavu pro jazyk cesky -
"Je-li mluvnický rod podmětu nejasný či nejednoznačný, uplatňuje se shoda podle smyslu, a to na základě kontextu, věcných znalostí, ale i úzu, např. u názvů hokejových týmů a populárních skupin."
Jinak receno, jelikoz dungeony neziji, a my to vime, jsou nezivotne =).
Jo, a jeste k tomu "priblizne", pokud autor chtel z nejakeho podivneho duvodu sdelit pocet novych dungeonu ponekud vagne, pouzivaji se slova jako "priblizne", "temer", "zhruba" atp. zasadne se zaokrouhlenym cislem, takze "priblizne deset novych dungeonu" by jeste bylo zkousnutelne, "priblizne devet" mi proste vadi... a vubec, uz mlcim, stejne to tady rozebiram jenom abych mel co delat a nemusel jit myt nadobi =)). -
-
Ja tedy nikde zadnou nevidim, coz ovsem neznamena, ze sem nekam nejakou nesekl =).
Ovsem spojeni "temer 9 novych dungeonu" jsem samozrejme nedoporucoval, naopak, smysl by davalo prave ono zaokrouhlene cislo. Predstav si, ze by nekdo napsal napriklad "zucastnilo se priblizne 3577 lidi." To prece bije do oci, ne? A neber me spatne, nikterak jsem nechtel utocit na recenzi, ci jeji obsah, jenom me tohle trochu zarazilo. No hard feelings. -
Gramaticka chyba je samozrejme moje blbost, zabral jsem se do psani a slo mi predevsim o obsah. Kdyz jsem nasledne text prochazel, tak uz jsem chybu neobjevil. Chapu, ze kazdy to ma hozene jinak, ale ja se zameruju primarne na obsah textu a sdeleni myslenky.
Priblizne se da samozrejme pouzit k jakemukoli cislu. A ve chvili, kdy mi doporucis spojeni temer 9 dungeonu, tak se usmeju a jdu dal :)
Btw v tom svem prispevku mas chybu taky...
-
-
-
-
Třeba že ve hře, kde je např. 10 levelů, vás čeká 10 levelů :D A ne, že ve hře, kde je 10 levelů vás čeká přibližně 11 nebo 9 levelů...asi tak...
-
-
-
Já vám to přeju...
-
Tady má někdo anální kolik značky SS Blizzard zaraženej až do dvanácterníku.
-
-
proč?
-
-
Fajnova hra jenom skoda ze 8/10 dal bych tak 9.5 ale co *6* No nic du se ponorit do hrani s dalsimi 12 mil lidmi co si uzivaj tuhle skvelou hru :D
-
-
kdyz je neco masova zalezitost tak to jeste neznamena ze je to dobre prece.... nebo si myslis ze telenovely jsou skvela vec ? vzdyt na ne koukaji miliony lidi.... povzdech
-
-
No ono v MMO byt nejlepší není zas takový problém, když máš pár let náskok, dost lidi a konkurence za moc nestojí.
-
-
trochu mi to pripomina Angry Birds - neni to nahodo od Half brick ?? *7*
-
-
Ještě mít ten čas, tak zase hraji *9*
-
-
Hej Blizzarde, co bude příště, Mickeymousia? *1*
-
-
Ty sis tu recenzi nečetl že?
-
-
"dává tak zapomenout na nemastný neslaný Cataclysm"
teda sleduju to všechno jen z povzdálí, ale mám dojem, že o Cataclysm se obecně říkalo "super nápad a provedení" a "konečně pořádnej datadisk po nemastným WotLK". -
-
Tak to bud napsal nekdo, kdo dokazal jen chvili expit, jelikoz upravene stare lokace nebo nove zacatecni lokace goblinu a worgenu jsou jedine, co se da na cataclysmu hodnotit pozitivne, nebo sis prohodil vzpominky na wotlk, ktery byl kvalitni. Endgame v cataclysmu byl hrozny, jak pvp tak pve.
-
-
ono se tohle říkalo ze začátku, kdy ještě nikdo k end game nepřičuchnul, čuju.
-
-
Trochu mi to připomíná pomocnou berličku, jak si odůvodnit dávat vysoké hodnocení každému dalšímu datadisku - napsat, že se jedná o zlepšení po to předchozím špatném, pokaždé. Jde jen o dojem. *3*
-
-
Pecka, osobne bych se nebal dat 9/10. Cistokrevna zabava, ktera kazdeho fandu mmorpg kralovsky pobavi. Bravo Blizzard!
-
-
Radši bych psal "každého fandu wow" protože co se mmorpg týče mě někdy připadá, že na jednoho hráče wow je deset haterů a tři specializovaní wow trollové.
-
-
:-D By mě v životě nenapadlo že WoWko s příchodem asijskýho datadsiku vykrade i Pokémony :-D
-
To zas bude diskuze,nic pro slabé povahy.
-
-
Tjn... samí mudrcové *7*
-