Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vcelku mas slovaku pravdu, ale ne kazdy hrac je noob,jak tady tvrdis,jsou tam hraci, kteri anglicky neumi a snazi se hrat tak jak umi,takze si priste davej pozor co rikas
  • Prosím vás viete mi pomoct ako sa prihlasim na nejaky český alebo slovenský server vo WoW Mists on Pandaria. Alebo ako to spravím kontaktujte ma na mail martinopalek22@gmail.com
  • http://lolfreerp.com/ - Check out this page with free RP codes :) Only three steps in 5 mins and you will get your code free!! VISIT, DOWNLOAD AND ENJOY BETTER GAME!
  • dosť málo :DD
  • Podle poctu minusu je videt,ze nejsi sam,kdo v podstate povazuje WOW za prvni mmorpg hru. Pred WoW tu bylo hoodne kvalitnich mmorpg her. A ja si dovolim rict ze lepsich. WOW meka jen skvely marketing a nalakala lidi,kteri hry vubec nehrali. Prot se jeji uspech(co se tyce poctu lidi) uz nikdy nemuze opakovat
  • To teda, babička onlinovek je když už Ultima online.

A k tomuhle poslednímu datadisku asi tolik že to je pro mě osobně pověstný poslední hřebíček do rakve starýho dobrýho WoWka. Cataclysm byl super co se týče kvestů a prostředí a tak nějak celýho původního lore jen ho totálně pohřbilo úplný překopání starýho systému skillu a věcí. Tenhle datadisk nemá vůbec nic společnýho s WoWkem a je to jen lákadlo pro hráče z východu a ždímání vyschlího vemena :P.. Aneb ať svět warcraftu odpočívá v pokoji a všechno špátný téhle s*****
  • bolo to viac krat rozoberane na Developer meeting, Blue posty na forach. Obtiaznost normal raidov je nastavena na raidy, ktore maju Raid leadera, pouzivaju voice comm, hracov co raiduju spolu, maju vypestovanu koordinaciu pohybu v skupine, hraci maju navyky nestat v ohni, vedia hrat, poznaju svoju classu, maju enchanty, gemy, upravene staty, maju food, maju flasky atd. A na tychto hracov je vytuningovana obtiaznost normal raidov.
    Vezmi tuto obtiaznost do LFR a zazijes peklo na Zemi. V LFR mas 2-3 hracov, ktori sa snazia robit vodcov, raid nevie koho posluchat, kedze ich plany su casto protichodne. Po 2 wipoch ti leavne 1 tretina raidu, cakas 5 minut na doplnenie raidu, po 3-4 wipe ti leavne 70 percent hracov a do raidu stale chodia novi a odchdzaju stari. V 25m mas statisticky par top ludi, 10 co vedia hrat, zopar slabych hracov a nejakych turistov co si prisli pre gear, bud stoja v ohni alebo pojdu rovno AFK.
    V LFR su naschval nielen upravene t.j. znizene napr. dmg, ale vela spellov bosov je vynechanych, lebo LFR by to v zivote nedali, keby ti bosovia mali plny potencial z normalneho raidu. V LFR nie je zohratost, nie je komunikacia, kazdy si robi co chce, a hlavne nie je tam ochota ucit sa a robit progress.
  • Guild wars 2, The Secret world, Star wars: The old republic
    Aion, Fiesta online, Fly for fun, Grand fantasia, Maplestory, Ragnarok online, Perfect world, Allods online, Atlantica online, Dungeons and dragons online, Runes of magic.
    Skoro všechny jsou zdarma, hodně zábavy
  • Ty sis tu recenzi nečetl že?
  • A Guild wars 2?
  • Hej když už tak mluvíš o tý stolní hře, je dobrá? Neumím na to najít nějakou validní recenzi tak by mi názor snad pomoh rozhodnout se. Dík
  • Záleží na tom jakej seš level- vyšší level=lepší questy
  • Taky se mi zdá málo
  • Nejsem si jisty, ze vis, co chces. Takovy raid by byl ciste utrpeni, nic jineho. 25 lidi bez voice komunikace, bez toho aniz by znaly taktiky atd... Staci ti 1-3 hraci v raidu, co to neumi poradne mackat nebo neznaji taktiku a budete wipovat celej vecer na jednom bossovi.

Mne se obecne system LFR moc nelibi z duvodu, ze mi uz predem spoilne celej vzhled raidu. Driv jsem se neskutecne tesil na kazdou dalsi cast raidu - ted uz se muzu tesit maximalne na nove ability bosse.

A pokud chces vyzvu, tak nevidim problem v tom najit si casual guildu, ktera chodi progressovat jednou tydne v den, kdy ti to nejvice vyhovuje - a kdyz parkrat nepujdes, tak se nikdo nezblazni a nevykopne te :). Pripadne si sam slozit raid z "pubacu" a zkusit to progressnout - myslim, ze tak rychle zjistit, o jake utrpeni Blizzard sve hrace zamerne pripravil :).
  • Babicka onlinovek? To jsi hoodne zaspal chlapce
  • Feral druid pouzitelny ve vanille??,chudáci healeři.
  • Tak to jsme s joem asi jen dva, kteří tomu nerozumí. Podle mě, kdyby lfr mělo stejnou obtížnost jako normal raid, hráči, kteří by nebyli ochotni spolupracovat a komunikovat by se časem sami eliminovali, protože by to přestali dávat.
  • vsechno jde, kdyz se chce ;-) jen je to zbytecne. neni problem udelat LFR pro vyssi obtinost a jiste by se i naslo 10 ci 25 nahodne vybranych hracu slozenych do raidu, kteri by bosse slozit zvladnuli, ale kazdy z tech hracu by musel znat taktiku a umet hrat za sve povolani. problem je, ze toto se hraci musi nekde naucit a to zabere nejaky cas a spoustu smrti celeho raidu a na toto 10, nebo 25 nahodne poskladanch hracu nebude mit cas ani trpelivost.
  • rhaegar
    Zapomněls na Haliona v RS
  • Hladkou a pokud nemáš tak polohrubou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit