Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft: Mists of Pandaria - recenze
24.11.2012 | Martin Kapalka
206 příspěvků
-
nechápu proč je gear z lfr slabší nez z normalnich raidu, nemam cas hrat v nejakou pevne stanovenou dobu protože neumim dopredu predvidat kdy budu mit volno, proč bych mel byt proto znevyhodnen??
-
Pises o atmosfere vzhladu, pises o pribehu. Skus porovnat mechaniku boja dk a monka. Obaja pri spotrebe jedneho zdroja ziskavaju zdroj iny a dps monk svojou dynamikou pripomina frost dk, kedy prsty po klavesnici doslova lietaju. Ako pvp hrac si do raidov chodim len oddychnut a teda moj nazor je iba povrchny, ale suhlasim, ze icc a ulduar su uzasne. Este by som spomenul karazhan.
-
Takže ak správne čítam tak niektorý hrajú 10 hodín denne? Uff. Bez komentára.
-
wow :)))))))))))))))))))))))))))))
-
Tak pandadisk pripomina atmosferu wotlk, dle autora ? No nevim, ale srovnavat wotlk a pandy ? Uz jenom samotny dej wotlk a mysticka postava Arthas, ktera pro mnohe z nas byla jakousi "modlou" Warcraft III ... No tohle opravdu nejde srovnavat. Pandy jaksi nemaji nic co by hrace vtahlo do jiz tak predimenzovaneho a pokriveneho deje WoW.
Dalsi srovnani DK a Monk ? Ano obe postavy v dobe vydani byly OP, ale to je tak vse co maji spolecne. A kdyz srovnam uvodni lokaci pro Dk a Pandy... no radeji to nebudu zkouset, jelikoz pandy jsou hodne dole.
Atmosfera raidu take nesrovnatelna je fakt, ze Naxx byl trochu mimo, ale Ulduar a Citadela jsou neprekonatelne raidy, troufl bych si tvrdit, ze nejlepsi v celem wowku. A kdyz kouknu na 3 nic nerikajici raidy v panadach nevim no ... Nerikam ze jsou spatne, ale neni to jiz ono.
A tak bych mohl pokracovat. Ono celkove pandy nejsou spatne, ale preci jen wowko, uz je davno za svym zenitem, ale porad se snazi dohonit vlak, ktery uz ujel. Moje hodnoceni 6,5/10 vice ani tuk. -
Suhlasim s tym čo hovoriš, sam to na sebe pozorujem, začal som hrať WoW na strednej, free serveri, cez vyšku a až po štatniciach som si zaplatil ofik a ako na potvoru teraz ked pracujem tak na to nemam poriadne čas :D ale zasa hra sa posunula pekne dopredu, stale je tam čo robiť a ked sa podari tak 2-3 hodinky raz za tri dni je to stale celkom dosť. je to zrut ale ktora cinnost nie? ked si predstavim kolko ludia presedia pri TV (ktoru nemam nastastie) alebo v krcme, tak wowko je len dalsim zrutom
-
S broukama. Ta je nejlepší...
-
Vím že je to OT, ale nevíte jakou mouku mám použít na palačinky.
-
A jeje osmička to jsem teda fakt nečekal. Myslím že to měla být spíš ležatá osmička, protože bližžžard dokázal že zná nekonečno způsobů jak se ztrapnit.
-
Řekl bych, že všichni, co tak vychvalují Vanillu buď vůbec netuší o čem melou nebo jsou to prostě jen tlučhubové, které nic nepřesvědčí. =)
-
Niekto by namietal, ze sa to neoplati mat zaplatene, ked pri tom sedis len sem-tam, ale zase listok na mestsku dopravu mam tiez na tri mesiace a nemusim sa kvoli tomu vozit nonstop :)) a teda suhlasim s tym co si napisal. Ked sa mi chce, nehram aj mesiac a platbu nerusim. Necelych 13 eur za 30 dni ma nevytrhne z biedy.
-
Omlouvám se že to tak vyznělo....hrál jsem betu a z expení jsem byl nadšený. Řekl jsem si, že pár měsíců počkám, jak se to vyvrbí a tak... Bohužel lidi to začali masivně opouštět právě kvůli endgame a tak jsem se do ofic hraní nikdy nepustil
-
Wowko neni zrout casu. To jen porad pretrvava predstava, ze te nekdo/neco nuti u toho sedet 10 hodin denne. Ti kteri u toho sedi porad pak postavaji ve hre, nemaji co delat, stezuji si, ze uz to neni vono a nostalgicky vzpominaji na dobu TBC atd ... Hraval jsem wow po dobu cca 6 let a porad me to bavilo - hlavne z toho duvodu, ze jsem u toho nevysedaval cely dny a mel tak porad co delat kdyz jsem si nasel vecer chvilku casu na hrani.
-
no, WoWko jsem chvíli hrál, je to velkej žrout času. Jako dítě si dovedu představit že bych to mohl hrát déle, ale jako pracující moc ne. Ale zpátky k věci, sice to již nehraju, ale upřímně tenhle datadisk by mě odrazoval, jelikož mi ty pandy prostě přijdou kýčovitý a vzpomenu si na opičího krále :)
-
Proč trolluješ na fóru ? Taková ztráta času *3*
-
tyhle kecy miluju.. nechápu proč někdo hraje wow taková ztráta času ......
já nechápu lidi co si do péra zatloukaj hřebíky a přesto se jich najde dost co to dělaj, ale lidi sou různí tak ad si každej svůj čas prodrbe jak chce -
Návyky tam jsou jak prase u každého *1* (názor). Ale nemyslím si, že takové, abys kvůli tomu nemohl přestat hrát, když máš na práci něco lepšího/důležitějšího ( takhle bych řekl, že je to u většiny ). Ta hra má hlavně hrozně velkou komunitní sílu. Osobně jsem rád, že jsem zažil tu atmosféru, když za sebou táhneš 25 lidí a snažíš se pomoct jim dosáhnout jistého cíle. Myslím si, že je to zábava jako každá jiná...někdo si každou středu večer během roku zahraje 10 různých her a někdo si zajde 52 raidů. WoW už asi 5 let nehraju ( hrál jsem 2 ) a skončil jsem ze dne na den. Lognul a odlognul.....
-
Jsem tě moc nepochopil... Hrál jsi to nebo? první komentář píšeš co si o epxení a o endgame a další komentář--že by jsi o swtor přemýšlel ,kdyby nebylo f2p.Takže si docela protiřečíš...
-
Já skončil s TBC a bohužel vím, že tenhle svět ( stejně jako jakýkoliv ) musí žít a posouvat se. Představ si, že by takový server běžel pár let a ty by sis tam šel zahrát....všici dávno tuším...t6 a tím pádem by byla veškerá atmosféra z progressu ta tam.
-
Teď už je asi pozdě...Jestli jsem někdy nad SW:TOR přemýšlel, tak s přechodem na f2p mě to přešlo. Já osobně budu bránit WoW ani ne kvůli obsahu ( roky jsem nehrál ), ale kvůli tomu, že si stále drží měsíční poplatky, za které dostaneš to, co všichni ostatní a nic víc...