Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To ještě někdo paří tuhle babičku onlinovek?
  • Tiez suhlasim
  • Ano, zatial
  • kostejnesmrtelny
    Patrně nejlepší příspěvek, co jsem na Games.cz k téhle tématice četl. Chtěl jsem se k té recenzi taky nějak vyjádřit, ale napsal jsi to za mě, víceméně bezezbytku.

+1
  • 8/10 si MoP urcite zasluzi. Cataclysm bolo totalne fiasko, uvidme co bude do roka s Pandariou. Je tam vela vylepsenych veci, zopar novych veci, spomeniem mounti su Bind on Account, loot v LFR je totalne prekopany a desiatky dalsich mensich zmien, ktore vylepsuju gameplay. Uvodna zona Jade Forrest je to najlepsie co vo Wow existuje, levelovanie je na dobrej urovni, opat ta zona Jade Forrest kde je asi spraveny najlepsi leveling v hre. Nadherna hudba, ktora sa tiahne celym kontinentom. Obtiaznost entry dungeonov na normal su asi na urovni WOTLK, aj heroic je lahky, kto chce pritvrdit, je tam Challenge mode na obtiaznosti aka bola v TBC heroic dungeonov. Entry tier raidy su OK, uvidime co bude dalej. Celkovo je to dobry datadisk. Pandaria je prijemna oddychovka, ano su tam pandy, ale je to vsetko urobene decentne, nevtiera sa to hracovi. Nie je to ziadna kung-fu panda, ako sa pred vydanim vtipkovalo.
    Hram Wow uz 7. rok, s prestavkami, MoP mi vyhovuje, je to akysi mix veci co fungovali predtym a tie co nefungovali vylepsili. Je to 8 rokov stara hra, ktora sa sa stale vyvija. Napr. mne nevyhovuje ten posun od classic ci TBC wow, kde bol doraz kladeny na server komunitu, na progress z tieru do tieru, urcita forma pretekov na serveri, kde zakladom hry boli vylepsenia gearu, taktik, skillu, hra doslova nutila hracov zlepsovat sa, to sa vytratilo z wow uplne, ostal len tier, ktory sa po case nerfne a vsetci zacinaju odznova s novym tierom. Toto je obrovska skoda, ze takto sa to obratilo naruby, ale je to asi evolucia hier a dan zato, aby Blizzard stale zarabal, styl konzolovych arkadovych hier, log in , play, log out.
    Je to dlhy cas co sa bavim s wow, ale nelutujem, nemam co lutovat, Bavim sa dobre s dobrymi ludmi. Kazdy potrebuje svoje hobby, a kazde hobby stoji cas.
  • kapalka
    Nezapominejte, ze hodnotite cely wotlk retrospektivne a pandarie je teprve na zacatku. Na konci se ma objevit taky zasadni boss, ktery sice neni tak znamy jako Arthas ale s wotlkem se jeho pribehova linie hodne rozjela.

Co se tyka DK tak to bylo jen shrnuti nekolika class dohromady. Monk jako character je nekde jinde a souhlasim i s tim, ze zacatecni lokace DK a Monku nejdou srovnavat. 2 levely jako DK, kde se temer nic zvlastniho nedelo, oproti zacatecni lokaci Monku, kterou si projdes jako pekny a kvalitne zpracovany rp svet.

Co se tyka raidu, tak Wotlk mel ze zacatku pouze predelany stary Naxxramas. Pak prisel bezvadny ulduar a nasledoval ubohy ToC. Zakoncil to opet moc povedeny ICC. Tzn uspesnost kvality raidu ve wotlku - 50%. Prvni dva raidy v pandarii jsou kvalitativne neco mezi Naxxem a Uldem, dle meho nazoru.

Myslim, ze se daji wotlk a pandarie srovnat velmi jednoduse...
  • 2lala
    už sem to konečne pochopil, no tak to neni nic pro me.
  • Tak si sezen guildu, ktera bude raidovat podle toho jak ty budes mit cas :-) nic jineho nelze poradit v opacnem pripade si nedokazu predstavit, jak chces, aby lfr melo stejnou obtiznost jako klasicke raidy , kdyz 25 nahodnych hracu, neni sehrano nekomunikuji spolu atd.Vis vubec jakova je uroven hracu v lfr ? Proste to coc chces nejde.
  • ja nechci vic za mene usili, problem je ze na lidi z lfr je nahlizeno jako na lamy, viz prispevky niže a taky je ten lfr tak delany. Jenže ja nemužu delat normalni raidy z časovych duvodu ne že bych nemel skill nebo nechtel vyzvu. Prečti si co jsem psal.
    Proste nemužu si napsat do kalendare ze dva-tri dny do tydne od osmi večer budu sedet za pc ve wow abych progresoval. ale to neznamena že jsem začatečnik. takže pro mne wow nic nenabizí? *8*
  • ja chci taky vyzvu jen nemuzu raidovat v stanoveny cas protože nevim dopredu kdy budu mit volno a kdy se mi bude chtit hrat.
  • To co pises je nesmysl, obzvlaste v nove expanzi jako jsou pandy, je lfr jako jeden z mala zdroju pro fialky a kdyz mas stesti na gear, tak se pekne boostnes na slutecne raidy. A i kdyz je v lfr obrovske mnozstvi lam, tak skila hracu, je tam take dost, jen to je otazka vicemen stesti na koho narazis.

Nicmene tva otazka znela, proc jsou normalni raidy tezsi nez lfr - odpoved je naprosto jednoducha, protoze lepsi hraci chteji vyzvu a ti nejlepsi pak v podobe HC, proto jsou raidy odstupnovany a dle obtiznosti, samozrejme pak obtiznosti odpovida i drop z bossu. A nemuzes chtit, aby 25 lam z lfr melo stejny drop jako 25 hc raidu, kteri si bossy museli poctive odprogresovat. Je to jen otazka priorit a toho co od hry ocekavas tzv. pro kazdeho neco.
  • ?? to je snad jasné,lfr je dělané jenom pro začátečníky co neznají svoji classu,rotaci a je to jejich 1.raid
  • Neber to zle, ale to chces viac, s mensim usilim. Pre mna za mna maj si to :) ale tymto nas (nie nas dvoch) hra rozdeluje. Ja tiez chcem mat rating 2200+, ale nemam chut pendlovat po rbg skupinach podla schopnosti spoluhracov, takze daj daj :))
  • zeptám s ejinak, proč jsou normalni raidy težší než lfr?
  • na to si nemuzu stezovat protože mi tady uz lide vynadali že se to neda udelat a vyvojari to taky oduvodnili že to nejde
  • je to hlavne vec prestiže
  • protoze obtiznost lfr a normalu je uplne nekde jinde? kdyz uz si stezujes, tak by to melo byt na to, ze neni lfr na normalni obtiznost
  • Klasické kecy fanboyů *14*
    Nic z toho není pravda, už ve Vanille bylo použitelných víc, než jeden spec (feral druid ftw), o TBC nemluvě, tam už bylo tohle úplně v pohodě. Raidy byly famózní, absolutně nesrovnatelné s tím, co dostáváme dnes (možná ještě tak Ulduar byl docela fajn), ale hlavně... hlavně ta atmosféra...
    Jinak jo, vyrobil jsem si postavu na nějakém ruském freečku, kde je "Classic" a byla to neskutečná paráda. Hrát to samozřejmě nebudu, protože tam skoro nikdo není, ale fakt bych dnešním hráčům, kteží to nezažili, ale cití se fakt být hráči, tj. mají blíže k Deus Exu než k Farmville, doporučil vyzkoušet. Budete zírat.. *3*
  • Kedze nemas cas na normal ako pises, kde presne budes znevyhodneny s gearom z lfr?
  • rhaegar
    Máš naprostou pravdu srovnávat wotlk a pandarii je podle mě nesmysl,jelikož Arthas utvářel historii wowka a atmosféra v ICC byla skvělá... sice wotlk mělo pár slabších míst jako TOC(opravdu hrůzný raid),ale jinak to byl povedeny datadisk. Jak přemýšlím Blizz neměl nechat vyvraždit všechny hrdiny z W3,pro mě hra ztratila kouzlo .) PS. frost DK nebylo tak těžké rotace se dala docela skrouhnout a pořád to bylo přes 20k dps na festovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit