Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    A porad ti to porozumeni psanyho textu dela problem :D!
    Nejlepsi PODLE poctu predplatitelu neboli jednoduchej graf, kde jedna osa je cas, druha pocet predplatitelu v zavislosti na case a WoWko je nejvys.. Uz to chapes?
    Obcas je to cteni tak tezky O.o
  • Kdyby udelali SWTOR jako singl + nejaky ten multak melo by to vetsi uspech si myslim...
  • masivni grind resist gearu byl negativni vec ?
  • tohle není Počátek xD tady to je trošku jinak.
  • Radsi to ani uz nezkousejte...wow to ma uz davno za sebou
  • No samozrejme, on tu jen tak polemizuje
  • Nechápu.. jsou to DNA vzpomínky, tím pádem Desmondův předek nemohl umřít dřív, než měl děti. Žádná jiná možnost neexistuje.
  • Jsou to vzpominky, ale DNA vzpominky. Ezio je Desmonduv praprapraprapraprapraprapra děda, kdyby umrel nez by mel dite, tak by se Desmond nenarodil...
  • AC se odehrává zjednodušeně řečeno ve vzpomínkách. Takže když umře Ezio, tak se prostě přetočí vzpomínka o kousek zpátky. S Desmondem jako takovým ta "smrt" nemá nic společnýho.
  • Kozy
    we must go deeper
  • Spíš bych řekl, že jsi to ani nečetl, pokud se podíváš na jeho komentář, tak napsal 'nejlepší'. Zkus si to napřed přečíst .)
  • Kdyby umrel, tak se nacte posledni ulozena pozice :D. Jinak samozrejme ze jednou umre, ale musi nejdrive mit potomka, kdyby umrel pred potomkem asi by Desmond neexistoval...
  • Shania
    Tohle se nedá podle mě absolutně srovnávat, obtížnost je naprosto někde jinde.
    RAidy jsou prostě pro určitou skupinu lidí, kterou to baví a obtížnost tomu odpovídá.

Secret world jsme tak daleko nedohrál, ale dost pochybuji, že ty tzv elite dungeony dosahují obtížnosti normálních raidu ve WOW. Už z principu není možné, aby obsah co dokáže dát parta lidí, kteří se předtím neviděli a nejsou ani na TS, tak se za hodinu nedokážou sehrát natolik, aby dokázali dát skutečně obtížný encouter. Pokud jsou ty elitní dungeony pro 5 -6 lidí , tak to bude zhruba na obtížnosti chalenge módu, kde si ovšem taky s nesehranou partou moc neužiješ.

TOP gildám ve WOW trvá zabití bosé na HC sice jen pár dní, ale jsou to stovky pokusu. Uvědom si, že tihle hráči jsou neskutečně sehrání, ví co ostatní udělají, dokážou bleskově reagovat a vědí jak maximalizovat dps.

Většina normálních raideru se plácá dlouhé měsíce na normální obtížnosti, protože v raidu má většinou 2-3 dobře hráče a ty ostatní jsou průměrní a trvá jim týdny, než natrénuji a zkoordinují boj. Absolutně bez šance, že tyhle boje budeš absolvovat s lidma, které jsi předtím neviděl a můžou být sebelepší, stejně se za hodinu nikam nedostaneš.

Dřív na raidy chodilo max 5% polulace s LFR se tam dostane tak 60%
  • Ahoj, vím že je to trochu OT otázka, ale zajímalo by mě to. Hraju Assassins Creed 2.... kdyby např. Ezio umřel, tak automaticky umře i Desmond v Animusu.... nebo by se jen probral? :-) Dík za odpověď.
  • Tak, ale furt se to hraje. .) Jinak mi mluvíš mi z duše. Hlavně s tím TDM. Taky sem TDMař. :) Bohužel se hraje převážně noobácké CA. Zrovna včera sem si pár TDM matchů ke svému překvapení zahrál na Milano serveru. Kdyžtak můj nick je delosombres, můžem dát někdy. :)
  • Všechny hry, které jsem vyjmenoval, se hrají online, ty hlupane...
  • Hm, ja třeba taky hral WoWko od začatku a po velkém nadšení z pandarie sem ho opustil ani ne po měsíci. Ale řekl bych, že to záleží na subjektivní míře přežranosti.

V době vanilly mě to strašně moc bavilo, ale bylo to opravdu objektivně lepší než dnes? Řekl bych, že přišla spousta vylepšení které už nejsem schopen ocenit, protože mě to jednoduše omrzelo. Taky bych řekl, kdyby mi někdo vymazal vzpomínky na WoW a já začal hrát teď, byl bych z toho neméně nadšený než tehdy, jenže teď to "už prostě není to co bylo" a ty negativní věci od lagujících serverů po masivní grind rezist gearu abych mohl vůbec do MC už nějak opomíjím.

Když se zamyslím, napadlo mě opravdu bizardní srovnání. Je to jako když jíš španělský ptáček. Prvně je to nový pokrm který přijmeš s nadšením, ikdyž není úplně extra. A je pak pokaždé trošku jiný, jiné koření, nádivka, pořád se nabalujou další a další vrstvy, upravjí oblohu, kuchař se ho snaží vylepšovat. Pokud ho ochutnáš až v jedné z posledních fází, může to být nejlepší co si kdy jedl (v závislosti jestli ti tenhle druh jídla chutná), ale pokud ho jíš v jednom kuse od začátku, buďto si závislák, nebo si řekneš už to nechcu, není to co bývalo, resp. se z toho eventuálně pobliješ... ale s mírou a přestávkama ti to třeba bude chutnat pořád...
  • Veskoslav
    I na trolling slabé.... *11*
  • rhaegar
    Nyní je endgame naprosto ok ve swtor...navíc nás čeká další wz a snad brzo i funkční Ilum... jediná výtka chtělo by to přidat fp pro tier 2 aspoň 5( v současnosti je pouze jeden)
  • To zni hezky,ale vytraci se smysl her-hrat pro zabavu. Pokud chces byt ve hre TOP,nejmene polovinu casu stravis vecma co te nebavi.
    A ensouhlasim ze tohle se tyka vsem MMO aktivit. Moderni MMORPG(napada me treba The Secret World) jsou tezke a pritom si klidne muzes vecer na hodinku sednout a zajit do elite dungu s pugem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit