Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Srovnavat offline hry a MMO je hloupost. Klidne ses tebou vsadim,ze nejmene polovina lidi se drzi u ''svych'' MMORPG her jen proto,ze tam maji pratele.
  • 7/10 je dobra hra,zadny lehky nadprumer. A co ti tvi pratele? Treba uz to neni ''ono'' jen proto,ze po x letech hrani uz to nikdy! nemuze byt takove jako na zacatku.
  • Jaky je rozdil mezi 7 a 8 body? Opravdu tak zavratny? Nebo nenarazis na hodnoceni,ale neco v textu?
  • walltar
    Jo a oni si ti neříkali ... co já říkám nikjak neovlivňuje minulost a ani blízkou budoucnost ve větším měřítku ... takže kdyby byli v řiti ryby je dost irelevantní.
  • delat recenzi na wow uz asi nema ani smysl :) pro hrace wowka tu moc zasadnich novinek neni a navic vsichni uz pandu nejakou dobu hraji a pro newowkare to je jen misto ke komentarum nechapajicim hrace wowka, atd..... vetsina uz ma svuj nazor a recenze, kterou nejspis ani neprecetli na tom nic nezmeni :D ja bych pridal neco pro mensinu. jeden muj kamarad vekem kolem 30 se rozhodl zkusit wowko v dobach kdy zacinal cataclysm a dnes je stale spokojeny hrac obcas brblajici nad nizkou obtiznosti nekterych casti hry. pokud jste tedy wowko nikdy nehrali a nechapali co na tom tech X milionu hracu vidi, tak neni problem ani po 8 letech zkusit zacit hrat a udelat si vlastni nazor
  • Dostalo 68%
  • Myslím, že se jmenují Midnight Runners. :) Ta pozice není tak silná, jak popisuješ, ale špatně si rozhodně nevedou. :)
  • No nevím, pokud jde o Quaka. ID pěkně podělal Quake Live a ten zažil obrovský odliv hráčů. Když jsem teď koukal na zápasy finále na Dreamhack, tak tam i komentátor zmiňoval, že už je to skoro konec éry. Z oficiálních velkých šampionátů totiž QL podporuje jen právě Dreamhack a domovský QuakeCon. Je to bída, např. najít zápas v TDM je nadlidský úkol, a to jsem TDM miloval.
  • Velice zajímavá pointa. Popravdě je na tom možná více pravdy, než se zdá. Kolikrát jsem si říkal, že končím, a na WOTLK jsem pauzu měl, ale WoW prozatím nabízí unikátní zážitek, který se ještě nikomu nepodařilo okopírovat. Důkazem může být, že hodně lidí nafarmí to nejnutnější a jinak je online akorát na raidy. Včetně mně. Jsou věci, které musím mít připraveny na raidy, ale ani ty kolikrát nedělám poctivě, protože každý den dailyny je ubíjející a na aukci pořídíte téměř vše. Na druhou stranu jsem se v době konce DSka bavil tím, že jsem zkoušel ostatníc charaktery, expil jsem jak ďas a užíval si to. Čili ten systém má pořád co nabídnout. Věřím ale tomu, že kdyby (doufám upřímně v TESO) přišel s podobným a lepším endgame obsahem, WoW zažije masivní odliv. :) Kamarádi se sejdou v nové onlinovce, ale po letech to bude něco jiného. Škoda SWTOR, těm se to skoro podařilo, ale endgame fakt podcenili.
  • Přesto by to stálo za zkoušku. Blizz na to prostředky má, ale nechce se mu. Na ofiko forech totiž tenhle požadavek už pár let koluje. :)
  • A co lotro(teda nevím jak teď,ale za Siege of Mirkwood to bylo stotisíckrát lepší než wow)???
  • Myslím, že podobný názor mělo víc lidí. Včetně předních wow guild, které tenkrát na SWTOR přešly a nakonec se vrátily. :)
  • *1* loool, tos nevychytal
  • Myslím,že 68,ale nejsem si jistý,protože jsem četl jen 1. část.
  • Taky dohrano za Paladina na HC vsechny raidy a dungy SOLO a 10/10 *1*
  • Pandaren barbarian lvl 90 , full legendary set, projeto na všechny obtížnosti. Dobrá hra, mohla být delší . 3/10 *11* *12* *6*
  • Jako já osobně byl z počátku hrozně nadšený z SW:TOR. Přislo mi, že ta hra měla oproti WoW skvělou atmosféru a expení se stávalo parádní zábavou. Bohužel endgame obsah byl bohužel dosti o ničem a tam zas to nadšení vyprchalo.... Mít to endgame obsah na úrovni WoW, tak ja to naprosto skvělé MMO. Bohužel takto mixovat to jen tak nejde :)
  • Kdyby si tohle rikali tvoji predkove tak tady nejsi.
  • WoW není špatná hra. Taky jsem u ní asi rok offi a semtam neoffi skejsnul a bavilo mě to. Myslím si však, že nejlepší léta má už za sebou a hráčů bude už jen ubývat. Ty systémy na ktrých stojí ji ještě nějaký ten rok při životě udrží, ale nic zásadnějšího, co by jí navrátilo předešlé úspěchy, dle mě už nepřinese. Její místo by pak mohla převzít hra, vybudovaná stejným způsobem na dlouhodobě oblíbeném single player universu jako například might and magic či připravovaná TESO , od věci by nebyl možná ani Mass Effect se svým rozlehlým vesmírem a spoustou ras.
  • Menttor
    Kolik ten paskvil dostal ve SCORE?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší