Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Bulgogi s rejží a potom zapečené palačinky.
  • Klucí, co jste jedli? Takovej průjem musí bolet...
  • Stejně jako lidi po letech hrajou staré cod, csko, quaka, dooma, diablo 2, ultimu, everquest, starcrafta, warcrafta atd. atd. a to bez ohledu na grafiku a nové trendy. Jsou prostě hry s hratelností, která nestárne.
  • walltar
    Prosimtě .... on hraje farming simulátor a ani o tom neví. *1*
  • ve WOW se sklízí řepka? tak to je modernější hra, než jsem tušil...
  • Kozy
    Jo jenže já wowko vyrobil doma v garáži a znám číty
  • Hele, taky diskutuju!
  • jsem nejlepsi ve wofku, nikdo na me nema.
  • walltar
    Spíš něco ve stylu ... nesouhlasím s tebou a k tomu tě ještě urážím.
  • walltar
    Tak ono nakonec je červům jedno jestli si něco dokázal nebo ne ...
  • nebuď pesimista;), vždycky se najde něco lepšího, jenom musíš líp hledat...
  • Hlavným problemom Cata bolo, že Blizz spočiatku počúval hardcore menšinu a po WOTKL pritvrdil. Vačšina noobov nemala predstavu o pojmoch taktika a crowd control. Postupne sa spamätal ale chybal lepší obsah.
    V MoP nabehol späť na WOTKL - ľahké dungy, v LFR stačí aby aspoň 5 ľudí malo predstavu o taktike, čiže celkové hráčske IQ môže zase klesnúť :) / pre hardcore je tu hero mod/.
    Myslím si, že sa zhoršila dostupnosť equipu. Buď človek bude grindovať repku v daily questoch až do omrzenia, dúfať na šťastie v RNG pri dropoch v raidoch. V hero dungoch padaju len modre veci. I keď blizz tvrdi, že daily sú nepovinne, predsa len pre šancu na druhý loot ich človek musí robiť.
    Další problém je nemožnosť lietať v Pandarii až do 90 levelu.
    Pet battle ?? Nechapem ako má vôbec na to niekto čas
    Grafika je taka wowkovská ako vždy. Nie každemu sa páči ale neurazí. Dúfam, že v dalšom patchi zlepšia ten grind repky a aj dajú to lietanie pre alty podobne ako vo WOTKL. Znovu levelovat alty a grindovat repku sa mi urcite nechce.
    *15*
  • Porad to samy, tyhle hry sou proste pro lidi co nikdy nic nedokazou, pro plebs, tak jim to neber..
  • No hodnoceni 8 je velice moc, pandy nic noveho do hry neprinaseji, jen rozsiruji jiz vymyslene viz repky za DQ a jine nesmysly, ostatne ve wowku se toho jiz moc vymyslet neda preplacane je to az az, objektivni by bylo 6,5/10 - pro fanousky 7/10 vic ani tuk.
  • Ja tedy nikde zadnou nevidim, coz ovsem neznamena, ze sem nekam nejakou nesekl =).

Ovsem spojeni "temer 9 novych dungeonu" jsem samozrejme nedoporucoval, naopak, smysl by davalo prave ono zaokrouhlene cislo. Predstav si, ze by nekdo napsal napriklad "zucastnilo se priblizne 3577 lidi." To prece bije do oci, ne? A neber me spatne, nikterak jsem nechtel utocit na recenzi, ci jeji obsah, jenom me tohle trochu zarazilo. No hard feelings.
  • kapalka
    Gramaticka chyba je samozrejme moje blbost, zabral jsem se do psani a slo mi predevsim o obsah. Kdyz jsem nasledne text prochazel, tak uz jsem chybu neobjevil. Chapu, ze kazdy to ma hozene jinak, ale ja se zameruju primarne na obsah textu a sdeleni myslenky.

Priblizne se da samozrejme pouzit k jakemukoli cislu. A ve chvili, kdy mi doporucis spojeni temer 9 dungeonu, tak se usmeju a jdu dal :)

Btw v tom svem prispevku mas chybu taky...
  • Tohle beru *4*
  • Jirx
    Zakopanej pes je spíš v tom, najít tu správnou partu. Nevim na jakým realmu konkrétně, ale existuje česká guilda plná dospělých tatíků, pár maminek a i dědečků, kteří hrajou jen pro relax po práci, a když se v jich dost sešlo, šli si prostě odprogressovat nějakej ten raid, a dostali se do závěsu těsně za top no-lifers guildy ;)
  • kapalka
    Tak to bud napsal nekdo, kdo dokazal jen chvili expit, jelikoz upravene stare lokace nebo nove zacatecni lokace goblinu a worgenu jsou jedine, co se da na cataclysmu hodnotit pozitivne, nebo sis prohodil vzpominky na wotlk, ktery byl kvalitni. Endgame v cataclysmu byl hrozny, jak pvp tak pve.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší