Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Caincz
    Osočení z trollingu a několik poznámek na figuru a sexuální život tvé matky.
  • hraju to proto, pac nic lepsiho (bohuzel) neni....
  • presne tak, protoze WOW nejvic pokreje, to co by dle me mela MMO hra splnovat, proste dle me neni nic lepsiho...a nechapu toho, kdo proti wow rekne neco spatne, jasne neco je ujete..ale furt trh nenabizi nic lepsiho..GW2 me strasne bavilo, ale endgame chybi...skoda ze pan prstenu nema vic lidi...
  • ..hm..?
  • Kozy
    Nesouhlasím s tebou a tímto tě urážím
  • Která uráží? Mezi uráží a nesouhlasí je trošku rozdíl..ale předpokládám, že někdo, kdo "přemejšlí" tak demagogicky jako ty, to nepozná. *3* (tohle byla urážka) *1*
  • proč?
  • Tjn, na karulla nemaj :)
  • walltar
    Reakce na komentář, která uráží autora předchozího komentáře.
  • Fascinuje mě, že po i tolika letech stále existují lidé, kteří tuhle hru pravidelně hrajou... Upřímně ale nedokážu říct, jestli jsou ti lidé obdivuhodní, nebo prostě jenom cvoci.
  • Kozy
    Komentář co uráží hráče World of Warcraft
  • 8čka se dala čekat, ale ta recenze mě zklamala tohle všichni věděli už při vydání a nemuseli měsíc čekat...kde jsou ty doby kdy recenzenti popisovali krom takových obecných řečí i vlastní zážitky ze hry a dělali i svoje screeny s popisky. *13*
  • Shania
    Kdyz chces byt nejlespi, nebo jeden z nejlepsich, tak pro to musis neco udelat.
    A to neplatí nejen u WOW.
  • To mas samozrejme pravdu, ovsem tva pointa plati v podstate pro jakoukoliv multiplayerovou aktivitu =).
  • Ještě v době TBC by to možná i častečná pravda byla, ale dneska je už podlě mě jedno.Jestli se budeš mít tu nej výbavu hned nebo za měsíc...Co se tím změni ? Nic protože za dalších pár měsícu bude k ničemu :)
  • Tak to je jasný. Otázka potom je, co vůbec vypovídá o kvalitě MMO hry. Komentáře na games.cz to asi nebudou... .)
  • co me na end game contentu wowka vždycky vadilo a proč jsem se k nemu nikdy nedostal bylo, že vyžaduje prispusobeni vašeho programu dne. Tohlle kvuli hre nikdy delat nebudu. Neni to tak že mate volno, tak sednete ke hre a hrajete. Nekdo by mohl namítat že kvuli tomu je tam raid finder ale ten vas odmeni slabším gearem. Proste wowko zvyhodnuje hrace kteri tomu obetuji svuj realny život. To se týče taky pvp.
  • Taky sem tomu neveril, ale Mencl me vyrazil ze zpravodajstvi za to, ze jsem napsal do zpravy "nekolik kateder" a nevypsal sem o ktery se jedna... radost, ze ano =)).
  • Shania
    No vzhledem k tomu, že ty tzv funkce WOW Blizz prevzal z jinych her a da se to tak nejak dnes povazovat jako standart, tak by to ty nové MMO měli umět. SWOTOR je krasny přiklad ignorování posledních 7 let vývoje v MMO a jak díky tomu skončil.
  • na zurnalistice muzou nekoho od nekud vyhodit?:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit