Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je pravda
  • To ted nemá smysl,muzes si zahrat TBC a Vanilu na free serveru,ale hned te to prestane bavit.
    Nebudes chapat,na co jsi tehdy wipoval,dnes jsou stare raidy primitivni.
    Bossove 2-3ability *1* ,wipovalo se na demenci napr.: nestisknuti slzy pred dopadem u Archimonda,hazeni ostepu pred dohealovanim raidu u 1.bosse v bT,apod,..
    Pouzitelna 1classa:druid jenom heal na Vanile,war tank,..
    Velice nudna rotace,dala se nastavit na otaceni kolecka mysi *1* a nebo mackani 2tlacitek.

Dnes to nemá význam vytvářet na offiku,hráči by to vyzkoušeli a hned se vrátili na aktuální datadisk,pravděpodobně by to zabalili ještě pred doesxpenim,umreli by pri tom nudou.
  • Spíš dělají více obtížností,aby si mohl každý vybrat.
    Hc raidy jsou tezsi nez TBC a vanila raidy,to ti potvrdí každá top world guilda,či BD.
    Challenge mode > 5man vanilla a TBC.
  • walltar
    Ne je to speciálni jídlo pro korejské hráče Starcraftu ... prý zvyšuje počet kliků za sekundu až o 20%
  • Někdo z nás dělá blbce. Buďto Games, nebo Score. Ostatní jsem nečetl...
  • sugyn
    Ja bych byl velice rad kdyby nahodili starsi datadisky jako realmy.Nezlobil bych se kdybych mel moznost zahrat si TBC se vsim vsudy a znovu odprogresovat Gruul.
  • Myslíš Nihilum s Kungenem v čele?:)) /Vtip/
  • Bulgogi je takový korejský jídlo kterým krmí korejské WOW farmáře aby více vydělávali goldíky:))))))
  • smejki
    ono se tohle říkalo ze začátku, kdy ještě nikdo k end game nepřičuchnul, čuju.
  • A pro srovnání předešlé datáče + hodnocení pls?
  • Zerathus
    Já jsem WoWkař. WoW hraju již...no minimálně 5-6 let.Na MoP jsem se těšil jako malej.Čekal jsem nové a skvělé věci (daily questy za které bude možné získavat body pro lepší gear (valor points) a challange dungeons) nakonec jsem MoP po vyexpení asi 3 postav opustil.Ne že by to byla špatná hra.Ale prostě z ní mam divný pocit.Je to jako kdybych se jako malej koukal ráno na pohádky a pak mně tam nahodili nějaký dokument a mně by to vůbec nebavilo.Prostě takový pocit že tohle není už ono.Cata byl sh*t nebudem si nic namlouvat.Ale MoP na mně působí jako hra ve které je toho je hodně co dělat a zároveň nic.Za mně jako za dlouho věrného WoWkaře je to 6/10.
  • Lidé stárnou a nemají pak více volného času na hraní a tak Blizzard ztrácí hráče, kteří byli zvyklí na těžší obtížnosti her, proto se musí uchýlit k tomu "ořezávání her", aby přilákala novodobé hráče.
  • Vodprejskni! Máme plno!
  • JohnyTheZik
    No jasny to nebylo, kdyz to Enigma nepochopil :).. o kvalite MMO tu vest diskusi nehodlam, protoze me MMO hry moc nezajimaj.
  • Menttor
    S WoW to jde od desíti k pěti, Blizzard se řídí trendem zjednodušování a ořezávání až na kost. Pandaria a Vanilla jsou v podstatě 2 uplně odlišné hry, kde vanilla je samozřejmě ta lepší varianta :P.
  • Keyz
    To by mně zajímalo jestli ta hra je tak dobrá,anebo lidi tam mají již vytvořené návyky, přátelé a nechtějí jen tak odejít.
    Přesněji:Je ta hra tak tak skvělá,propracovaná a zlepšující se?
    Anebo ten nával lidí v době kdy to velice táhlo se nechce odvalit pryč,protože není nic tak extra jiného aby jím to stálo za zrušení budovaných vazeb ve hře které nemusí být již tak dobrá oproti ostatním.

Je známo, že čím déle si vytvářím hrdinu ve hře, tak musí být silnější a silnější podmět abych odešel.Třeba to nehraji z důvodu kvality hry ale jen protože se tam bavím s kámoši a již bych to jinak sám znova nehrál a nezískával nové přátelé atd. jako na začátku.
  • Veskoslav
    No. Co mám od "wowkařů" ve svém okolí (do dnešních dnů jich "přežili" čtyři), tak tvrdí, že to není špatný datadisk, některé věci jsou fakt dobré, ale že už to není ono. Je to takový lehký nadprůměr na 7/10, více ne. Já soudit nemůžu a ani nechci, jediné, co jsem ze světa Warcaftu kdy hrál je stolní hra (skvělá) a vechny díly Warcraft (I, II a III)
  • Paulcz
    raidy, dropy, repky, lítání, peti, hovadiny.. :) MMORPG žánr je v perdeli :)
  • Kozy
    Buldoky?
  • Kozy
    World of Farming? Ale jo ona je to vlastně pravda ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší