Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na games není nic lepšího než číst jeho "příspěvky" *1*
  • Abych neplacal blbosti, radsi sem se podival do prirucky ustavu pro jazyk cesky -

"Je-li mluvnický rod podmětu nejasný či nejednoznačný, uplatňuje se shoda podle smyslu, a to na základě kontextu, věcných znalostí, ale i úzu, např. u názvů hokejových týmů a populárních skupin."

Jinak receno, jelikoz dungeony neziji, a my to vime, jsou nezivotne =).

Jo, a jeste k tomu "priblizne", pokud autor chtel z nejakeho podivneho duvodu sdelit pocet novych dungeonu ponekud vagne, pouzivaji se slova jako "priblizne", "temer", "zhruba" atp. zasadne se zaokrouhlenym cislem, takze "priblizne deset novych dungeonu" by jeste bylo zkousnutelne, "priblizne devet" mi proste vadi... a vubec, uz mlcim, stejne to tady rozebiram jenom abych mel co delat a nemusel jit myt nadobi =)).
  • sleepless
    Opravene.
  • Shania
    No ono v MMO byt nejlepší není zas takový problém, když máš pár let náskok, dost lidi a konkurence za moc nestojí.
  • Veskoslav
    Tím chceš říct, že ten, kdo hraje WoW nemá život? Normální život? No asi bereš podle svého okolí a sebe, že? *11*
  • kdyz je neco masova zalezitost tak to jeste neznamena ze je to dobre prece.... nebo si myslis ze telenovely jsou skvela vec ? vzdyt na ne koukaji miliony lidi.... povzdech
  • V poho. Spíš mě jde o to, že přibliže nových = 6 nových a 3 remaky (promiň mi to počeštěné slovo). Ten neživotný mi došel později, to je pravda *10*
    /ale zajímalo by mě, každopádně, jak se skloňuje české slovo po cizích *3* jestli je tam permanentně y nebo tam může být i a tak.
  • walltar
    Jako bys nevěděl, že normální život se přeceňuje ... se tak v devadesáti podíváš na svoje řvoucí vnoučata co chcou nový iPad a řekneš si "kdybych já radši hrál wowko" *1*
  • Pro me je jednoznacne nejlepsi The Lord of the Rings online a ze jsem tech mmo hral uz mraky... od staricke ultimy online, runescape, muonline (jestli se ten grindonly da nazvat mmo), ragnarok,cabal online, star trek online, guild wars (prvni dil), lineage2, rusty hearts... nevim jestli se sem daj pocitat i hry jako APB reloaded, crimecraft ty jsem ale hral jen chvilku... pak jsou tu takovy ktery jsem zkusil a byl hned odrazen jako forsaken worlds, champions online... chce to zkouset protoze kazdymu se libi neco jinyho ;)
  • ...třeba by těch 10M lidí (nebo dobře, přibližně 10M - čest výjimkám) se mohlo vrátit k normálnímu životu ;) třeba ke škole, nebo k zaměstnání, nebo k rodině apod... (opakuji čest výjimkám)
  • walltar
    To dělají spíš ti co už wow nehrajou ne?
  • Jak rikam, vazne neni mym cilem pusobit jako namysleny vseved, ale vzdyt to musi bit do oci kazdyho - pokud je jich devet, pak je jich proste devet, jestli jich je osm, nebo deset, pak napisu ze je jich osm, respektive deset. Priblizne devet je jednoduse nesmysl - za podobny veci nas na zurne vyhazovali od zapoctu. Ale chapu, resim kraviny =).
  • "fakt chcete aby těch 10M lidí šlo do vaší oblíbené hry a začalo tam požadovat funkce z wow?"

a oni to snad nedělají?
  • Třeba že ve hře, kde je např. 10 levelů, vás čeká 10 levelů :D A ne, že ve hře, kde je 10 levelů vás čeká přibližně 11 nebo 9 levelů...asi tak...
  • walltar
    Já sem nikdy nepochopil proč lidi tak nemají rádi wow ... uvědomte si, že to hraje 10M lidí .... to fakt chcete aby těch 10M lidí šlo do vaší oblíbené hry a začalo tam požadovat funkce z wow? Buďme rádi, že lidi kterým wow stačí hrajou wow a tlačme na vývojáře aby nedělali jeho klony.
  • Magister_Peditum
    Trochu mi to připomíná pomocnou berličku, jak si odůvodnit dávat vysoké hodnocení každému dalšímu datadisku - napsat, že se jedná o zlepšení po to předchozím špatném, pokaždé. Jde jen o dojem. *3*
  • Proísm, udělej mi (nám) rozbor souvětí, vět a všeho kolem, vysvětli význam slova "přibližně" a vypiš jeho možnosti použití, rád bych se přiučil! Díky moc, i za ostatní, předem! *4*
  • Super . Blizzard prostě umí dělat hry o tom žádná.
  • zdeeneek
    Napisu jen +1. Nic jinyho neni potreba dodavat, lip bych to nenapsal.
  • Tedy, opravdu nejsem hnidopich, ale tohle mi vazne neda -

"Čeká vás přibližně devět nových dungeonů, z nichž je šest situovaných do asijského prostředí. Tři z nich vám budou jistě velmi dobře známé, jelikož se jedná o heroic verze starých instancí – Scarlet Monastery a Halls plus Scholomance získali privilegium objevit se v novém datadisku."

Zaprve, "priblizne" devet novych dungeonu? To jako vazne? Priblizne? A to se radsi ani nezminuju o tom, ze z trojice Scarlet Monastery, Halls a Scholomance je pravdepodobne alespon jeden dungeon muzsky zivotny, protoze privilegium rozhodne "ziskali"...

Nechci pusobit jako arogantni idiot, ale s timhle by clovek neudelal ani prvni semestr zurnalistiky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit