Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft: Mists of Pandaria - recenze
24.11.2012 | Martin Kapalka
206 příspěvků
-
Já vám to přeju...
-
Tady má někdo anální kolik značky SS Blizzard zaraženej až do dvanácterníku.
-
trochu mi to pripomina Angry Birds - neni to nahodo od Half brick ?? *7*
-
EVE Online ... má všechno z tohohle. Větší svět než eve asi žádná MMO nemá (i když většina je vakuum), 50K hráčů na jednom serveru je imho celkem dost, co může víc člověka motivovat než engame kterou řídí sami hráči?, a pvp je imho na celkem dobré úrovní....
Je těžké takhle poradit hru ... -
Fajnova hra jenom skoda ze 8/10 dal bych tak 9.5 ale co *6* No nic du se ponorit do hrani s dalsimi 12 mil lidmi co si uzivaj tuhle skvelou hru :D
-
Radši bych psal "každého fandu wow" protože co se mmorpg týče mě někdy připadá, že na jednoho hráče wow je deset haterů a tři specializovaní wow trollové.
-
Ještě mít ten čas, tak zase hraji *9*
-
Hej Blizzarde, co bude příště, Mickeymousia? *1*
-
Lukas to ohodnotil dobre, chyba je, ze textova recenze ma stejnou znamku jako video, ale to by bylo moc troufaly chtit po flamerech nejakou snahu premyslet..
-
Tjn... samí mudrcové *7*
-
"dává tak zapomenout na nemastný neslaný Cataclysm"
teda sleduju to všechno jen z povzdálí, ale mám dojem, že o Cataclysm se obecně říkalo "super nápad a provedení" a "konečně pořádnej datadisk po nemastným WotLK". -
Nevsiml jsem si, ze by psal neco o kvalite :).. V zavislosti na poctu predplatitelu je na tom nejlip WoWko.. To o kvalite hry vubec nic nevypovida..
-
Pecka, osobne bych se nebal dat 9/10. Cistokrevna zabava, ktera kazdeho fandu mmorpg kralovsky pobavi. Bravo Blizzard!
-
Podle mě jsi to nikdy nehrál a pokud stavíš grafiku nad hratelnost, tak jsi moc her nikdy ani hrát nemohl. Když je to tak moc pro děti, proč v naší guildě o 200 lidech je průměrný věk 33 let?
-
To Ti nikdo neporadí, každý má rád něco jiného a tak každý hraje třeba jiné mmo. Někdo rád questy, solo, farming, pvp atd. - když Ti někdo poradí, Tobě to stejně nemusí padnout. Mně se třeba líbí WOW, Tera, Aion, GW2 či SW a občas si do nich zaskočím relaxovat. Vyzkoušej a uvidíš. Např. GW2 má super scenária a level scaling, WOW prostě srdcovka atd. Dohady o tom, zda WOW je nebo není kravina a nebo zda GW2 vs WOW ... prostě každý hrajeme co nás baví - žabomyší války bych nechal stranou
-
:-D By mě v životě nenapadlo že WoWko s příchodem asijskýho datadsiku vykrade i Pokémony :-D
-
To zas bude diskuze,nic pro slabé povahy.
-
fajn kluci, tak mi poradte lepsi MMOcko, nez-li wow.
Pozadavky:
velky svet / dostatek hracu/ motivacni endgame / pvp
Diky moc. -
Odkdy se kvalita hry odvíjí od počtu předplatitelů? Nebo jsi měl namysli nejhranější...