Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no predpokaldam ze po pandim paskvilu prijde F2P
  • Pandy byli i ve warcraftu 3 a zminka o jejich zemi v příbehu je uz od pocatku, naopak se tento datadisk opet k warcraftu vraci
  • Já teda nevím, ale silný hype si předsatvuji úplně jinak. Já mám z hraní GW2 bety naprosto opačný dojem než Ty. Pro mě je to po dlouhí době hra, která přišla s něčím co má dost nových originálních prvků a po celý víkend jsem u hraní víc než dobře bavil...
  • Jojo, kazdy kdo od mmo hry ceka ze bude dotazena, bude se dat hrat, nebude mit neoptimalizovanej engine a nebude to porad to samy a bude mit nejaky endgame je id*ot. *15* Tohle jsou veci co nici SWtor, jestli je nebo neni wow klon nehraje roli.
    "Revoluce" a hypu tady byly plny diskuze, a kdo mel negativni nazor tak vimeco.
  • Pandy uz v zari !!! a tak zde mame posledni hrebik do rakve teto slataniny, ktera s warcraftem uz nema nic spolecneho.

To zase budou Ellendway, Plisken a spol onan*vat ...
  • Kael pre nerf? Doteraz najtazsi pve fight, LK hm bol oproti tomu prechadzka ruzovou zahradou.
  • SWTOR uz sice nehram lebo som presiel na TSW ale okolo SWTORU nikto nekrical "revolucia", hned po oznameni bioware povedali ze to bude tzv. "wow-klon" a kazdy kto od toho cakal nieco ine bol id*ot - tak na to potom doplatil *3*
  • Tyhle diskuse jsou odpadem games.cz a zařadily se mezi diskuse o CoD a trollovy výlevy u Skyrimu. Tleskám místním jedincům, co k utrpení nás dalších mají volební právo.
  • Konečně diskuze kde nepřidávají komenty vydrbaní nerdové s gymplu a nehádají se kdo má větší meč síly Jazz rulez ( a tím myslím hlavně hudební směr *1* ) *14*
  • Blizz taky není žádná charita... v tom problém nevidím. *3*
  • Po sklamani z Diabla 3 uz nedam Blizzardu ani korunu *16*
  • Zerathus
    To jsem zvědav jestli to dopadne jako SWTOR.Všichni z toho tady byli na větvi všichni řvali revoluce a the best game evah a ted to nehraje nikdo.GW2 má silnej hype a já viděl pár videíí dokonce jsem si zahral i betu a musím říct že to zas takový zázrak není.Navíc GW2 bude o skillu (některé BG vám dávají itemy a řeknou:tak tady máš a běž s tím něco udělat) takže jsem zkrátka zvědav.
  • Zerathus
    Nevím nechci se zastávat WoWka protože bych byl brutálně utrollován ale novinek co přináší MoP není málo a určitě vy kteří jste to ještě nehráli nemusíte psát že pandy jsou pro malí děcka a že to bude totalní kokoti*a.Počkejte až to vyjde a jestli pul roku po tom nepadnou subscribery tak to znamená že to fail není *3*
  • U WOW jsem proseděl přerušovaně 5 let. http://www.youtube.com/watch?v=Zb3pnBDNFOs *14* *14* *14* *14* Guild Wars 2. WOW mi už nemá co nabídnout, pandy mě opravdu nezajímaj.
  • Shania
    Protoze pandy jsou pro deti, narozdil od svatych krav, vesmirnzch koz, koboltu, murloku a dalsich ras. A navic je ve hre pokemon (coz je mimochodem jedna z nejlepsich vec, co do te hry za posledni roky pridali).
  • no vieš to je takisto s wowkom, aj tam su taky ludia
  • Ovšem dost z nich si kvůli tomu koupí MoP. Přecejen, hra stojí "jen" 35babek a když už to maj předplacené, tak proč toho nevyužít?
    Hmhm?
  • Tak Boromir je taky takovej easter egg *1*
  • eh eh *15*
  • ...a dát jim za to D3 a mounta zadarmo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit