Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sice už wowko dlouho nehraju, ale mám na něj krásný vzpomínky. MoP bude určitě fajnovej datadisk. Docela bych si za pandarenního warriora zatankoval.
  • jn, zlate TBC kde to bylo jen o EQ, a skill nehral rolli jak v PVE tak PVP, opravdu naký tezký progress začal u wowka až v HC UD na WOTLKU, který byl i mnohem tezší na PVP, každej nadava jak je WOTLK PVP sux ale to rikaj jen ty co se tam nechytali tak museli z5 na pomale TBC pro lamky
  • oni to vydrzi uz maj stejne vygumovany mozky par let *2*
  • To už ukázali s tím, že poslouchají fanoušky a nenechávají hru zabugovanou a neoptimalizovano imo *4* .
    Teda, optimalizace ještě snad proběhne, zatím to není uplně nejlepší.
  • Wow nehraju ale 25.9. me zacina druhy zivot a pandy v nem nebudou
  • Ten anual pass *1* *1* Nechat hráče předplatit si hru v době, kdy do ní nehodlají nic přidávat několik měsíců *1*
    Well done Blizzard! Well done indeed! *1*
  • Ne a hráči jsou mezitím sedmý měsíc bez nového obsahu *1*
  • Já to třeba taky nechápu... co je na tom tak špatného mít u svých xy serverů na poslední datadisk i pár na ty předchozí? Stačí při novém datáči upgradovat všechny, ale dát takový "restart" starého, třeba dva nové servery... určitě by se jim počet aktivních hráčů mohl i zvednout *7*
  • SnakePlisken
    Už vidím, jak by lidi bavilo, kdyby 5 let dělali jedno a to samé bez žádného updateu... Zabíjení furt těch samých bossů apod. Nikoho nebaví stereotyp.
  • klasický opakování..TBC forever!!!
    ale kdyby blizz udělal officko na TBC..sakra jak bych byl rád..a myslim, že semnou jeste hodne lidí..jestli chtěji ted delat datadisky častěji, tak potěš p*del
  • No vidíš, a takovéhle komentáře zdejší diskuze potřebuje. Mám pár známých, co také očekávají GW2 s velkým nadšením. Pro fanoušky GW2... ne, pro všechny hráče stačí jen doufat, že to nedopadne jako SWTOR, a že nasadí laťku kvality MMO o něco výš. To ukáží měsíce po vydání.
  • Nemůžu než souhlasit. Takovíto lidé, kteří většinou trčí z komunity hry, protože neustále propagují svoji hru jako něco nadpozemského, potom vrhají špatný stín i na zbytek.
    Já, například, mám WoW (Vanilla a BC, trochu i Wotlk) moc rád a GW2 se chystám hrát. Ovšem když se dívám na komentáře takovýchto lidí, opakovaně mě napadá, jestli má vůbec cenu si tu hru kupovat, když tam budu hrát s individui takového typu.
    Nejhorší je, že někteří tihle jedinci nevidí na své hře vady, ale jen to pozitivum a negativa podvědomně zamalují na pozitiva nebo je ignorují uplně.
    http://www.youtube.com/user/CaraEmm například.
  • supr serie? *15* *15* *15* *15*
  • sankuri
    Nez jsem si prvne hru zkusil na GamesComu (jel jsem tam puvodne kvuli SWTORu a o GW2 jsem tam zavadil spis nahodou) tak jsem byl velky skeptik. Od te doby jsem zaryty fanboy a kazda z bet mi jen zvedla osobni hype:-)
    Neoznacil bych to za nejakou velkou revoluci spis za masterpiece herniho designu. Kde je vsechno co z mmo znas udelano trochu jinak, propracovaneji a lip + pridali tuny vychytavek u kterych si pokazde rikas proc to sakra uz davno nikdo neudelal. Vsechno v te hre ma hlavu a patu a predevsim z kazdeho metru citis ze vyvojari do te hry dali srdce.
  • Na to že vyjde tolikátého a tolikátého, bude stát tolik a tolik? U serious? *1* *1*
  • Vážně je GW2 taková revoluce, že se většina tvých komentářů týká GW2 tématiky? Nemůžu si pomoci, ale "fanoušci až na kost" mi dokážou zkazit i pohled na dobrý produkt, a to nejen v herním průmyslu.

Nehledě na to, že pod jinými články si toto video již sdílel, kdo ví jestli ne vícekrát. Příště zkus raději argumentovat, než pod všechno co má v názvu WOW cpát to jedno a samé video o ničem.

P.S. Nehraji a nejsem fanoušek WOW ani Blizzard
  • SnakePlisken
    Lidé odcházejí a přicházejí. Určitě se najdou lidi, kteří s WoW skončí, ale zároveň se najdou i lidi, kteří začnou nebo se k WoW kvůli novému datadisku vrátí. Nemyslím si, že nový datadisk se stane nějakým zabijákem série.
  • Pandaren byl puvodne takovej easter egg, cili prirovnavat to k Boromirovi z LOTRO je dost mimo.
  • Ellendway
    Všiml sis, kolik stojí boxovaná CE a kolik Digital Deluxe? Je tam rozdíl 20-30€.
  • to tezko, spoustu lidi ma anual pass hraje diablo a pak bude hrat gw2, na wow se hodne lidi vysere si myslim :-) pandy sou zabijak cele teto supr serie :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit