Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No slava. Mozna tomu dam jeste sanci :-) Dale me tam ovsem taky rozcilovala hvezdna mapa, ktera me prisla docela nepouzitelna. Pracovne jsem si ji nazval "white dot madness". Nejaka orientace podle hvezdne mapy byla uplne nemozna, protoze se v te zaplave bilych tecek clovek velice snadno ztratil, takze vubec netusil z kama vlastne kam leti. Jedine reseni byly bookmarky a jsme zpet u tech tabulek.
  • Jojo, kdysik jsem hraval Battlecruiser, pak jsem hraval X3. Jde mi o to, ze mi nevadi, ze hra obsahuje nejake slozitejsi herni mechanismy - mnohokrat jsem cetl ze eve neni hra pro decka, coz ocenuju - proto jsem to taky tolikrat zkousel, pac sem se fakt snazil aby me to chytlo, ale jak rikam - no luck. Sam uz davno nejsem "skolou povinny" a nepotrebuju aby me hra vedla za rucicku, ale problem zkratka je, ze ten fundamentalni gameplay me proste prisel dost nudny. Treba v STO se me docela libily ty vesmirne souboje, to byla sranda, ovsem zrada byla ze zas vsechno ostatni stalo za prd. Nehlede na to, ze ty vesmirne souboje byly komplet okopcene ze Starfleet Commandu.
  • Ještě jsem zapoměl dodat, že podle toho ta hra taky vypadá. z 250k platících jich je dnes kolem 5000, ze sta serverů jich je aktivních 5.
  • Tak to jste milý pane asi nehrál Warhammer online. Během 3 let Bioware vydál pár patchů(které od začátku nebyly schopné opravit ty nejzákladnější bugy) a jeden "veliký" patch(nelze nazvat expansionem nebo datadiskem), který do hry přidává možnost hrát za 4 druhy krys. Líbejte ruce Blizzardu za tolik datadisků, patchů a všeho možného, jelikož existují i MMO, na které se vývojáři vybodli půl roku po té, co skončila beta. Je to k pláči.
  • Jo to. Tak to včera upravili velkým updatem. Mě to přijde teď všechno obrovské, jako kdybych měl 800x600 :)
  • No jo, uniká. PvP je něco úplně jiného. Rozhodně se ve většině případu jen tak nekrouží, utéct se většinou taky nedá. To přichází na řadu e-war. Stejné to je v PvE na vyšší úrovni (Sleepers a incursions).
    No a chápu, že to někoho nebaví, protože od toho očekával něco jiného, než to je. EVE není simulátor stíhaček, ale obrovského vesmíru s obrovskými loďmi. :) Kromě toho, že plná kontrola nad lodí je nesmysl i přes přímý neuralní .... spoj s lodí, tak by to neskutečně přetěžovalo server.
    Není třeba spíš takový Freelancer hra pro tebe?
  • K tomu UI - rozciloval me tam ten titerny font, ktery nejde nijak zvetsit (vic lidi si na to stezovalo podle fora uz delsi dobu). Hraju na LCD TV z gauce a proste ty miniaturni texty neprectu. Pritom by stacilo aby do hry dali vetsi font. Nic.
  • to si me spravne neodhadl cece ... ja sem eve zkousel uz asi 5x (4x trial account a 1x jsem uz to mel i placene), pac jsem do toho fakt chtel proniknout (mam scifi rad a po nekonecne zaplave fantasy mmo bych byl rad za nejake shopne scifi mmo ale zatim no luck - eve sucks, sto sucks a swtor podle vseho taky sucks), ale problem je, ze ono je to fakt docela nudne. Priznavam ze prirovnani "spreadheets online" jsem nekde cetl, ale prijde mi to docela trefne. Jde o to, ze tu svou lodku clovek v podstate vubec neovlada. Prisla mi fakt jako animovane pozadi pracovni plochy pac vsechny letove ukony (vcetne boje) se nejlip resi pres tu tabulku napravo, kde ma clovek vypis objektu v okoli. Proste klik pravym na objekt, orbit v nastavene vzdalenosti, pustit na enemy lod nejake ty zbrane, pri vetsim poskozeni prave tlacitko a warp k nejake planete nebo stanici, skutecna kontrola nad lodi 0% - 100% klikani v tabulkach. Ostatni akce se taky resi pres tabulky ... proste nuda ... nebo mi neco unika ?
  • No, to jsou určitě všechno tvoje názory a slova, že? Zvláštní, že se tak vyjadřuje každý, kdo hru "zkusí". Přirovnání ke spreadsheets je už pár let známé, ale trochu zcestné, pokud se člověk nezabývá obchodem.
    A nevím, kolik lidí si stěžuje na UI, ale já za těch pár let, co hraji, nepotkal jediného člověka, který by si na UI stěžoval. A upřímně, nenapadá mě, jak by to mohlo být lepší.

Špatně se něco zkouší, když si člověk přečte názory jiných, kteří zas papouškují jiné názory. Pak jít hrát už s představou, jak hnusně to asi bude všechno vypadat a vypnout hru.

Hrůza hrůza.
  • dik za minus
  • eve sem hral (mel jsem i mesic zaplaceny account), ale nemohl jsem se zbavit dojmu ze to je proste takove spreadsheets online. proste nuda. ta lodka je vlastne takove hezke pozadi pracovni plochy a vetsinu casu clovek stravi v kdejakych tabulkach. +me neskutecne rozcilovalo to jejich stupidni UI a podle komentu co sem cetl na foru si na to stezujou lidi uz x let a stale s tim nejsou schopni nic udelat.
  • Dyt swtor je jen okopirovane wow ve scifi texturach. Jako jo, je tam daleko vetsi duraz na pribeh, ale osobne si myslim, ze pokud chces pribehovou hru tak se to nevyrovna single player titulum, ale co se hernich mechanik a instanci tyce (podle videi co sem videl) tak mi to pripada jako totalni wow klon. Da se to pochopit - vsadili na jistotu a nez by prisli s necim novym tak udelali novou verzi toho co uz lidi znaji, ovsem pro me osobne to znamena ze uz nemam zajem ani o wow ani o swtor.
  • Chtel jsem napsat wow jde do prdele, ale omyl ono wow uz je tam je ... a zadny 4.3 a velesmesny pandaland tuto hru s neustale klesajicim pocty acc jiz nezachra´bi
  • Souhlas, taky sem hral neco pres 2 roky (osobne sem spis byl ale pve hrac - hraval jsem end game raidy) ovsem posledni rok, uz jsem hral jen obcas, s dlouhyma nekolikamesicnima pauzama. Zahral jsem si cataclysm a dospel jsem k nazoru ze je to uz proste nuda.
  • To vidím jako jednu z mnoha dalších F2P MMO. Podívej se na jakoukoliv hru od Perfect World Entertainment. NWN bude podobné.
  • to my bysme radi, ale kdyz ono jak to vyapada tady neni misto pro jine mmo
  • Spíš se těším na Neverwinter, ale podle mě bude všechno přizpůsobeno dnešním "inteligentním" lidem. *9*
  • Radši nám pověz něco o žiletkách a masochismu *15*
  • asi před 4 měsíci jsem se k tomu zkoušel vrátit kvůli kamarádum, po dolevlení 85 a naharvení full arena eq (hraju jen PvP) jsem stím zase seknul a semnou i většina známejch, jelikož tam nebyli schopný po 2 letech přidat nic co by vás dál drželo u hry, leda tak čekání na novej patch, eq a rating..
  • taky sem hral betu SW a taky me srazila na kolena tak ze sem ju behem 20 minut smazal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit