Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S timhle ad si jdou nekam jak byla swtor beta na test tak me totalne dostala na kolena s wow koncim.
    • Dyt swtor je jen okopirovane wow ve scifi texturach. Jako jo, je tam daleko vetsi duraz na pribeh, ale osobne si myslim, ze pokud chces pribehovou hru tak se to nevyrovna single player titulum, ale co se hernich mechanik a instanci tyce (podle videi co sem videl) tak mi to pripada jako totalni wow klon. Da se to pochopit - vsadili na jistotu a nez by prisli s necim novym tak udelali novou verzi toho co uz lidi znaji, ovsem pro me osobne to znamena ze uz nemam zajem ani o wow ani o swtor.
    • taky sem hral betu SW a taky me srazila na kolena tak ze sem ju behem 20 minut smazal
    • hahahajajahahajajhajhajhajhajhaj
  • nevím co tady všichni máte proti wow tak jako chápu každého to nebaví ale tak to neřešte a lidi co to hraji tak si to přečtou a vy si čtete o to o co se zajímáte.. *5*
    • to my bysme radi, ale kdyz ono jak to vyapada tady neni misto pro jine mmo
  • asi před 4 měsíci jsem se k tomu zkoušel vrátit kvůli kamarádum, po dolevlení 85 a naharvení full arena eq (hraju jen PvP) jsem stím zase seknul a semnou i většina známejch, jelikož tam nebyli schopný po 2 letech přidat nic co by vás dál drželo u hry, leda tak čekání na novej patch, eq a rating..
    • Tak to jste milý pane asi nehrál Warhammer online. Během 3 let Bioware vydál pár patchů(které od začátku nebyly schopné opravit ty nejzákladnější bugy) a jeden "veliký" patch(nelze nazvat expansionem nebo datadiskem), který do hry přidává možnost hrát za 4 druhy krys. Líbejte ruce Blizzardu za tolik datadisků, patchů a všeho možného, jelikož existují i MMO, na které se vývojáři vybodli půl roku po té, co skončila beta. Je to k pláči.
      • Ještě jsem zapoměl dodat, že podle toho ta hra taky vypadá. z 250k platících jich je dnes kolem 5000, ze sta serverů jich je aktivních 5.
    • Souhlas, taky sem hral neco pres 2 roky (osobne sem spis byl ale pve hrac - hraval jsem end game raidy) ovsem posledni rok, uz jsem hral jen obcas, s dlouhyma nekolikamesicnima pauzama. Zahral jsem si cataclysm a dospel jsem k nazoru ze je to uz proste nuda.
  • Zvlastni. Ani tohle video me nepritahlo zpet k WoW. To je rozhodne velke plus pro me.
  • Začínám mít z WOWka tiky v oku *10*
    • tak si zahraj LOTRO *3*
  • Ty vole, raid finder... Blizzardu už asi jebe... Je to skoro k smíchu, ale spíš k pláči, to co bylo na WoW uikátní Blizzard zlikvidoval a čím dál více se přibližuje F2P systému, což znamená že co nevidět vyjde TITAN...

PS: Snad THQ stihnou vydat před koncem světa Warhammer 40k Online, TPSMMORPG way2go...
    • Myslýš že Titan bude lepší? heh a zeregistroval jsi toho nového peta do wowka od lidí co pracují na titanu? Taková rostomilá děcká příšerka *8* to bude ještě více směšnější a 100x víc casual než dnešní wowko *1*
    • Spíš se těším na Neverwinter, ale podle mě bude všechno přizpůsobeno dnešním "inteligentním" lidem. *9*
      • To vidím jako jednu z mnoha dalších F2P MMO. Podívej se na jakoukoliv hru od Perfect World Entertainment. NWN bude podobné.
  • nekazte nam naladu a ctete si neco jinyho to nevite ze to nevite ze tiscali hostuje oficialni wowfan web http://wowfan.tiscali.cz/ omg tak je to asi jasny ze to tu bude a vubec netusite k cemu jsou herni weby kdyz se vam nelibej delejte si svoji alternativni scenu a neprudte
  • Chtel jsem napsat wow jde do prdele, ale omyl ono wow uz je tam je ... a zadny 4.3 a velesmesny pandaland tuto hru s neustale klesajicim pocty acc jiz nezachra´bi
    • Vyvešti nám ešte niečo
      • vždyť má pravdu co vás v tom wow čeká? Pandové nový spoluhráči z číny a pak už jen pokémoni *1*
  • Tak co, jak se vede ve Skyrimu?
  • Tak dnešní článeček (3.12.11)o WOWku už máme za sebou ufff. A pro jistotu tam není diskuze. Tak ještě jeden o Skyrimu a pro dnešek hotovo!
    • Protože retardi jako ty by si tam zase vylívali své emo srdíčko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit