Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A pojďme flamovat o tom, co je to za blbost. Dlouho to tu nebylo.
  • Novy? Jak pro koho *5*
    • Kdyz uz tak vehementne cvakate ty minusy tak se muzete rozepsat jak moc novy vam prijde reskin bosse + jinak pojmenovany ohen.
      • Např? Jsi stejný dem*nt jako kůň ze Skyrimu.

Jinak pojďme se bavit o Skyrimu, ještě tu není žádný flame.
        • Radši nám pověz něco o žiletkách a masochismu *15*
      • Spíš to vypadá, že tu proletěl někdo, kdo mínusoval jen tak z demence.
  • Mne by vcelku zajímalo, proč tento neúplatný a objektivní web STÁLE protěžuje jedno MMO. Jiná neexistují?
    • No jo, update stejného kalibru vyšel dnes i pro EVE. Ale o tom není ani bleskovka. A o updatu na umírající WoW je tu celý článek.

Fascinující.
      • Když je WOW umírající co je v tom případě EVE ?
        • Uh....rozrůstající se? Aspoň podle počtu aktivních účtů.
          • ono bohuzel pri malem poctu hracu statistika uplne nefunguje
            • Proč by nefungovala? I kdyby jich bylo kolem desíti fungovat pořád bude.
          • A kolik to je v současné době ?
            • Někde jsem četl, že kolem 380 tisíc. Pořád nic moc, ale aspoň není přeplněno ^^
      • Pisou zde novinky k WoW protze ve svem projektu Fanatics maji stránku pro WoW a to wowfan.cz . Az tam budou dalsi stranky co splnujou podminky tak tu budou novinky i z nich. Je tam tuism jedno z pravidel ze minimalne 4 roky funkcni a aktualizovane stranky, ale to bejva asi nejvetsi problem splnit.
        • Áha, to vysvětluje, proč pro tg.cz neexistuje jiné MMO než WoW a SWTOR.
    • Proč tento web píše o Skyrimu? Jiná old-date-omg-wtf-textured game neexistuje?
    • Možno preto že sa v ňom toho deje najviac? Imho keď je nejaká novinka o EVE, SW alebo ST tak tu o tom napíšu tiež.
      • eve sem hral (mel jsem i mesic zaplaceny account), ale nemohl jsem se zbavit dojmu ze to je proste takove spreadsheets online. proste nuda. ta lodka je vlastne takove hezke pozadi pracovni plochy a vetsinu casu clovek stravi v kdejakych tabulkach. +me neskutecne rozcilovalo to jejich stupidni UI a podle komentu co sem cetl na foru si na to stezujou lidi uz x let a stale s tim nejsou schopni nic udelat.
        • No, to jsou určitě všechno tvoje názory a slova, že? Zvláštní, že se tak vyjadřuje každý, kdo hru "zkusí". Přirovnání ke spreadsheets je už pár let známé, ale trochu zcestné, pokud se člověk nezabývá obchodem.
          A nevím, kolik lidí si stěžuje na UI, ale já za těch pár let, co hraji, nepotkal jediného člověka, který by si na UI stěžoval. A upřímně, nenapadá mě, jak by to mohlo být lepší.

Špatně se něco zkouší, když si člověk přečte názory jiných, kteří zas papouškují jiné názory. Pak jít hrát už s představou, jak hnusně to asi bude všechno vypadat a vypnout hru.

Hrůza hrůza.
          • No jo, takhle to do level 3 misí funguje. Pak už to je o něčem jiném. V menších lodích si hlídat úhlovou rychlost, v případě aktivního tankování hlídat kapacitor, sem tam nějaké vzrušení v podobě scramblerů...eh, je tam toho dost. Ve fleet akcích ještě víc.

Ten začátek mě taky málem odradil, ale zalíbil se mi ekonomický system...později všechno ostatní *4*
            • Kazdopadne ta nase dnesni diskuze me tak nejak navnadila, ze si asi zkusim znovu rozjet ten trial po tom poslednim vyraznem updatu jak rikas - cetl jsem ty patchnotes a rozhodne je plus ze tam konecne udelali ten UI scalling (ovsem minus je za to kolik let jim takova banalita trvala). Je pravda ze jsem to hral tak naposled pred rokem, takze to asik jeste zkusim pac jak rikam - vsechny ostatni vesmirne mmo stoji za prd, to eve se navzdory tomu co mi na tom vadi jevi nejslibneji.
            • Jako jo, ten ekonomicky system je super, to ze tam mas spoustu technologii, zamereni, moznosti co muzes delat atd, vsechno super. Problem je, ze ten zaklad je podle me spatne udelany. Problem je, ze na tom zakladu to cele stoji (a v mem pripade pada).
          • "Prijde mi, ze kdyby to ovladani hry bylo lepe zpracovane tak by to chytlo daleko vic lidi (vcetne me)."

No jo, ale jak by sis to ovládání představoval, když ne jako strategie?
            • Jedine co tak maximalne kdyz dojdou patrony tak muzu klepnout na reload.
            • Mimochodem zamerne pisu ze "moje lod" neco udela, protoze to v podstate nedelam ja. Ja jen naklikam ty prikazy a pak uz jen muzu cucet pac nad tim nemam zadnou primou kontrolu.
            • No dobre, ovsem me jako koncoveho zakaznika tyto technicke problemy nemusi zajimat. Pro me je konecny verdikt to, ze soucasny soubojovy system probiha tak jak jsem popisoval : 1. vybrat enemy lod v tabulce vpravo, 2. klepnout na targeting, 3. klepnout na orbit v optimalni vzdalenosti, kterou jsem si nastavil podle zbrani co mam zrovna fitnute, 4. zapnout zbrane a pockat co se stane. Bud se stane to ze enemy lod moje lod rozstrili a v tom pripade goto 1. V pripade, ze da enemy lod na frak moji lodi tak klepnout pravym na nejakou planetu v tabulce vpravo a proklestit si cestu tim pitomym popup menu na warp. Komicke je kdyz se to deje rychle a ja z tama potrebuju vypadnout nez me zabijou - to je teprv klik fest. Kazdopadne v obou pripadech je ta grafika v pozadi jen takova hezka animace a v podstate mi na pozadi muze bezet film, protoze veskera interakce se deje pres tabulku vpravo a pak uz si jen hlidam moje HP a enemy HP pres ty jejich ikonky. Zkratka nuda.
            • No, právě že přímá kontrola by způsobovala neuvěřitelnou zalagovanost. Jsou bitvy s třeba tisícem lodí, do toho spousta raket, drony, atd. Update rate by se musel násobně zvýšit. Už teď to bývá nehratelné, proto v posledním updatu přidali časovou dilataci. Pro porovnání, když je ve Freelanceru v boji 20 lodí, lagy jsou nesnesitelné.
              A pravé myšítko používám snad jen když chci warpovat do určité vzdálenosti :/

Hodně lidí říká, že by byla fajn přímá kontrola lodi, jenže to na serveru, kde najednou hraje 30-50 tisíc lidí jde těžko :D

A koráby to jsou vlastně všecko, viz http://www.youtube.com/watch?v=tOJIyTHgwGQ ... 1067 tun a tohle je fajn http://www.wanoah.co.uk/Rifter_vs_747.png. Stíhačky tam jsou akorát v supercarrieru jako drony (ale když se podívá člověk z blízka, je tam vidět pilot)
            • No predstavoval bych si ovladani trosku "akcnejc". Vetsi primou kontrolu nad lodi a nad systemy aby tam vznikl nejaky "fun factor". Taky bych prepracoval ten stavajici system ovladani pres to overview okno. Nechal bych oba zpusoby, prime i neprime ovladani (chapu ze pro velke koraby to prime ovladani uz tak atraktivni asi nebude a clovek se bude venovat jinym cinnostem a necha letet automatiku), ovsem designove bych to vyresil jinak, pac to neustale klikani pravym cudlikem na neco a vybirani akci v pop-up menu je pekne pitome a nezazivne.
          • K tomu UI - rozciloval me tam ten titerny font, ktery nejde nijak zvetsit (vic lidi si na to stezovalo podle fora uz delsi dobu). Hraju na LCD TV z gauce a proste ty miniaturni texty neprectu. Pritom by stacilo aby do hry dali vetsi font. Nic.
            • Mapa je přehledná tak, jak si jí člověk nastaví a naučí :) . Při tolika solárních systémech jsem rád, že tam vůbec je. Taky pomáhá F11.
            • No slava. Mozna tomu dam jeste sanci :-) Dale me tam ovsem taky rozcilovala hvezdna mapa, ktera me prisla docela nepouzitelna. Pracovne jsem si ji nazval "white dot madness". Nejaka orientace podle hvezdne mapy byla uplne nemozna, protoze se v te zaplave bilych tecek clovek velice snadno ztratil, takze vubec netusil z kama vlastne kam leti. Jedine reseni byly bookmarky a jsme zpet u tech tabulek.
            • Jo to. Tak to včera upravili velkým updatem. Mě to přijde teď všechno obrovské, jako kdybych měl 800x600 :)
          • to si me spravne neodhadl cece ... ja sem eve zkousel uz asi 5x (4x trial account a 1x jsem uz to mel i placene), pac jsem do toho fakt chtel proniknout (mam scifi rad a po nekonecne zaplave fantasy mmo bych byl rad za nejake shopne scifi mmo ale zatim no luck - eve sucks, sto sucks a swtor podle vseho taky sucks), ale problem je, ze ono je to fakt docela nudne. Priznavam ze prirovnani "spreadheets online" jsem nekde cetl, ale prijde mi to docela trefne. Jde o to, ze tu svou lodku clovek v podstate vubec neovlada. Prisla mi fakt jako animovane pozadi pracovni plochy pac vsechny letove ukony (vcetne boje) se nejlip resi pres tu tabulku napravo, kde ma clovek vypis objektu v okoli. Proste klik pravym na objekt, orbit v nastavene vzdalenosti, pustit na enemy lod nejake ty zbrane, pri vetsim poskozeni prave tlacitko a warp k nejake planete nebo stanici, skutecna kontrola nad lodi 0% - 100% klikani v tabulkach. Ostatni akce se taky resi pres tabulky ... proste nuda ... nebo mi neco unika ?
            • To ja beru, jak rikam, nemam nic proti tomu, ze ta hra je komplexnejsi nez ostatni mmo. To se mi popravde na te hre libi, proto jsem se k ni tolikrat vracel, ale problem zkratka je, ze od samotneho zacatku je to tabulkova manie. Prijde mi, ze kdyby to ovladani hry bylo lepe zpracovane tak by to chytlo daleko vic lidi (vcetne me). Takto je to proste nuda.
            • "proto jsem to taky tolikrat zkousel, pac sem se fakt snazil aby me to chytlo, ale jak rikam - no luck."

Však EVE není pro každého. V určité fázi se to zlomí buď do těch tabulek, lowsec/nullsec PVP, práci nebo udržování korporace, politiku... je to vlastně taková virtuální práce. To hodně lidí štve, ale proto ta hra je pro těch pár desítek/stovek tisíc tak záživná
              A ty akcelerační brány...lore to vysvětluje jako deadspace. Gameplay význam je asi kvůli struktůrám, věžím atd. Nevím přesně proč to je.
            • + dalsi vec co mi tam prisla strasne proti srsti byl ten system acceleracnich bran a "roomu". S tim ze i kdyz si treba bookmarknu misto ve tretim "roomu" a warpnu pryc tak warp na bookmark me zas hodi k prvni acceleracni gate ... wtf ? Jako chapu ze to je udelane kvuli instancovani questu pro kazdeho hrace, ale prilis elegantni reseni mi to neprijde. spis fakt wtf. A takovych detailu je tam vic - postupne si na vsechny ty veci co mi tam vadily vzpominam kdyz nad tim ted premyslim. Jeste bych urcite prisel na dalsi.
            • Jojo, kdysik jsem hraval Battlecruiser, pak jsem hraval X3. Jde mi o to, ze mi nevadi, ze hra obsahuje nejake slozitejsi herni mechanismy - mnohokrat jsem cetl ze eve neni hra pro decka, coz ocenuju - proto jsem to taky tolikrat zkousel, pac sem se fakt snazil aby me to chytlo, ale jak rikam - no luck. Sam uz davno nejsem "skolou povinny" a nepotrebuju aby me hra vedla za rucicku, ale problem zkratka je, ze ten fundamentalni gameplay me proste prisel dost nudny. Treba v STO se me docela libily ty vesmirne souboje, to byla sranda, ovsem zrada byla ze zas vsechno ostatni stalo za prd. Nehlede na to, ze ty vesmirne souboje byly komplet okopcene ze Starfleet Commandu.
            • No jo, uniká. PvP je něco úplně jiného. Rozhodně se ve většině případu jen tak nekrouží, utéct se většinou taky nedá. To přichází na řadu e-war. Stejné to je v PvE na vyšší úrovni (Sleepers a incursions).
              No a chápu, že to někoho nebaví, protože od toho očekával něco jiného, než to je. EVE není simulátor stíhaček, ale obrovského vesmíru s obrovskými loďmi. :) Kromě toho, že plná kontrola nad lodí je nesmysl i přes přímý neuralní .... spoj s lodí, tak by to neskutečně přetěžovalo server.
              Není třeba spíš takový Freelancer hra pro tebe?
        • dik za minus
      • tak třeba pro Lodr of The Rings Online nedávno vyšel datadisk a taky patche a tady o tom nepadlo ani slovo - jen je tu jedna recenze od čtenáře a nic více. Trochu smutné - jen WOW a nic více.
      • http://www.eveonline.com/news.asp?a=single&nid=4804&tid=1
    • Například bonusweb dříve protěžovatl AoC, Eurogamer zase SWTOR, prostě je v redakci člověk, který se zajímá o WoW a nikdo vás nenutí to číst. Je tady řada jiných článků a ty s názvem WoW můžete přeskočit.
  • skoda ze to nie je jeden z tych cinematikov ktore robia na uvod kazdeho datadisku... tie si vzdy rad pozriem a tento s tou grafikou by bol super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit