Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nějak asi chápete, že to není recenze, ale pohled nezainteresované osoby, která to kdysi zkusila, ale nepropadla tomu. Přesně takovou minulost s WoW mám taky. Jeden čas jsem nevěděl co dělat. Single a mp hry omrzely, proč nezkusit něco více než mp... ono se to hrálo dobře do určité doby, kdy tak nějak člověk pochopí, že to jen žere čas a peníze. Když do zaběhlé komunity člověk nezapadne, tak jej hra prostě bavit nebude. A je velká pravda, že po době různých úprav a benevolentních přístupů od autorů k hráčům si hra momentálně dokáže udržet svojí popularitu, ale nováčky a znovu-rozmýšlející veterány to prostě nenatáhne zpátky. Je to stereotyp s malými odbočkami, které nejsou stavebními kameny zábavy a tím pádem to není pro všechny.
    Zároveň obsahuje nejvíce potrefeného obyvatelstva, pokud se jen někdo zmíní negativně o jejich modle, viz. reakce na článek, který pochopili jen ti, kteří jej četli od začátku do konce bez myšlenek na raidy. Ostatně to už nějakou delší dobu je obraz celé herní scény, jelikož spousta lidí nepřemýšlí...
  • Zalezi ako sa na to pozries. Neviem aky je podiel ludi diskutujucich vs ludi citajucich clanky, to vsak vie urcite redakcia, ale tipoval by som ze nie velky. Je tu este dalsia a podla mna najvacsia skupina ludi co proste len citaju a nediskutuju.
  • Celý článek vypadá velice "relevantně" :D
  • já hrál v životě jen WoW a pak chvíli Guild Wars jedničku, ale obojí mě brzo přestalo bavit... až jsem našel The Secret World

naprosto perfektní hra pro mě - tuny zajímavejch a neopakujících se questů, parádní zasazení do současnosti (žádný goblini, ale bazuka a kvantová rukavice :), protože jsem sólista, je skvělý, že se to dá hrát úplně v pohodě sám (když si člověk dá tu práci a vyladí si postavu, ale to ladění je taky velká zábava), a zároveň když člověk potřebuje pomoct s nějakým těžkým questem nebo něco vysvětlit, vždycky se najde někdo, kdo pomůže, ještě nikdy tam na mě nikdo nebyl hnusnej... bugy žádný, servery plný, takže pro mě MMORPG číslo jedna :)
  • K tým otravným pozvánkam do guildy - dajú sa vypnúť v nastaveniach. A podobne aj v chate sa da zapnuť filtrovanie vulgarizmov.
  • asi sem měl zmínit, že hraju WoW pro PvP a jen občasný PvE, takže mě endgamovej obsah zasahuje jen mírně. Nebaví mě hrát MMO pro to, abych se hejbal tak jak to po mě chce předem naskriptovanej fight a ještě byl závislej na 24 dalších lidech, ze kterejch když dva udělají chybu tak se to posere. raidy si projdu jen pro trinkáče a doplňky co potřebuju do pvp a většinou neprogresuju HC mody. a jestli má wow něco do sebe? já nevim..no třeba jen atmosféra westfallu, duskwoodu a celej příběh kolem SW začínající s historií stonemasons guild a defiasů a potom questy co na to navazujou. pro mě se ten celkovej dojem blíží umění. já studuju anglistiku a mám rád literaturu a jestli můžu za sebe dát názor, tak na to že jsou to blbý questy v blbý online hře tak jsou skvěle napsaný/provedený.
  • Cmon, ani jedna z tech mmorpg nesaha UO ani po kotniky.
  • Jop někdy během roku Blizzard předělával všechny hry na novou verzi Battlechestu kde dal hráčům WoW + všechny datadisky kromě MoP.
  • Co by jsi chtěl, na stránkách kde je 7 reklamních míst a 10 míst pro články. To i Blesk, Seznam a nebo Novinky maj míň reklamní plochy než tendle marast. Spíš bych čekal že všechno co zde vyjde bude kvalitou jako tenhle článek :-)

Mimochodem už jen to, že je WoW nejhranější MMO napříč pomalu celým desetiletím a autor ani nedodělal 60ku, je celý článek uplně mimo mísu. Kdyby aspoň zmiňoval arény, endgame, cokoliv z raidu a nebo změny na špici herní scény, neřekl bych ani slovo. Jenže tohle smrdí amaterismem jak po stránce novinářské, tak po herní.
  • já třeba hraju střídavě wow a swtor, gw2 už ani nezapnu ale do toho wow asi už jen protože je to srdcovka no
  • Inac ale sranda je to, ze evidentne si vsetci autori tohto webu myslia, ze uroven tunajsich diskutujucich je prinajlepsom na urovni pomocnej skoly prasat obycajnych v stredoveku, a zase na druhu stranu diskutujuci si to iste myslia o autoroch tohto webu :D:D....

Zaujimave, je na tom to, ze napriek tomu, ze sa evidentne navzajom tieto dve skupiny nemusia, jedna ochotne robi clanky, recenzie, videa a podkasty, a druha tyto clanky ochotne cita a komentuje ako sa da :D.... Proste zaujimave, vsetci navzojom opovrhuju tym druhym, ale obaja sa navzajom potrebuju.... Take virtualne manzelstvo z povinnosti toto :D...
  • řekněme si to na rovinu. tenhle článek je strašná srrračka! *16*
  • CRYSIS PO 6 LETECH:
    Nikdy jsem nebyl žádný velký fanda Crysisu, ale trochu jsem ho hrál, tuším že jsem se dostal přes první 2 kapitoly, než na mě hra byla příliš těžká a já už ji nehrál. Ale z povzdálí jsem ji samozřejmě sledoval, slyšel jsem o vydání Warhead datadisku a druhého a potom i třetího dílu.

Tak jsem si řekl, že se po 6 letech podívám Crysisu na zoubek a podělím se s ostatními čtenáři o svoje zážitky. Ihned po koupi a instalaci Crysisu na Steamu se mi stala nepříjemná věc - po spuštění hry se začaly instalovat nějaké další věci a během instalace .NET frameworku mi vypli na vteřinu proud a restartoval se mi PC. Tušil jsem, že to bude malér a taky že ano.

(následuje cca stránka a půl popisu problémů s instalací .NET frameworku)

Když jsem se konečně dostal do hry, všiml jsem si, že grafika dnes už proti současným titulům příliš neobstojí, ale pořád je se na co dívat. Co se týče gameplaye, má to stále svoje světlá místa, ale čím déle jsem hru hrál, tím více jsem si říkal, že střílení severokorejců už prostě v roce 2013 nemůže nikoho dlouho bavit. Ačkoli potěšily i některé novinky, například jsem zjistil, že se díky svému obleku můžu maskovat.
  • Ono je to uplně jedno kde hraješ WoWko, jestli na ofiku a nebo neofiku, úroveň slušného chování je na obou místech stejně špatná. Ono totiž WoW přitahuje jistou skupinu lidí, která je jaksi vidět víc než "ti normální" a je jedno na jakém serveru. Ono to je konceptem hry, v jednoduchosti a dětských omalovánkách, mechanikou kterou zvládne na obstojné úrovni i pračlověk.
  • mirekdusinojc
    Hmm, dobrá středoškolská slohovka. Ale od pravidelného autora bych čekal trochu víc. Docela mě zaskočilo, že historka o peripetiích s platbou, jenž ani nevyústila v nějaké logické vysvětlení, zabrala téměř polovinu celého článku. Stejně jako když žáci dostanou za úkol napsat článek o představení v Národním divadle a půlku zaplácnou vyprávěním, jak se porouchal autobus a jak hodinu čekali na dálnici. Opakování slov, místy kostrbatý slovosled a pár pubertálních výkřiků už ani nekomentuji. Nebýt pokulhávající formy, byl by to příjemný článek. (Sám bych nikdy nevěřil, že budu takovej grammar nazi, holt stárnu)
  • Krescz
    Nahodou ma autor pravdu wow uz neni to co bejvalo. WOW zemřelo společne s Lich Kingem....drive wow normalni lidi...ted jsou vsude deti co przni nase matky *11* *11* *11*
  • Lidi hraji co je bavi. Na tom te nema co mrzet;-)
  • To je pravda, v ramci MMO som na tom dost podobne, aj ked je pravda, ze chvilku som hral este Star Wars Old Republic ktore boli inak skvele, ale tak ako aj WoW ma to po case proste preslo.

Ja som skorej hrac normalnych SP hier, + sem tam si zahram nejaku MP hru ala Battlefield, ale je fakt, ze v ramci MMO je proste u mna WoWko top, a keby som si mal v buducne nejaku zase na dlshsie zahrat tak to WoW uz len koli tomu, ze to tam viac menej poznam a nemusim sa ucit nove veci... Je to jednoduche a mozno trochu hlupe ale ratam, ze v tom tak nebudem sam :)
  • Je škoda, že spousta lidí je "zaseklá" jen u WoW a v životě nevyzkouší nic jiného a pak tvrdí jak je WoW nejlepší apod. (Viz autorovo celkem trapné odsouzení ostatních MMO jednou větou o zabugovanosti a prázdných serverech)
    Já proti WoW nic nemám, sám jsem ho kdysi hrával, celkem mě bavil a uznávám, že je to historicky jedna z nej MMO her.
    Ale od té doby už vyšlo poměrně dost velice kvalitních MMO her a troufnu si říct i lepších než WoW.
    dalo by se jich zmínit asi dost, ale třeba trojka Age of Conan, Guild Wars 2 nebo Neverwinter určitě stojí za to. Nebudu se rozepisovat v čem je která skvělá, protože by to bylo na dlouho a ani mi o to nejde, šlo mi jen o to napsat, že mě mrzí, že pro hodně lidí (což je smutné) existuje prostě jen WoW a nic víc.
  • "Při jednom úkolu, kdy jsem zase musel jít sebrat deset už ani nevím čeho" - V tomto ohledu je mnohem lepší SWTOR. Snaží se simulovat poutavou kampaň, bohužel po čase troskotá na tom, že jinak je to naprostý klon WoW...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší