Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft po pěti letech - doba pokročila, hra se změnila
28.12.2013 | Adam Homola
189 příspěvků
-
No mě petbattles chytly celkem dost, je to dobře propracované (skilly, klasy a tak) a navíc jsou za to dalši achievementy :D + ještě další expy takže zas taková zdržovačka to není, pokud tě to posouvá dál. Bud you must catch them all! ... ale po pár dnes už mě to přestalo bavit.
-
No já si dovolím nesouhlasit s těmi diskuzemi (nejen) v OG. Když to porovnám s jazykovou a morální úrovní hráčů na free serverech, kde se to pejorativními výrazy pro genitálie a příslušníky menšin sexuální orientace jen hemží, tak na tom je "ofík" pořád ještě docela dobře. Taky jsem se cca před dvěma měsíci zkusil po dlouhých letech (od vydání WotLK) připojit na WoW a byl jsem poměrně příjemně překvapen, hra odsýpá o poznání víc než před lety. Jenom pet battles nemám rád (zdržovačka), ženská část naší herní rodiny je však opačného názoru :D
-
co to je dojmi
-
Neni treba, nejde o nick, ale o nazory. Alespon muj nick ukojil jednu uchylnou schizofrenickou mysl:-) Vzdy se snazim videt veci pozitivne:-)
-
Zaregistrj se a mas po problemu
-
Presne tak 100% pravda ,NAJHORSIA VEC NA SVETE... kapitalisticke marketingove k*k*tiny ktore spravia z dospelej hry DETSKU hru a lahku HLAVNE ...lebo nejaky zasran nemoze dat bossa alebo nema epicke veci ,sa postazuje na fórach a potom mu zlepsia tymito somarinami hru a nam znicia zazitok
-
Tak tak spravne napisane... stare drsne hardcore TBC , nieco uzasne. Doteraz pametam na Karazan a grindenie v nom a umieranie...ach stare dobre casy
-
Dobre a jednoducho napisane...najdolezitejsie je to ze ta hra stratila šmrnc a to je detske veci detske hranie a zlahcovanie a podobne kapitalisticke nezmysly ...ktore hru znicili , za starych cias to bolo drsne a tazke a si sa tesil ked ti padli veci a hlavne nebol PVP equip a ine somariny ktore sa potom tahali do dungeonoch a ludia uz mali fialove veci a to bolo ten zaklad
-
Mounty jsou jen na ozdobu. Jen vypada jinak, zadna jina vyhoda tam neni...
-
Jojo mit fio tak tenhle zazizek mne od te hruzabanky nadobro odradi jesze ze se u mbank nikdy nic podobneho nedeje
-
Tahle část článku mě bavila nejvíc. Ale obdivuju autorovu trpělivost, já bych se na to vykašlal rovnou.
-
kecy v peci :-) Soucasny patch vratil open world PvP do hry tak, ze to obcas az s***e. Timeless Isle je idealni misto kde muzete provozovat PvP az do padnuti a to nejen Aliance vs Horda ale i ja nebo moje grupa, proti vsem.
Rychlost levelovani v nejnovejsim datadisku je zhruba stejna jako vzdycky, vyrazne bylo zrychelno prochazei skrze nizsi levely, protoze kdo to dela s altem po nekolikate, tak uz se tak moc nebavi. A ten kdo to jde poprve, tak poradne nevi, objevuje a tak rychle mu to stejne nepujde. -
Tak jo, uzij si muj nick, kdyz jsou ty Vanoce. Hlavne nepis jako blbec. I kdyz, neni to o nicku, ale o cloveku....
-
To je zas beztak nejakej jeden hovnozrout, co se nudi pri cekani na jidlo od mamky.
-
Taky jsem si zrovna rikal, at uz proboha drzej pecen...
-
Adam Homohla - fakt spatny :(
-
Ja tady radeji nectu nic a jdu se rovnou podivat do diskuse. Vetsinou se tam clovek dozvi vic nez z clanku, a kdyz ne, tak se aspon slusne zasmeje. Nemam tu zadnyho oblibenyho autora, nejsou na muj vkus dostatecne kriticti a chybi mi vetsi osobitost.
-
oQueue addon + Flex obtiznost je presne to co hledate, trosku vyssi obtiznost pro 10+ lidi a oQueue doda ty random lidi.
Jooo kdyby tak lidi mely ty spravne informace nez spusti no... -
To je des, pulka clanku je o autorove problemech s bankou. Co my tady s tim?? paneboze...
-
Co se tyce nakupu za realne penize, jde o par mountu, par petu a 2 kousky gearu ktery nema staty a je jen na ozdobu. Absolutne neni duvod cokoliv z toho kupovat. Litaci mount absolutne neni tezko sehnatelna vec, v hlavnim meste se da koupit za velmi nizke penize, i kdyz to neni zrovna drak. Draku se da poridit behem questovani a za reputace nekolik pozdeji az se dostanete k levelu 90...
Co se tyce pozvani do guildy, ano je to opruz, nadruhou stranu diky tomu ze budete v guilde lvl 25 vam pujde levelovani rychleji, stejne jako budete mit k dispozici par dalsich vychytavek, ktere tu driv nebyly.