Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • budoucnost hrani neni nijak ružová
  • Vzdy casual zalezitost...ano, hlavne na zaciatku, ked musela cela guilda X hodin len farmit, aby sa vobec dostali do raidu, kde aj tak wipovali ako na pase...
    :-D
  • Uz len 6 800 000 deti to hra, dost malo, co :-D
  • Nikto to nehra, ale 6 800 000 ludi to plati :-D
  • http://www.imagebam.com/image/ef98ce346286973
  • ano...mládež je čím dalej tupšia !
  • Jo a nedávno jsem hrál Archeage, kde jsem po celý beta event odclickával tutoriály s tím, že jsem čekal, že prostě dospěju do určité úrovně, kdy už nebudou naskakovat každou minutu. Schválně jsem to nevypnul, protože u sandbox hry se někdy rada opravdu hodí. Pořád mi radili, co a jak mám dělat, u jakékoliv činnosti jsem měl okno s vysvětlivkou :D Můj bratranec je nový v onlinovkách, neumí anglicky, má papíry na hlavu, ale WoW hraje bez problému, intuitivně, a jde mu to, takže na co vysvětlivky? :D Mimochodem WSAD ovládání je teď přece v každé PC hře na úkor clickání, ne?
  • njn konzolisti ti jsou bez pacek bezradni vzdyt najednou musi ovladat tolik klaves a jeste navic mys!
  • zapominas na obrovskou skupinu konzolistu ti jsou bez pacek bezradni vzdyt najednou musi obladta tolik klaves a mys!
  • Ristoro
    Asi jsem měl zdůraznit nejtěžší obtížnosti, kde se dalo docela dost často chcípat, no. Na normal to projede každý d3bil.
  • Inquisitor
    Ale že to musí být věda :)
  • Přesně s tebou souhlasím. Jako MMO veterán jsem WoW zkoušel relativně pozdě. Tolik funkcí, možností atd, že pochopit základy atd. mi trvalo několik měsíců. Dostat se do Wowka do hloubky a hrát postavy opravdu dobře chce několik let praxe. Moje první postava byl bohužel druid. Pro začátek opravdu špatná volba a ať mě postava bavila, tak jsem v raidech i v PvP byl vždy ve spodu tabulky co se týče dmg nebo počtu zabití. I přesto, že člověk postupoval podle různých doporučených rotací se mi nepodařilo dosáhnout alespoň rozumých výsledků. To ale není chyba WoWka jako takového. WoW už má tolik datadisků a tak veliký obsah, jemuž ostatní MMO nemohou konkurovat. Na druhou stranu necelých 400,-kč měsíčně je opravdu hodně. 4000,- kč ročně už je pěkná pálka. 1/3 ceny dovolené u moře nebo 5 AAA her po 800,-kč. 100,-kč bych byl ještě ochoten zaplatit. Momentálně hraju Rift, který je kompletně zdarma a na mikrotransakcích jsem za 2 měsíce utratil 5 EURO.
  • Asharak
    Jde jen o to používat vše rychleji, správněji a pěčlivěji.
  • tak to si nehral vanillu :D
  • A je to tu! Vysledok konzol ! *12* sodoma komora
  • Shania
    Taky ve Vanile dost lidí neuměla hrát ani na 60 levelu a dost by ses divil na jaké základní věci lidi přicházeli po pár měsících hraní. Jeden z důvodů, proč byli první raidy tak HC i když z dnešního pohledu měli naprosto patetické mechaniky.
  • Shania
    Hru vyzkoušelo za deset let přes 100 milionu lidí, spousta lidí co hru hraje/hralo nikdy jinou hru předtím ani neviděli. To je prostě fakt. Dřív se jim akorát dařilo přitáhnout víc nových lidí než ztracet, ted je to naopak. To ale neznamena, ze zadne nove hrace nemaji. Stale je to pro nove hrace nejlepsi MMO na trhu, co se tyka pristupnosti (narocnosti na cas) a kvality, jediny minus je ze ma hra prilis mnoho neaktualniho obsahu. Taky maji dost dobry markteting narozdil od jinych MMO. Vzhedem k tomu, že dost lidí co hru zkusí skoncí okolo 10 levelu, tak to poukazuje na nutnost lepsiho tutorialu a hlavne na predelani nebo uplneho odstraneni této části hry.
  • čím to je složitější, tím má člověk větší možnost volby a tím víc může kombinovat a vymýšlet a hrát po svým -> být v té milionové mase aspoň trochu unikátní. jestli to ještě jde.. jakože spíš ne..
  • World of ↑
    ←↓→
  • Je zase pravda že naše starší generace byla nucena rychle se adaptovat, protože nebyl až tak velký herní vyběr.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit