Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zrovna u WOW mne to nepřekvapuje, celou dobu cílí na dětské publikum. Původně na středoškoláky, po pár datadiscích si řekli, že by nebylo špatné zlanařit i základní školu.
    Nyní je trh pro základní školu nasycen, tak loví nové dušičky v těch mateřských.
  • Jako fakt ? Ten kdo nezvládne požívat WSAD by teroreticky nemohl hrát ani COD , natož WOWko ale to už jsem asi stará škola když chci po dnešních lidech aby zvládali takovýhle triviální věci.
  • Ristoro
    No třeba v takovém Diablu 2 nebo Titan Questu hrál skill docela slušnou roli, takže nevím.
  • "Navzdory představám lidem nekončí hráči (...)" tohle nedáva smysl

jinak tenhle članek je bud slušnej trolling nebo jsme uz definitivne v prd3li
  • Keyz
    Jestli někdo nechápe základy hry která cílí na běžné uživatele a základy jsou velice jednoduché, tak je slušně řešeno tupý. *7*
  • jasne ze byla,jeste do TBC se muselo pri hrani pouzivat mozek,ted uz staci pouzivat pouze hlavu - k placani xichtem po klavesnici,efekt stejnej
  • Náhodou to je skvělá věc. Můžeš si doběhnout až k tělu bez toho abys ses musel něčemu vyhejbat nebo se prostě resneš u spirita :)
  • Jasne, za to predtým to bola hra pre inteligentov *4*
  • Bezva bezva, ale corpse runing po smrti kdy musíte doběhnout zpět k tělu tam nechají. Přitom to žádná nová MMO nepoužívá :-)

To jsou zase kecy.... :-)
  • to hovorí za všetko, už to hrajú len malé deti vychované na konzoliach
  • Já teda znám systém WASD. :D Ale opravdu, ten kdo nezná ani rozhlížení myší a klávesy pro pohyb, ten tu hru nemohl ani zaboha nainstalovat a očividně v životě žádnou hru ještě nehrál, případně nějaké 2D arkády. Takovýhle lidi by si měli hrát nejprve single player RPG a ne se cpát do MMORPG, kde už je potřeba nějaký ten skill.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit