Přejít na výpis diskuzí
World of WarCraft potřebuje lepší tutorialy, dnešní hráči nechápou některé základy
20.8.2014 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
čím to je složitější, tím má člověk větší možnost volby a tím víc může kombinovat a vymýšlet a hrát po svým -> být v té milionové mase aspoň trochu unikátní. jestli to ještě jde.. jakože spíš ne..
-
-
Spis je problem v tom, ze vzdy existuje jedna nejrychlejsi a nejefektivnější cesta (staré talenty, rotace, farmení) jak neco delat a vsichni, kdo hraji kompetetivne to pak logicky delaji stejne.
-
nj ale to se netýká blizzardu, ten ti říká kde budeš expit, kdy i jak a když náhodou někdo přijde s něčím novým tak se to opraví jako bug :) Aneb tahání za ručičku, hadr
-
Jde jen o to používat vše rychleji, správněji a pěčlivěji.
-
-
Není na Apríla trochu pozdě? *1*
-
Postněte sem prosím někdo video nějakého hrozivého negra jak řve "what the fuck?!"
-
"Navzdory představám lidem nekončí hráči (...)" tohle nedáva smysl
jinak tenhle članek je bud slušnej trolling nebo jsme uz definitivne v prd3li -
To radši nechci vidět jejich nový MMO jestli to dělaj tímhle stylem..
-
-
World of ↑
←↓→ -
-
http://www.imagebam.com/image/ef98ce346286973
-
-
-
v klidu hosi :D je to stejne cilene na hloupe amiky
-
-
Potíž je v tom, že hloupí amíci určují co my chytří evropané budeme hrát. Čím hloupější budou, tím hloupější budou hry.
-
-
Znam osobne tak 20ti lidi kteri delsi dobu pobyvali v US (=3 mesice a dyl). Defakto vsichni se vratili s tim, ze pokud je tady kocourkov, tak amici mu vladnou. Ale mi je rychle dozenem, toho bych se nebal, Sovetsky svaz nas vzor, zeme, kde vcera bylo zitra ... eh, co to placam ...
-
-
Pěkný lejna.
-
-
-
-
Vždyť tam ty tutoriály lze vypnout a nikomu tak nepřekážej pokud nechce. Ať si jich tam nacpou třebas tuny. Když by to mohlo nalovit i třeba jen menší množství lidí bude jen dobře.
-
Kto si spomenie?
Na Didaktiku Gama (a inych) sa pouzivalo QAOPM. Q - hore A - dolu O - dolava P - doprava M - strelba. Nahrat z kazety R-Type alebo Chase HQ ci Fist a ides. Ako malo stacilo ... *4*
Lenze ked bol v domacnosti iba jeden televizor, tak bol problem. -
-
To víš, že si vzpomenu. Mám doma ještě "emko", původní kazeťák a hromadu emgetonek s hrami (Paperboy, Pyjamarama, Dan Dare, Eagles Nest, Dizzy, Saboteur, ATV, Barbarian, Ikari Warriors, Green Beret a další).
-
-
me jako vetaranovy to příjde lehke ale je pravda ze wow obsahuje tolik funkcí, tolik možonstí atd atd ze to novacek proste nemuže zvladnout, sám vím že mi trvalo pochopit a naučit se vše ve wowku nekolik let a stovky hodin hraní...je tma toho neskutečně hodne, a to už poslední dva datace ubíraj kouzla a redukujou co se dá
-
-
Přesně s tebou souhlasím. Jako MMO veterán jsem WoW zkoušel relativně pozdě. Tolik funkcí, možností atd, že pochopit základy atd. mi trvalo několik měsíců. Dostat se do Wowka do hloubky a hrát postavy opravdu dobře chce několik let praxe. Moje první postava byl bohužel druid. Pro začátek opravdu špatná volba a ať mě postava bavila, tak jsem v raidech i v PvP byl vždy ve spodu tabulky co se týče dmg nebo počtu zabití. I přesto, že člověk postupoval podle různých doporučených rotací se mi nepodařilo dosáhnout alespoň rozumých výsledků. To ale není chyba WoWka jako takového. WoW už má tolik datadisků a tak veliký obsah, jemuž ostatní MMO nemohou konkurovat. Na druhou stranu necelých 400,-kč měsíčně je opravdu hodně. 4000,- kč ročně už je pěkná pálka. 1/3 ceny dovolené u moře nebo 5 AAA her po 800,-kč. 100,-kč bych byl ještě ochoten zaplatit. Momentálně hraju Rift, který je kompletně zdarma a na mikrotransakcích jsem za 2 měsíce utratil 5 EURO.
-
-
A to kde kupuješ tie kupóny? Mesačné sub stojí 13€, 3-mesačné 12€/mesiac a polročné 11€/mesiac. V poslednom mesiaci česká koruna oslabila, teraz je 13€ nejakých 360 KC, ale niekoľko minulých rokov bol kurz na úrovni 24,5 KC/€, t.j. 318 KC, 294 KC/m na 3 mesiace
-
-
Ať počítám jak počítám, tak mi to při 360,-kč měsíčně vychází 4320,- ročně(12*360). Wowko je stále kvalitní a dobrá MMORPG s obrovským obsahem a jediný blok, který mám je ohledně ceny. Jak jsem již psal 100,-kč měsíčně bych byl do MMO ještě ochoten měsíčně investovat, víc ne.
-
-
-
-
Nasmál jsem se, takhle si v Emerice představují temnou fantasy? *1*