Přejít na výpis diskuzí
World of WarCraft propojí a zalidní servery
11.5.2012 | Adam Homola
119 příspěvků
-
No tohle je alespon clanek ktery sem patri, ne ty blafy co se tu objevuji pravidelne zítra. :-)
-
Zajímalo by mě, kolik lidí, co tady nadává na WoW, jsou pak hotoví z Diabla 3.
-
-
Tohle nechápu D3 a WoW sou dvě celkem rozdílné hry s rozdílným gameplayem ... nebo to jako protože mám rád Stára tak se musím rozplývat nad Wowkem? Já hry hodnotím podle toho jaké sou a né podle tohle kdo je vydává.
-
-
No tu vidíme, že niekto sa k tomu stavia s rozumom a niekomu stačí, aby do hry pridali multiplayer a už je to premietanie a neviem čo ešte. *15*
-
-
Sorry, že nejsem z Diabla 3 tak natěšenej jako vy no.
Má pointa v zásadě je, že Blizzard se naučil pumpovat lidi na WoWu, takže bych se nedivil kdyby to zkoušeli i na Diablu 3. Vlastně zkoušejí - RMAH. I když ten je vlastně úplně ignorovatelnej... aspoň tak.
BTW kdyby Blizzard chtěl za hraní Diabla 3 měsíční poplatky, platil bys? Nedivil bych se, kdyby si Activision-Blizzard s tou myšlenkou pohrávali, ale usoudili, že na to není vhodná doba. -
-
Diablo 3 nie je mmorpg. Je to arpg s multiplayerom (max 4 hráči). Že je "online only" je len kvôli pirátom a ich auction housu.
Samozrejme že chcú zarobiť - a vzhľadom na skúsenosti s diablom 2 je rmah celkom logické vyústenie situácie, kde milióny hráčov chceli kupovať a predávať virtuálne itemy aj za skutočné peniaze. Nepochybujem o tom, že aj v trojke to bude tak, vlastne si myslím, že hráčov, čo budú chcieť obchodovať bude ešte viac.
Inak pochybujem, žeby nad niečím takých ako mesačné poplatky vôbec uvažovali, skôr hľadajú inú cestu, ako tie peniaze zarobiť - rmah. Myslím, že je len otázkou času, kedy také niečo uvidíme u iných hier (a nemyslím tým titan). -
Určitě bych měsíční poplatky za D3 neplatil ... já sem se ještě nerozhodnul jestli ho vůbec koupím.
Já bych asi už dneska hru s měsíčníma poplatkama nehrál, ale není to z důvodu že bych na to neměl ale zjistil sem že kvůli měsíčním poplatkům většinou přestanu hrát po prvním měsící protože si představím že za to budu muset platit a úplně se mě přestane chtít hrát. A potom když mám chuť si tu hru na 14dní zahrát tak zase si uvědomím, že bych musel zaplatit měsíc a radši to smažu.
V eve sem si aspoň mohl platit 15acc penězma co sem si vydělal a neměl sem problém. -
-
Jo to mě taky ... prvních 14dní hraju furt a potom míň a míň a za měsíc se na tu hru ani nemůžu podívat ... kdybych to neplatil tak si dám každý den 4h a semtam si dám pauzu na týden nebo víc a vydrží mě to celkem dlouho.
Když sem hrával EVE tak mě to nevadilo to sem měl času a času, chodil sem na střední a na vysokou a hrál sem co se dalo, ale co pracuju tak na hraní se čas nedostává a zaplatit 15€ a potom si zahrát třeba 5h protože sem byl buď utahaný nebo sem jel 14dní 16 hodinovky to se mě nechce. I když 15€ je jedna služební cesta na slovensko. -
U mě zase měsíční poplatky fungují tak, že mě nutí hrát co nejvíc, abych "využil" čas za který jsem zaplatil.
Je fakt, že tam myšlenka měsíčních poplatků může být celkem demoralizující. Navíc pak musíš myslet na to, že kdyby jsi se chtěl ke hře vrátit, tak musíš zase platit. V tom je plus GW2. Koupíš a můžeš hrát kdy chceš a s jakýma pauzama chceš
-
-
-
-
-
třeba já .)
LOL kungfu panda. To ze nekdo ze srdce nesnasi WOW znamena ze automaticky nemuze mit zajem o D3 ? :) nebo naopak ? Trochu blbost ne ?:) Starcraft .. super.. Warcraft super..
tak promin :) -
-
No to máš pravdu, ale od Diablo 3 fandů často můžeš slyšet, že hře věří, protože je od Blizzardu.
Od toho Blizzardu, který má jako největší úspěch hru, kterou nenávidí? -
-
Blizzard dela top hry, bohuzel vsichni uz se wowka "prejedli", protoze je to furt to same dokola...
Myslis, ze D2 taky do teto chvile hrajou vsichni co ho hrali kdysi? :D
Az vyjde Titan, zase to bude nejhranejsi MMO, ale bohuzel po 6ti letech na nej zacnou lidi taky nadavat -
-
Musim reagovat. Jen pro příklad, já nemám WoW rád, ale s nikym se kuli tomu hádat nebudu a brát mu to taky nebudu. To hlavní proč WoW nemám rád je, že díky němu vznikl takřka jediný trendy směr MMORPG, tzv. WoW like MMORPG.
-
No na wowko se nadává snad už od doby co vzniklo ... ale asi těch co nadávají je pořád víc a víc.
-
-
Wow je úplne iný žáner.
To si predstavuješ tak, že ak sa im nepáči mmo od blizzardu, tak sa im nesmie páčiť ani arpg od blizzardu, hoci v žánri arpg už blizzard dva krát dokázal, že vie čo robí? -
-
To dokázali před mnoha lety lidi, co už dávno v Blizzardu nejsou.
Jak si to představuju jsem psal výše jako odpověď jinému člověku.
Taky si Diablo 3 užij. -
-
Len trolluješ... Ľudia tam už možno dávno nie sú, ale know how ostal a preto sa d3 podobá viac jednotke a dvojke ako napríklad ten torchlight, kde sú práve tí ľudia.
Čo si predstavuješ alebo nepredstavuješ je tvoja vec. -
díky, mám to v úmyslu :P
-
-
-
Staci jen preknousnout to ze tu proste lidi co wow nemaji radi a soucasne se tesi na D3 budou. Me to prijde normalni. chce to nadhled. *7*
-
Dobre, co to meni na veci ?:) Nic. Blizzard respektuju maximalne... Wow vubec :D
Rikas to jak kdyby kazdy co hral TOP hru od urcityho vyvojare mel automaticky zboznovat vsechny jejich tituly, o to ti jde?
Stale blbost :) -
-
A nemáš obavu, že se postupně do Diabla 3 promítnou praktiky z tvého nenáviděného WoWu?
No, viděl jsem spoustu názoru, že už promítly...
Ale zase se zdá, že spousta Diablo 3 fandů nehodnotí hru podle svých představ, ale mění své představy podle hry. *1* Tím pádem by to neměl být problém.
Tož si to za ty 4 dny užij. -
-
Jsem na wow alergicky predevsim proto, ze opravdu hodne lidi v mym okoli ztratilo soudnost na hooodne dlouho a pokazde kdyz sem nekoho znich potkal, venku, v praci, mleli porad to same wow wow wow wow wow, je pak tezky respektovat neco co dela z tvych pratel idioty :)
-
No doufám že mě nikdo nebude nutit platit za to že D3 hraju pravidelně .) Kdyby D3 takové mělo být, ani bych si ho nevšiml.
*nemluvím o aukcích apd., určitě první a posl. peníz bude za nákup.
-
-
-
-
-
Netuším, ale rozhodne tých ľudí, čo sú hotoví z wow a diabla 3 bude o "pár" miliónov viac ako tých, čo sú hotoví z "random oldschool hardcore rpg/mmo."
-
-
To je dozajista pravda, ale na co tím narážíš?
-
-
Narážam na súčasný trend tu na diskusiách.
-
-
Ok, to máš pravdu.
-
-
-
-
A kolik znich to WoW stále hraje :D
-
-
Koho to zajímá ?
-
-
Mám převratnou novinku ... nezajímá tě článek? Nečti ho. Mě tahle strategie celkem funguje.
-
Krom miliónů lidí, kteří nečtou Games.cz, asi všechny, kdo sem vlezli a diskutují o tom.
I tebe to zajímá, jinak bys na to nereagoval.
-
-
Nemas este original Minecraft a tuzis po nom ? Zapoj sa do sutaze o original Minecraft na stranke http://minecentral.sk kde sa taktiez dozvies info a pravidla sutaze.
-
no hlavne at to neovlyvní world pvp, mist si poridim jen pro tu srandu zabíjet low lvl pandy se svým lvl 85 :)
-
-
World PvP neexistuje už prakticky několik datadisků, maximálně na freečku, kde jim nejdou battlegroundy. :)
-
-
WoWko jsem hrál a zkoušel jsem i spoustu dalších MMO, ale musí se uznat, že Blizzard přichází pořád s něčím co posouvá MMO dál...
-
-
... od harddisku :D
-
-
Vtipné... *1* mysím upřímně... dokážu ocenit pěknou slovní hříčku...
-
-
-
koho to zaujima takato kapitalna chujovina, nech sa prepoja trebars aj hraci medzi sebou analnym stykom
-
-
Nechceš to přeložit? Já vůbec nevím co si vlastně napsal. *8*
-
-
To ťažko povedať, ale prebehol som články na hlavnej stránke a podobný výlev o análnom sexe má aj pod ďalším z nich.
Takže hádam, že "hľadá samého seba" (alebo práve našiel). -
-
Ale bylo to nějak divně napsané asi 5x sém tu větu musel pomalu přečíst než sem pochopil co píše ( za chujovinu ) .... a to nemám problém číst 20 stránkovou technickou zprávu psanou slovensky.
-
-
-
To sú ale fantázie... To by si si to potom aj s radosťou zahral, čo? *15*
-
Ty budeš mít asi hodně vysoké IQ co? Tohle je dost revoluční záležitost v MMO. Zatímco většina MMO je instancovaná i v zónách, Blizz přichází s něčím úplně novým a skvělým.
Jestli ti to vadí tak si jdi psát psát tyhle výlevy na svůj bloggýsek... -
-
tohle je diskuze bloggýsku :)
A mě se jeho reakce dost líbí :D Líp bych to neřekl. NElíbí ? Jdi na svůj bloggýsek si postěžovat když nepřeknousneš názory ostatních.
-
-
Bože kam se vytratila obyčejná slušnost? Pokud se ti hra nelíbí tak můžeš napsat proč se ti nelíbí ale hlavně slušně. Taktéž nechápu proč urážíš hráče? Každého baví něco jiného.
-
-
Slušnost na internetu? To jsi žil v alternativním světě? Nikdy nic takového nebylo *3*
-
-
ale bolo....ked internet malo len velmi male percento obyvatelstva.....a kedy decka hladali kdejaku nahotinku v nejakych novinach, pretoze k internetu nemali pristup....
no teraz je doba ina, kazde druhe dieta uz ma pristup na internet a tak si kazde druhe dieta mysli, ze je pan, a ze moze nadavat na kazdeho, lebo sa mu nic nemoze stat :)
-
-
Ale nadávat na WoW je děsně cool a všichni cool týpci to dělají!
-
-
meles kraviny :) tady je cool nadavat na COD, wow je vsem u zadele .)
-
-
Na oboje.
Ale máš v zásadě pravdu, že nadávání na CoD je spíše "CoD je sračka" a na WoW spíše "Na WoW seru". -
-
Ale sou tam vozidla ... nezapomeň na vozidla ....
Jo to sem tím chtěl říct. Teď je moderní nadávat na to co je populární, aby lidi viděli jak si cool a nejsi mainstream.
BTW chtěl bych veřejně prohlásit že iBook je sh*t a Facephone by měli zakázat. -
Takže říkáš, že spousta lidí CoD hatuje slepě a možná jen protože to dělají ostatní, a přitom jsou hotoví z BF3, které je v podstatě CoD, ale jen víc opentlenej?
-
BTW ... Už ste slyšeli že COD je sr*čka? .... sice sem ho nehrál ale máňa říkala ... ona sice nemá to PC ale její bratranec ho totálně má a říkal že COD je sr*čka tak to musí být pravda.
Jinak Battlefield 3 forewa! *5* -
jj v konecnym dusledku mensi zlo :)
Asi bylo malo clanku na games nebo nevim :) prece jen srance k cod tu jednu dobu vychazely co 2 minuty...
Uprimne jsem RPG lame, ale D3 me proste taha atmoskou, coopem... a tim ze tam nejsou pandy :D i kdyt ty pets.....nu dobra.
-
-
-
-
-
+1 *15* *15*
-