Přejít na výpis diskuzí
World of WarCraft propojí a zalidní servery
11.5.2012 | Adam Homola
119 příspěvků
-
To se mi líbí...
-
no hlavne at to neovlyvní world pvp, mist si poridim jen pro tu srandu zabíjet low lvl pandy se svým lvl 85 :)
-
-
World PvP neexistuje už prakticky několik datadisků, maximálně na freečku, kde jim nejdou battlegroundy. :)
-
-
Nemas este original Minecraft a tuzis po nom ? Zapoj sa do sutaze o original Minecraft na stranke http://minecentral.sk kde sa taktiez dozvies info a pravidla sutaze.
-
Koho to zajímá ?
-
-
Mám převratnou novinku ... nezajímá tě článek? Nečti ho. Mě tahle strategie celkem funguje.
-
Krom miliónů lidí, kteří nečtou Games.cz, asi všechny, kdo sem vlezli a diskutují o tom.
I tebe to zajímá, jinak bys na to nereagoval.
-
-
No tohle je alespon clanek ktery sem patri, ne ty blafy co se tu objevuji pravidelne zítra. :-)
-
Podle mého názoru bylo přidání cross-server dungeonu/PvP/raidů největší chybou. Ano příležitostným hráčům to maximálně vyhovuje, jenže to zničilo komunitu na serverech a taky world PvP. Tohle pravděpodobně celou situaci ještě zhorší. Way to go Blizz...
-
-
To je prostý efekt toho, jak se MMORPG staly víc mainstream.
-
P.S. ted navíc ani enni duvod vytvaret skupiny pri questeni, ani jsem si nevšiml ze by tam bylo skupinovych questu a když jo, jsou moc lehke pro nekoho kdo je full heirloom
-
taky jsem premyšlel že duvod proč je ve svete wow tak malo hraču je cross realm dungeon finder a batleground finder, ale nevim... když jsi dps tak je hodne dlouha čekaci doba a mezitím delas questy. Navic delani qustu je mozna rychlejsi xp nez spamovani dungeonu. Spis je to mozna tím ze uz mnoho hracu neleveluje novou postavu a je ubytek hracu...
Ja když jsem začínal s wow v čase bc, tak se ve svete dalo potkat ješte hoden lidí, pak se to zhoršilo. -
Naprosty souhlas...Driv to opravdu byl WORLD of Warcraft...ted uz je to jen world of quecraft kde jen cumite ve meste a cekate na vsechno v que... zlata doba vanilly...
-
-
A co te nuti cumet ve meste kdyz cekas az ti to priradi nejakou partu? Ja hravam tak, ze zapnu dungeon findera a nez me to k nejake grupe hodi tak si trenuju profese, farmim material nebo si proste jen pokecam s jinyma hracema. Nikdo a nic te prece nenuti stat na miste a cekat jak trubka *7*
-
Zlata doba kdy trvalo pul dne splašit grupu do dungu, kdy servery lagovaly jako prase, kdy před každym portalem seděla gank grupa nepřatelske frakce, kdy byly battlegroundy po světě a když si chtěl nějaky jít, většinou si narazil na premade nebo to hodilo třeba 5v10 ?
-
-
jj krásné časy, chybí mi to :o)
-
-
-
Napiš jim dopis třeba je zachráníš *15*
-
-
Robův "Otevřený dopis KS... WOWku"
-
-
Vážený a milý Blizzarde, p*ca p*ca k*rva...:D
-
-
-
-
stejne wow prodam a koupim guild wars 2 ...
-
-
klidne si gw2 kup, ale co se tyce wowka myslis ze najdes kupce? *1* *1* *1*
-
Podle mě celkem dobrý nápad ... já už ho mám. Akorát milovníky raidování ve 40 lidech to asi zklame.
-