Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přesně tak to je, dneska je to stále více primitivnější pro tu mladou (de)generaci.
  • Dnesni wowko uz davno neni pro hrace, kteri ho hrali pred 10 lety.
  • Záleží za koho hraješ. Jako tank máš čekací dobu minimální. Podobně je na tom healer. DPSka to mají horší, protože jich je nejvíc. Ale jako hunter si pamatuju čekání max cca 15-20 minut. Nevím jak jsi došel k té hodině. Jinak není problém se při čekání zabavit - prodávám loot do AH, leveluju profese nebo dělám questy.
  • Ctes leda kulovy, ve woku kdyz si dal dung, tak se slozil do minuty, kdyz to das dneska, tak ... mozna ... za hodinu. Ted to bude mozna mesic trochu lepsi, a pak to pude zas dokopru.
  • Vidim Tě, ty vokurčičko :D
  • Ted jsem dal nejaky dungeon jako healer. Nemel jsem rozdelene talenty, neznal jsem poradne svoji klasu, stejne jsme to dali napohodu. Bosove nemeli zadne ability nebo jsem si jich nevsiml. Klasika.
    To si pamatuju kdysi jsme v dungeonech i chcipali na obycejnych mobech a museli jsme pouzivat cc a znackovat koho zabijeme jako prvniho. Dokonce pamatuju ze se lidi davali do skupin i na obycejne questy ve svete a pak tam byli jeste skupinove questy. Hold jina doba.
  • Ty jsi paprička,ty jeden šouflíčku ;)
  • Nevim, questeni bylo na wowku vzdycky nejvetsi nuda. Zatim jsem v Aszune a vypada to tradicne onicem. Zatim nemuzu jit do dungeonu protoze nemam pozadovanej item level.
    Jedina zabava je gankovani.
    Uvidime pozdejc co prinesou dungeony, raidy, pripadne instancovane pvp.
  • datac je paradni doporučuju vsem!
  • Já to nikdy nehrál a nikdy to hrát nechci.
  • Tá finálna scéna bola super
  • Hrál jsi to vůbec?
  • hlavně nové zóny jsou skvělé, že to je a není ten starý azeroth. lokace vypadají důvěrně známé ať už z vanilly (valsharaa = ashenvale) nebo z wotlk (stormheim = howling fjord). zároveň azsuna nebo suramar jsou úplně originální, byť taktéž familiérní. je to i více multirasové, což dodává na prohloubení světa; elfové, vrykulové, taureni, to vše jsou velmi zajímavé rasy s ne tak otřepaným lore (myslím tím v protikladu s orcs vs. human). vše to prostě působí jako staré dobré wow, ale zároveň velmi svěže, živě a propracovaně.
  • MalyZeli
    Heh, mozna tak na 2,3 tejdny...
  • peaNutz
    Očividně jsi to buď nikdy nebo v posledních osmi letech nehrál.
  • GW2 je hrozna shitka. Sem se tyden nutil do hraní (kdyz sem za to zaplatil) a pak sem to vzdal a smazal *12*
  • Tak tak. Blizzard co vydá je epické a krásné množství obsahu. Narozdíl od EA která mě krmí 4 mapkama do battlefrontu/battlefieldu za x korun :-D ...
  • Amen, bratře *16*
  • Dyt je to pres 10let stara hra. Co bys chtel... A to o umirani ctu tak 8. rok *15*
  • Jsem si to po letech zas zaplatil a je nadherny se zas toulat po Azerothu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit