Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsem se vratil. Ale zatim bez datace, pekne od levelu 1 bez aukce jak za starych casu *14*
  • Hraju WoW od Burning crusade. Občas nějaká například půlroční pauza a pak mě to zas chytne tak si zaplatím hraní. Zažil sem start cataclysmu, pandy, WoD.. Super ale jakmile vypustili Legion byl sem doslova z toho totálně mimo. Nádhernej datáč! Nezajíma mě kolik lidi to hraje a kolik ne. Tahle hra ani není o grafice, je to krásna, obrovská velmi dobrodružná hra z obrovského a starého světa. Nic se ji nemůže ani rovnat. A nebo prostě neznám větší dobrodrůžo než v této hře. Novej kontinent v legionu se nehorázně povedl, je to krásna pastva pro oči. Class hally jsou super! Demon Hunter je nehorazně zabavnej! A vůebc, fakt závidím lidem co to nikdy nehráli a můžou si tu hru začít od znova... *4*
  • World of Warcraft = přehlídka ztraceného času! Porát dokola to samé grind grind grind
  • Jasne, takze jenom PR blabol ... existujou totiz na webu stranky, ktery pocet hracu sledujou. Nedava to samo exaktni presny cisla, ale je to rekneme kvalifikovanej a velmi solidni odhad. A ty cisla jsou v pekny riti - za posledni rok to padlo na 1/2.

To ze se par hracu na mesic vrati, odehrajou datac a pak zas skoncej, nic neresi. Porad je to jeste hra, kterou hrajou hromady lidi, ale hra umirajici.
  • Hele, jdi radši hrát CODko
  • Chtěl jsem Ilidana, Demon huntera classu, Plamennou legii, nagy, Emerald dream a Karazhan.
    Teď jsem to dostal a jsem naštvanej jak nikdy v životě! Co si o sobě vůbec Blizzard myslí? Že si mě tím koupí? OMG! NE! Já chci Lich kinga, Argus, Necromancer class, Nerubian Kingdom a zabít Sargerase!
  • Vanilla byla strašně hard, TBC byl nejlepší datadisk, Wotlk byla poslední opravdová expanze, Cataclysm zničil wowko a zbytek je jen odpad, World of Warcraft is dead, Legion je jen další trapárna, aby z nás vytřískali prachy. BrokeBack
  • Ne, to na obrázku je Arthas (přežil konec WoTLK) a v hlavním příběhu Legionu má rozdvojenou osobnost, takže často zezelenává a pak začne na všechny křičet jak jsou nepřipravení.
  • je tam Illidan?
  • Morraw
    Film, kniha a tenhle datadisk (ale hlavně WoD) mě donutily "znovuobjevit" tuto slavnou sérii. Byť musím říct, že na MMORPG jako WoW jsem nikdy moc nebyl. Ať už díky grindu nebo ovládání. Dávám přednost GW2 s dynamickým obsahem, TESO kvůli ovládání a soubojům a vyjímku jsem udělal u SWTOR, kvůli silné dějové lince. Jsem zvědav, jaký bude WoW po 7 letech, kdy jsem ho hrál naposled.
  • Dival jsem se na stream hry a musim priznat, ze jsem na tu hru dostall docela chut, ale potom jsem si vzpomnel na stare casy a rekl si, proc bych jim mel kua platit za datadisk, ktery je horsi nez temer 10 let stary TBC ?
  • Tak to snad ani nikdo necekal, ze po vydani noveho datadisku "pocet hracu vyleti strme nahoru". Tuhle novinku bych nechal na uvodni strance minimalne pul roku !!!
  • Samozrejme hrajeme co nas bavi, ale objektivne - GW2 nesaha WoWu obsahem ani po paty.
  • priznam se taky jsem to koupil
  • Blizzard je fenomenem dnešní doby. V podstate co hra, to vybrousena perla a finanční uspech (ovsem zcela zasloužený). Fantasticke studio jen co je pravda. My hráči bychom si ho meli vazit a uzivat si plody jejich poctive práce. Tesim se az se po letech opet vratim do Azerothu.
  • Ty jsi také nenapsal důvod, proč zahrnuješ velkou část lidí mezi blbce, tak co chceš dokazovat. Když někdo dělá něco, co ho baví a je ochotný za to zaplatit odpovídající sumu, proč by ne. Pokud takové někdo považuje za blbce, měl by dle mého začít u sebe.
  • když napíšeš, že něco určitou věc dokazuje, měl bys taky napsat proč, jinak to dokazuje velký kulový *4*
  • Taky jsem byl dost skeptický, ale musím uznat, že tento datadisk se vážně povedl. Už dlouho mě takhle nebavilo levelování a příběh. Class Halls a artefakty jsou parádní. A co tady kolega píše, že scény, které by měly být dramatické, vypadají směšně, tak nevím, na co koukal. Mně se třeba moc líbila finální cutscéna v Azsuně s Yserou, to udělali vážně hezky :-)
  • Prave ta stabilita lidi často laka, nechteji nekdy zacinat znova a pak se presunout jinam, ale chteji tu svoji postavu dal rozvijet a prozkoumávat obsah.
    Nekteri holt porad nechapou ze u hrani her nejde o realisticnost, ale o to, jak si tu hru lidi uziji. Pokud jim vyhovuje, tak není, co resit.
  • O těch lidech máš pravdu, ostatně Tvůj komentář to jasně dokazuje. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit