Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft umožňuje proměnu v mounta
21.7.2012 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
JO a fraze "vlez mi na zada" ma hned jiny rozmer
-
A proto je můj acc označen jako UK. Platim subscription v librách, takže na měsíčním vyučtování ušetřim ~30-40 korun :)
Jinak titulek článku je zavádějící, hráči se v mounta (konkrétně draka) mohli změnit už v minulosti (a to dokonce 2x) a vozit na svých zádech jiné hráče. Už od začátku Cataclysm.
A jsem zvědavej na WoW Film, už dlouho se o něm mluví, ale už je to tak dlouho, že jsem o tom, přestal dávno hledat informace :D -
-
Ten film je plánovaný na rok 2013 myslím ale taky jsem dlouho o tom nic neslyšel *3*
-
to si koupis 2 cheese a muzes tloustnout u WoWka jeste vic *3*
-
A to uz to neni co to bejvavalo. Ja to tak mel snad uz od BC a bylo to 260 misto 350ti.
-
-
Už wowko nechte už ho nekomentujte, nehejtujte... Už má svoje odslouženo a takovou kritiku si nezaslouží. To je to samé jako nadávat na Schumachra, že je strašnej jezdec, že už nevyhrává.... Je to prahystorická hra a kapku uznání si zaslouží co Blizzard(nebo co dokázala samotná hra na pomi MMORPG do teď. Upřímě bude dlouho tvat až samotnej WoW někdo pokoří-do teď se nestalo a slavné GW2 na to stačit asi nebude. Nechci se zastávat wowka, ale kdo bude tvrdit opak tak je blázen samotné kecy tu byli když měl vyjít Warhammer online - vlastně jakákoli MMO - SW,connac,AOIN,warhammer atd... takovej pokusů, že už začínám být skeptycký zda se to někdy někomu povede.)
to, že zbytečně prodlužujou jeho konec je věc druhá... -
-
jestli to neni tim ze wowko svym zpusobem bylo prvni takhle masovou hrou navic navazanou na universe kterymelo taky mnoho lidi rado. Preci jen si pamatuju jak sem hltal jeste za mlada Warcraft 2ku. eye eye sir! :D A kdyz z toho melo bejt rpg sem byl naprosto unesen. Sam sem se tou hrou bavil strasne dlouho nicmene clovek musi uznat ze to blizard posouva tak, ze tu hru sam zarazava viz pandy a podobne nesmysly. Druha vec je ze lide kteri k mmo tihnou maji prave zkusenosti z wowkem tudiz vse co vyjde prirovnavaji k tomu nemluve o tom ze uz treba ani nechteji travit tolik casu u hry jak to slo u wowka ze zacatku. A ti mladi co dorostou a sou nepolibeni timto MMO proste nejsou tak pocetna skupina aby to mohli sesadit wowo z trunu.
-
-
to ale prece neni pravda zapominate ze tu bylo dark age of camelot a everquest obe hry se hrajou dodnes wowko urcite prvni masovou hrou nebylo
-
-
To sice ano, ale není masa jako masa. V podání WoW to jsou miliony lidí, EQ a Camelotu se o tomhle počtu mohlo jen zdát.
-
-
-
ale u gw je to trochu jinak protoze vetsina pvp hracu to bude hrat je absolutne vyvazeny pvp protoze to uz konecne nekoho napadlo ze nejde balancovat pvp kdyz ma kazdej jinej eq
-
-
lol nejvetši blabol, to je skutečne strašnej problem ziskat cata gear ted ve wowku, a o tom to cele je, mas lepší gear delas vetsi dmg, protože je to rpg teda o vylepšovani postavy.
-
-
gw2 je fcking awesome
-
-
To je všechno hezky, že se tu píše jaký programy běží, jaký mají výhodu, co všechno získáte, ale jaksi se tu někdo zapomněl zmínit že tyto "úžasné" programy, a balíčky neplatí/nefungují v Česká a Slovenské republice. Takže máme my čecháčci smůlu :)
-
Možnost měnit se v létajícího mounta jako taková novinkou není - už od datadisku Cataclysm si můžeme vycraftit (i díky předmětu z archeology) Sand - dragona, ve kterého se může postava měnit.
-
-
To není podstatné. Tento článek není pro hráče World of Warcraft, ale má pouze navnadit ne-hráče, aby začali hrát nebo alespoň zkusili WoW. Zajímavé je, že o jiných MMORPG se moc o víkendu nepíše (vlastně skoro vůbec).
-
-
ono existuje nake jine mmo co je tak uspesne, zabavne a hratelne a stoji za zminku ? neexistuje :-)...
-
-
No, kromě té úspěšnosti, tak všechno ostatní je vysoce diskutabilní. A oprav mě pokud se mýlím, ale novinář má informovat i o věcech, které třeba nejsou tolik populární. Takže tvá věta je v novinařině naprosto mimo.
-
Právě probíhá beta GW2:). A i když si jí nemůžu pořádně užít, vzhledem k značně pomalému počítači, je to celkově paráda:). Na Guild Wars 2 bych vsázel, a to hodně. *4*
-
-
A kolik jiných MMO-RPG má svůj web co spolupracuje s tiscali a aktivně se o hru zajímá? -.-
-
-
Nevím, protože se o ně nezajímám. A informace se dají nalézt i jinde, ne jen na fan stránkách.
-
-
Já jen že tohle je reklama na spřátelenou fanstránku, ne jen na WoWko. Není zač.
-
-
Hele, to, o tom filmu bych i bral, ale dívat se víkend, co víkend na hlody o World of Warcraft je hrozné. Jak říkám, lepší nic, než špatný článek.
-
No nevím, mě zajímá zmínka o filmech na námět hry. Teď vím že se vůbec něco na téma WoW opravdu chystá *7*
Ale neboj, taky mě ty rozsáhlé zprávy o jedné věci štvou,a nejen u tohohle sobotního článku. -
A to je to, co mně na tom vadí, že je to reklama a prezentuje se to jako normální zpráva, i když to normální zpráva není.
-
-
-
-
-
Nevzpomenes si jak se ten predmet z archeology jmenuje ? Na wowheadu jsem se dival a nasel tam jen 2 predmety pro nelitaci mounty.
-
-
http://www.wowhead.com/item=67538
Archeolog muze najit ten recept, alchymista udela potion kterej je vlastne ten mount. -
-
Aha, diky za vysvetleni.
-
-
-
-
Ja sakra. Odted nejdu spat dokud se nepromenim v letajici slepici ...
btw. velice vyzivny clanek ... -
-
Seš v hledáčku, když se snažíš vyniknout :|
-
-
Vždycky mě wow nechávalo chladným. Hrál jsem LOTRO,Warhammer online i Rift. Zkusil jsem WoW trial, zaplatil si plnou a teď i všechny datadisky. Jedním slovem bomba. Samozřejmě mi na wow pár věcí vadí ale to je zanedbatelné v porovnání s tím, co nabízí. Prostě dokud člověk nezkusí, tak neví a u WoW to platí tuplem.
-
-
A co nabízí? Já WoW nehraji, protože mě nebaví a ani tam není nic, co by mě mohlo bavit. Tzv. expení je hrozně nudné a to samé platí na konci, kdy je to jen o nejlepším setu, což mi připadá naprosto stupidní a hlavně nudné. Takže co je na WoW tak úžasné?
-
-
Ukažte mi MMO, kde odpadá klasické expení, nebo MMO, kde expení je zábava. U všech MMO které jsem hrál je to stejné(WAR,LOTRO,RIFT,EQ) dojdi tam a přines tohle, zabij tolik a tolik mobů, atd. atd. akorát ve WoW narazíte na určité questy, u kterých se od srdce zasmějete(viz questy s Ogrem Lunkem). Bohužel, ale každé MMO je o výbavě. Například ve Warhammeru online je rozdíl ve výbavě mezi hráčem na ranku 80 a ranku 100 propastný, kdy jeden hráč je schopen zabít i 5 lidí(včetně tanků). Co je na wow úžasné? Dá se to těžko popsat. Třeba pro mě jsou to lítající mounti, absolutní volnost, PvP kdekoliv a kdykoliv(viz moje neustálé ganky na expící hráče hordy, kteří zrovna expí ve stejné lokaci)více jak 150 druhů mountů, mraky petů a hra za druida. Asi se vracím do dětských let, ale WoW mi prostě příjde super. No, hraji to teprve 3 týdny, takže se pořád učím, objevuji a poznávám:-)
-
Co nabízí? Wowko nie je hra, ktorú nainštaluješ, zahráš pár hodín a vymažeš s tým, že ťa to nebaví. To je nepochopenie hry ako takej a čo ponúka.
I keď blizzard zmenil filozofiu hry a v podstate otočil o 180 stupňov, stále je tam toho dosť pre každého. Ale nie je to taká zábava na jeden večer. I keď základ wow bolo vždy a je PVE raiding, sú tam aj iné časti, ktoré zabavia: levelovanie, casual pvp v battlegroundoch, pvp v arénach, casual hranie, casual raiding v Looking for raid, či casual hranie v guilde, alebo hard core raiding v lepších guildách.
V Cataclysm sice Blizzard zmenil filozofiu a prispôsobil hru tým miliónom hráčov, ktorých je väčšina a ktorí to hrajú viac na casual úrovni, stále je tam ten pve raiding čo tvoril základ hry po dlhé roky.
Ťažko to je vysvetliť, to by si musel zažiť čo bolo wow napr. v datadisku The Burning Crusader pred pár rokmi, prísť do hry, naučiť sa hrať, začleniť sa do guildy a začať raidovať. Najprv jeden dungeon, potom druhý. Ty si na serveri na ktorý sa denne pripája 20 000 ľudí a ktorí tvoria komunitu, ktorá žije, vyvíja sa ako nejaký organizmus. Guildy na serveri súťažiace kto skôr vyčistí dungeon. Blizzard hodil v TBC na nás asi 4 raiding zony a nechal nás nech sa s tým vysporiadame ako vieme, každý si išiel svojím vlastným tempom, podľa času, potom po 9 mesiacoch keď to ľudia vyčistili, pribudli 2 nové dungeony s Illidanom na konci. Stále bolo čo robiť, bol tam progress, každý na serveri tým žil, kto kedy dal akého bossa. Aj tí čo nikdy neraidovali cítili na serveroch ten hype. Top end guildy boli akési celebrity, na ktoré ľudia pozerali so záujmom a pozerali sa na ich gear. Bolo tam čosi na konci hry, ktoré bolo pre väčšinu nedosiahnuteľné, ale každý sa o to usiloval.
Teraz je už wow iné, orientácia je jasná, casual hráči. -
Tak samozrejme ze ve srovnani s ostatnima "konkurentama". Cloveku co nema rad / nebavi ho mmo nenabizi nic.
Ale kdyz je nekdo fanda techto 123 wowstyle mmo, tak je wow asi jedno z nej. Zkousel jsem hodne ruznych klonu, od saskaren typu Metin, nejaky f2p, pres L2, warhammer, conana az po SWtor a zadna z nich nebyla tak dobra jak wow. -
-
Ok, ale v čem to je. Já taky hrál WoW i SWTOR i LOTRO a pro mě bylo nejlepší SWTOR kvůli příběhům jednotlivých postav, pak jsem se na to vykašlal.
-
-
Takže pro vás z těch her bylo nejlepší SWTOR, přičemž po dohrání singleplayer části jste se na to vykašlal. Takže to zas tak super asi nebylo:-)
-
Pro me hlavne kvuli ovladani. Nemam rad kdyz se postava toci dokola a zasekava jak pandulak z playstationu jednicky. (ti co hravali resident e. a mgs pochopi) a kdyz se pri casteni nejakych spellu zasekne do zeme a nejde s nim hnout (u swtor me to docela hodne stvalo, hlavne pri pvp).
Dal ze blizzardu se povedlo u hodne veci vyvazit grind/reward a i rychlost expeni. Nikdy jsem nemel pocit (kdyz pominu endgame) ze neco grinduju. Lokace se stridaly dost rychle, lvly taky skakaly.
Pvp mi prislo taky minimalne o tridu lepsi, nez treba u SWtoru, kde mely vsechny classy vicemene stejny ability a tim padem i mechaniky souboju. A hutball byla cypovina.
*15*
-
-
-
-
-
Váš kamarád získá:
Startovní verzi hry, která mu umožní hrát do 20. úrovně zdarma LULZ.
Bohužel služba Recruit-A-Friend není dostupná pro hráče z České republiky a Slovenska. -
Vzdyt uz ted v Cataclysmu se muzete premenit v draka a vozit kamarada.
-
Určitě jako u všech těchto friend akcí, není tato služba podporována pro Českou republiku. Tudíž je úplně na hov....