Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft umožňuje proměnu v mounta
21.7.2012 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
moc to sem nepatri ale do zanru MMOrpg ano, chtel jsem se Vas zeptat jak je na tom tedka SWTOR jestli uz pracuji na nejakem endu apd. Hraval jsem to, kdyz to zacinalo. Nebylo to spatne, ale ke konci ste si mohli tak max zalozil novou postavu. Zkousel jsem take betu TSW, nebylo to spatne, ale nechci se uz zase napalit a koupit nedodelek.
-
World of warcraft neni zdaleka prvni hra kde se muzete promenovat v mounta, proste uz jen vykradaj jiny mmo aby si udrzeli alespon nejaky hrace, protoze po prichodu GW2 si myslim ze pulka wow komunity udela blizzardu papa, jinak raketu jsem mel staci si na chvilku zmenit bydliste a az prijde postou mount tak zase zmenit zpatky nebo nechat byt.
-
-
Tak tohle mě pobavilo :D Až přejde pulka lidi z wow na GW2, tak budou pršet žáby a krávy mluvit...wake up!
-
Já myslím, že většina lidí GW2 strašně přeceňuje a čeká od toho neočekávané (jen aby to nedopadlo jako SW). Jednička byla, je a vždycky bude dobrá hra a to stejné očekávám od druhého dílu. Ale rozhodně se kvůli tomuhle titulu nebude konat žádná MMO herní revoluce a celkově s takovou rychlostí, jakou v poslední době vznikají online tituly, myslím, že už nikdy se neobjeví MMO hra, která by oslovila najednou takové množství hráčů, tak jak to dokázalo jen WoWko.
-
WoW nebyl ani v počátku originál, ani GW2 podle bety není v ničem originál. Pouze využívá prvky z her, které nebyli mainstream :D Což neni zápor, ale argumenty o kopírování z jiných MMO jsou smutné :D
-
-
ale ja jsem nepsal ze gw nic nekopiruje ale tady je clanek jak wow prineslo neco revolucniho coz je kravina
-
-
To není článek, to je prach prostá reklama na World of Wacraft, popřípadě na tu fan stránku.
-
-
-
Tak takovyhle kecy uz tu byly nekolikrat, pri launchi kazdy druhy vetsi MMORPG hry *1*
-
-
nevis nic johne snehu hh to na tebe sedi jak rit na hrnec. GW2 z mmo hrama urcite zamicha.
-
-
vzdy kdyz mu to rikala tak jsem ji mel chut prastit xD jinak ja si ale nemyslim ze GW2 bude trhat rekordy jako vzdy se par hracu trhne a par se jich objevi a nektery se vrati jako vzdy :)
-
-
tak nejde o rekordky ale proste wowka ma uz kazyd plnou zadnici. A GW2 vypada ze by mohlo spousty lidi nalakat. mozna to tak nebude ale jestli neco ma hodne ubrat lidi z wowa tak je to prozatim tahle hra.
-
No já osobně jsem měl po betě GW2 problém hrát jiné MMO, a to jsem měl rozehraný a slušně vybudovaný SW a The Secret World ani jedno není špatné ale proste jim něco chybí
-
-
To tak máš u všeho... nejvíc ale závisí na tom, jak dlouho u hry vydržíš - pak můžeš říct, že je hra super, a právě tohle je problém všech MMO. Taková tak chuť to hrát znovu a dál.
Ale neříkám že to GW2 mít nebude, taky u toho podle mě a podle videí chvíli vydržím :) -
:) ja jsem jeste GW2 nehral tak se mozna pletu ale obvykle to tak je :) kdyz budu mit cas tak bych si ho taky rad zahral
-
-
-
-
Tjn, ty same kecy jako u SC a D. Nechapu, proc tohle musi nekdo porad ventilovat.
-
-