-
Trochu pozdě :-D
-
To se sakra nepletu. Moc dobře vím jak se chová letadlo ve vzduchu a jak už jsem řekl realističtější chování je ve WoWP. Arkáda je obojí, jak WoWP tak WT.Když si budu chtít zahrát simulátor, tak si raději zahraju simulátor pro Cesny. Z toho důvodu nekritizuju ani jednu hru..Prostě každá má pro ty svoje hráče to svoje.
Kritika patří autorovy článku za těch pár hámotin a hráčům, kteří neustále nad něčím brečí a nedokážou se vyronvat s tím, že se věci prostě tak mají, natož aby někdo znich např. v betatestech, poskytoval vývojářům feedback, učastnil se debat na fórech a pod. -
I tak by se to němcům vyplatilo. Zvláště, když u Rusů by se zohlednilo, že velitel byl zároveň střelec, z jejich tanků nebylo moc vidět, optika taky za moc nestála, vysílačky skoro k ničemu a výcvik nedosahoval zdaleka úrovně jako u Němců. Navíc Rusové taky neměli zrovna nespolehlivější techniku, často mizerně vyrobenou.
-
tak jsi vypatlana lama 1 nebo vypatlana lama 2? nebo mas rzodvojenou osobnost a jsi vypatlana lama na druhou?
-
Tak všechno jde, jen to musí být dobře promyšlené. Poruchy na bojišti by nebyly dobré, ale pokud bude i v pozemních bitvách opravování na základně, tak Německé tanky by se díky své komplikovanosti měly opravovat déle a to by mohlo částečně vyvážit to, že měly lepší kanóny s lepší optikou (která nejspíš ve hře asi stejně nepůjde využít)... Těžko říct, jak tobude... nechám se překvapit
-
:D ty jsi blb :D
-
Někdy mám pocit, že by si vývojáři zasloužili pořádně dostat do huby za to, že se snaží udělat něco, co už tu bylo, nebo i za to, že se snaží udělat něco jinak, hajzlové zatracení! ať raději nedělají nic, protože když začnou, je to vždycky špatně :D
jo a taky se ty sv*ně snaží vydělat peníze pro sebe a své rodiny, to si snad už dělaj prd*l! -
Už jen žr je tsm stall... navíc zkus vzlétnout v arkádě a v HB. Klidně bez těch pomocnejch funkcí. Je to dost rozdíl.
Joystick je ale věčný téma WT. Třeba můj Saitek funguje tak na půl a rozhodně nejsem jedinej, kdo si stěžuje... proto momentálně taky FRB teď nehraju. -
Tady jde o to jak to ve hrách zohledňovat... spojenecké stroje byly spolehlivější a jednodušší na výrobu než německé super tanky jako Tiger, Tiger II, Panther atd... jenže jak chceš ve hře zohlednit to, že některé německé stroje vyřazovali častěji poruchy než nepřátelé?
Už vidím ty nadávky jaké by na tvůrce hry byly kdyby vám třeba ve dvou bitvách po sobě odešel tank na technické poruchy... -
Tak věř, že opravování chyb mají na svědomí úplně jiní lidé, než ti, kteří dělají nové letadla *3* Každopádně hraju to zhruba půl roku a momentálně mi hra příjde nejvyladěnější. Pár bugů tam ale pořád je - Typhoon pomalu vzlétá a zdá se mi, že s ním nejdou capnout letiště, občas se během hry zeslabí zvuk, připojování do letky občas blbne. To je asi vše.
-
Tak tohle mi připadá jako stížnost na WoT tak před rokem, před dvěma... *1*
-
Nejsi ty náhodou CainPullo? *1* Máš stejně nesmyslné argumenty jako on
-
To bude tím, že ve statistikách se hodně bere ohled na náročnost výroby, počet vyrobených kusů a spolehlivost... Ale i tak byla T-34 výborný tank, hlavně pozdější verze s 85mm kanónem.
-
Nevím, jak ti může vadit flymodel u WT, ale ne ten naprosto osekaný a zjednodušený z WoWp. Taky zničení letadla jednou ranou je o hodně, hodně častější ve WT, tak nevím... Věřím, že sis WT zahrál, ale nejspíš ne moc dlouho.
-
Tak to se sakra pleteš panáčku. Nevím, kterou verzi jsi hrál a s jakým letadlem létal, ale třeba takový Spitfire se chová v HB dost jinak než v arkádě. A vůbec - WT není simulátor, pokud chceš realistický letový model, pro ten jsou tu hry jako IL-2 sturmovik apod.
-
Jinak v HB není žádnej realističtější fly model, jen u ní nelze pozapínat autonomní funkce ovládání, který jsem měl stejně všude vyplé, aby se s joystickem dalo hrát
-
Tak na mě asi zapomněli. Půjdi si stěžovat na národní výbor *1*
-
Mod HB jsem hrál převážně. Ale moje narážka nebyla na počet letadel, který můžou jít do hry-budiž je to princip hry a v ničem mi nevadí( snad jen v tom, že když mám jen dvě letadla, nejsem na tom stejně jako ten co jich má 5). Narážka byla na nerealističnost flymodelu
-
Vraceli se silver lions, pokud vím.
-
Já to chápu, dělají hru pro stejný účel jako všichni ostatní...
Neodsuzuji také jejich reklamu, prostě jen konstatuji, že dělají přesně to stejné co WG a že se za rok můžeme dočkat naprosto stejného postoje k hráčům jaký zažíváme u WoT... prostě přidávají se stále nové a nové stroje, maskování atd a kapánek se kašle na opravování chyb... neříkám, že se to stane, ale popravdě bych se tomu nedivil...